• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ANKARA DA İYİ BİR KUAFÖR ARIYORUM...YARDIM...

karamelsos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
81
4
28
MERHABA HANIMLAR, ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İYİ BİR KUAFÖR VAR MI???
KUAFÖRÜMÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. İYİ SAÇ KESİMİ VE BOYAMA YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLERİ BENİMLE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ??

KUAFÖRÜMÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. İYİ SAÇ KESİMİ VE BOYAMA YAPAN BİLDİĞİNİZ YERLERİ BENİMLE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ??
çayyolu park caddesi-rush kuaför canım.. özelden yazarsan daha iyi bilgi veririm..

Canim aradığın kuaförü bulabildin mi? Bende ariyorum düzgün kesim ve boya yapabilen bir kuaför. İnternetten araştırmıştım magic touch diye bi kuafor tunalida. Ama gitmedim fiyat falan nedir bilmiyorum. Bu hafta buyuk ihtimal denicem buRayi. Gittiğin bir yer varsa tavsiye alabilirim...

Merhaba ben bir yer biliyorum saçlarımı harika yapıyor
W ismi böyle kızılayda limon bazaaar ın hemen solunda bir restoran var onun üst katında yani hemen bir üst katında...

kızılay'da sokak adını bilmiyorum ama ykm'nin arkasında three kuaför var arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. burak bey kesti saçımı, kesimden memnun kaldım. ben oradayken saç boyatanlar da vardı boya konusunda da başarılı göründüler.

kızlar batıkent mesa da HAİR TIME BAYAN KUAFÖRÜ LAZER EPİLASYON MERKEZİ var. hem kuaför çok süper hem bayan kısmı yani lazer,ağda,makyaj filan. 4 yıldır değiştirmedim kuaförümü çok memnunum. kaliteli ve uygun bir yer.eğer düşünen olursa adres,tel verebilirim. özellikle kesim ve boya konusunda çok başarılı gelinbaşımı nişanbaşımı herşeyimi orda yaptırdım kesinlikle güveneceğiniz bir kuaför

STÜDYO YÜCEL SAÇ TASARIM VAR GAZİ MAH . ŞENOL CADDESİNDE ASLA GİTMEEEE RED WHİTE İYİ ÖYLE DİYOLAR BEN GİTMEDİM AMA PAHALI DİYE ;)

canım sana kesinlikle güvenle önerebileceğim bir yer Batıkentte SOSYETE HAİR STYLE&CURE. Ben batıkentte oturmama rağmen arkadaşlarımın tavsiyesiyle geldim buraya ve bir buçuk senedir başka bir yere gitmiyorum. Gerçekten alanında kendini çok iyi yetiştirmiş kuaförlerin çalıştığı bir yer burası. Kesim Konusunda özellikle Sosyete'nin sahibi Mustafa Beyi sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kendisi sanki saç kesmiyor adeta saçlarda sanat eseri yaratıyor. Biz ailecek Sosyete'ye geliyoruz. Her türlü saç kesimi, boya, röfle hatta gelin başları için de tek adresimiz sosyete. Fiyatları da kalitesine göre inanamayacağın kadar uygun. Her anlamda memnun kalacağın garanti.

Vassago ankamall'da öneririm özellikle gidersen aslı çok başarılı 5 senedir gidiyorum ve çok memnunum.

ankara etlikte alis kuaförü öneririm lüks bir salon değil ama ali bey yıllardır bu cevrede ve her gun birsürü müşterisi olan bir kuaför sac boyama ve kesim konusunda profesyonel biri koyu kumral saclarımı hic acmadan karamel üstüne ısıltı yaptı ve sonucu ben ve cevremdekiler cok begendi fiyatları da diğer kuaförlere göre oldukca uygun.

ankara etlikte alis kuaförü öneririm lüks bir salon değil ama ali bey yıllardır bu cevrede ve her gun birsürü müşterisi olan bir kuaför sac boyama ve kesim konusunda profesyonel biri koyu kumral saclarımı hic acmadan karamel üstüne ısıltı yaptı ve sonucu ben ve cevremdekiler cok begendi fiyatları da diğer kuaförlere göre oldukca uygun.

etlik in neresinde acaba?

cnm kızılayda karanfilin bir üst sokağında turuncu cafenin üst katında mirror mirror kuaför var fiyatlarıda uygun şiddetle tavsiye edilir ben hiç saç boyatmadım ama boyatanı çok gördüm kesim ve fönüde çok başarılı

tavsiye değil ama tam tersi sakın gitme diyebileceğim bi yer var. çukurambar da doğa kuaför. Doğa Kuaför & TESETTÜR SALONU veya Doğa Beauty Club diye geçiyor internette.

patron filiz hanım. güya gelin başını o yapıyor. ama benim düğünümün olduğu gün kuaföre 2 saat gec geldi. yardımcısı saçımı makyajımı yaptı. kuafore geldiği gibi iki elemanını kovdu. üstelik kovduklarından birisi sırf makyajı için oraya gittiğim bi kadındı. geç gelmesi yetmezmiş gibi yaşattığı gerginlik tam bi rezaletti. geldikten sonra benim saçıma makyajıma karışmayıp başkalarınınkini yaptı. aptal aptal espriler... gerginliği salak geyik muhabbetle yatıştırma çabaları. saçım makyajım tam anlamıyla bok gibi oldu ama sesimi çıkarmadım günüm daha fazla REZALET geçmesin diye. verdiğim para haram zıkkım olsun. yaptıkları makyaj da daha salona bile gitmeden aktı ve düzeltemedik. sakın sakın sakın..yaklaşık 700 tl saç makyaj için istiyolar. yazık paranıza emeğinize ve en önemli günün bok gibi geçmesine değmez yani. sakın gitmeyin!!!!

kizlar bulabildiniz mi duzgun kesim yapan hafif katli hareketli bi kesim istiyorum ama duzgun bir kuafor bulamadim, ombreden gectim ama en azindan kesim yaptrimam lazim acil lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum. reklam amacli arkadaslar lutfen uzak durun.. tecrube edinenleri bekliyorum. kas alimi tavsiyesine de acigim :)

Back
X