• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da implant

fyzanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
10.215
25.460
798
iyi günler arkadaşlar , ankara da üniversite hastanelerin de implant yaptıran var mı,diş çekiminden ne kadar süre sonra yaptırılmalı ve fiyatı hakkkın da bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

evet arkadaşlar, ben de 4 tane impnat yaptıracağım. Şu an ortodonti tedavimin bitmesine 3 ay gibi süre kaldı,implantları şimdi yaptırmam gerekiyor .Ortodonti tedavimi Makrodent'te yaptırıyorum.

Makrodent'te Volkan Akar'a implant yaptıran kimseler var mıdır acaba? Önerilerinizi bekliyoruz lütfen..

evet arkadaşlar, ben de 4 tane impnat yaptıracağım. Şu an ortodonti tedavimin bitmesine 3 ay gibi süre kaldı,implantları şimdi yaptırmam gerekiyor .Ortodonti tedavimi Makrodent'te yaptırıyorum.

Makrodent'te Volkan Akar'a implant yaptıran kimseler var mıdır acaba? Önerilerinizi bekliyoruz lütfen..

Merhaba Başkent Er Dental ile bir görüşün derim. Alanında uzman hekimleri var ve implantlarının kalitesi üst seviyede, ömür boyu garantili implantlar.

Back