• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da ishal salgini var. Hastaliga yakalanan varni ?

Jasmine09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
245
199
53
Ankarada ishal salgini var annemleri ziyaret için geldim 2 günde sudan mi havadan mi neyse kaptım...gece acillik oldum sağımda solumda kime sorsam aynı semptomlar ..krampli ishal bulantı halsizlik karin ağrısı kusma ..internete girip araştırdım ekşi sözlüğe fln baktım birçok kişide var ..sizde varmı varsa kaç günde geçiyor ne ilaç kullandınız? Benden doktor kan ve gaita vs aldı sonuca gire ilaç vercek 😢midem çok kötü 😕🥴 sürekli ishalimvar cildircam

Su anda ben 8 de acile gidecegim butun gece karin agrisindan uyumadim bebek tedavisi goruyorm ilac da alamiyorum mafetti beni delirtti agri wc ye ciksamda gecmiyor suyumz aritma et yemem yerine mercimek yerim bu enfeksiyon nerden geldi icim disima cikti 12 saattr agri cekiyorm sarmadgm battaniye havlu kalmadi gram azalmadi

Ankaradayım çevremde en az 15 kişi o salgına yakalsndı

İshal olmadım ama grip oldum evet salgın var bu ara etrafımda çoğu kişi hasta. Hamileyim ilaç da kullanamıyorum bal zencefil limon süt ıhlamur bunlarla atlattım sayılır .

Arkadaşlar geceyi yine acil de geçirdim bugün doktora gidiyorum acildeki doktor reflor denen bir ilaç verdi sabah-akşam aç iç dedicokkotuyum. Yetkililer neden açıklamıyor bu salgının nedenini gizli tutuyorlar sebep olan inşallah bizden beter olsun

Su anda ben 8 de acile gidecegim butun gece karin agrisindan uyumadim bebek tedavisi goruyorm ilac da alamiyorum mafetti beni delirtti agri wc ye ciksamda gecmiyor suyumz aritma et yemem yerine mercimek yerim bu enfeksiyon nerden geldi icim disima cikti 12 saattr agri cekiyorm sarmadgm battaniye havlu kalmadi gram azalmadi
Geçmiş olsun karında aşırı kramp yapıyor degilmi son durumunuz ne ilaç verdimi

Ayy korktummm bende Ankaradayım bide hamileyim inşaAllah yakalnmam
2 yaşında kızım var bide:KK17: sulardan geçiyodur geçiyosa hazır su içiyoruz ama yemeklere çaya ayrana çeşme suyu kullanıyorum

iki hafta once gecirdim.acile zor gittik.ayakta duramiyordum.serum aldim.sonra da reflor u 5 gun sureyle kullandim.ilac bitti ishal de gecti cok sukur.
Bana da reflor ve flagyl verdi bugün 3.gün.. sabah yine 3 kez çıktım wcye.karnım gürül gürül 🙄gerçi kramplar azaldı bakalim kac gunde gececek halsizlikten yataktan cikariom.size geçmiş olsun 😳

Back