Kaç günde geçti çıldırıcam sebep neymiş biliniyormu evden çıkamıyorum yaAnkaradayım çevremde en az 15 kişi o salgına yakalsndı
Ishal olan varmı cevrenizdeİshal olmadım ama grip oldum evet salgın var bu ara etrafımda çoğu kişi hasta. Hamileyim ilaç da kullanamıyorum bal zencefil limon süt ıhlamur bunlarla atlattım sayılır .
Geçmiş olsun karında aşırı kramp yapıyor degilmi son durumunuz ne ilaç verdimiSu anda ben 8 de acile gidecegim butun gece karin agrisindan uyumadim bebek tedavisi goruyorm ilac da alamiyorum mafetti beni delirtti agri wc ye ciksamda gecmiyor suyumz aritma et yemem yerine mercimek yerim bu enfeksiyon nerden geldi icim disima cikti 12 saattr agri cekiyorm sarmadgm battaniye havlu kalmadi gram azalmadi
Canım meral akşener bile ishal olduğu için hastaneye yattı googledan araBende Ankdayim hic duymadim
Bende Ankdayim hic duymadim
Su anda bekliyorum kan sonucunuGeçmiş olsun karında aşırı kramp yapıyor degilmi son durumunuz ne ilaç verdimi
iki hafta once gecirdim.acile zor gittik.ayakta duramiyordum.serum aldim.sonra da reflor u 5 gun sureyle kullandim.ilac bitti ishal de gecti cok sukur.Geçmiş olsun karında aşırı kramp yapıyor degilmi son durumunuz ne ilaç verdimi
Bana da reflor ve flagyl verdi bugün 3.gün.. sabah yine 3 kez çıktım wcye.karnım gürül gürüliki hafta once gecirdim.acile zor gittik.ayakta duramiyordum.serum aldim.sonra da reflor u 5 gun sureyle kullandim.ilac bitti ishal de gecti cok sukur.
Aman dikkat edin cesme suyu içmeyin dış bile fırçalamayın diyorlar Ankara İshal VakalarıAyy korktummm bende Ankaradayım bide hamileyim inşaAllah yakalnmam
2 yaşında kızım var bidesulardan geçiyodur geçiyosa hazır su içiyoruz ama yemeklere çaya ayrana çeşme suyu kullanıyorum
Geçmiş olsun sonucu bildirin halk bilinçlensinsevgilerA
Su anda bekliyorum kan sonucunu
Babam oldu ama şimdi iyiymişIshal olan varmı cevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?