Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 4 gundur bakmıyorum artık açıp açıp.. elımden enfeksiyon geçti belkı de.. ellemıyorum. bakmıyorumda.. ikinci adetimi beklıyorum bıtsın gitcem ınsallah...aylincim yani suan en iyi çözüm o.
evolet canım senin durumun nasıl oldu.adetin falan düzgünmüydü ben bu ay hem çok sancılı oldum hem geç oldum hem de çok az oldum bölük bölük.doktor olmaman daha iyi bizim için dedi.bi de akıntı o kadar çok oluyorki hayatımda ilk defa bu kadar akıntımın olduğunu görüyorum.bunlar hep operasyonla ilgili şeyler sanırım.nette yeşim yerçok diye bi doktor var.vajinismus üzerine daha yoğun çalışıyor.o doktor da düğüne 20-25 gün kala yapıyormuş ve kesin diyormuş.düğünden çok daha önce yapmıyormuş.yapsa bile yine düğüne 20 gün kala görmek istiyormuş hastayı.yardımcısı düğün zamanına göre ip kullanyor dedi.benim kafama takılan şey şu görüşlerinizi bekliyorum.mesela evlenicez.20 günde eriyen dikişler var.o dikişlerle düğüne diyelim 13-14 gün kala yaptırıp birlikte olunsa kanama büyük olasılıkla olur ama acaba doktorlar bunu yapıyormu.kendi doktorum bana dikişlerin duruyor dedi mesela.şu halde ilişkiye girsem ne olur dedim vajina duvarın yırtılı ve yoğun kanama olur hastanelik olursun demişti.mesela vajina duvarından bu şekilde yapılsa ilişkide dokular yırtılıp kanama yapar diye düşünüyorum ama tabi konuyla iligili bi doktora bilgisini sormadım.sizce nasıl olur.
ben de şuan hissizim. herhangi bi rahatsızlığım yok.. ilaçlarımı dun aldım. haftaya çarşamba tekrar edeceğim mantar için.. adetim olduğumdan daha azdı ve ilk gun acayip ağrılıydı... akıntım yok allaha sukur öle yoğun bi şekılde.. hmmm 20 gun kala yapılan dikişler hakkında bir bilgim yok. ama bunu gittiğimde doktoruma sorarım... benım içim çok rahat nofair. neden bılmıyorum ama doktorum ınanılmaz bir guven aşıladı bana. ve olumlu dusunmenın olumlu etkısıne yuzde yuz ınananlardanım... olumsuz hiçbişey getirmiyorum aklıma.. insan beyni o kadar salak ki.. ve olumsuza odaklı.. olumsuz düşünürsen yok tutmadı yok kanamadı die inan kanamaz da tutmazda.. çekim yasası ile evrene o mesajı yolluyosun ve beynınde o düşüncene göre fiiller karşına çıkarmaya baslıyor (tutmaması kanamaması gibi) bunu sen istiyosun bır nevi.. neyse, ben hiç olmadı 1 hafta kala gideceğim.. hiç olmadı diyorum çunku böyle bir olasılığı düşünmüyorum bile.... başka doktora verecek beş kuruşumda kalmadı açıkçası... ben sırf o parayı bırıktırebılmek için çalıştım... öyle özel sektör felan da değil... bildiğin uygulama ve mulakat ile kamu işine girdim.. yuzlerce kişi arasından seçildim... bunda da vardı bi nasip... Allahh öyle yüce ki dar patikalardan mutlaka bi ışık gösteriyor. bu da benım ışığımdı ben öyle düşünüyorum.. ha noldu işim bitti. ama alnımın terıyle o parayı kazanıp buna feda ettım.
doktorunun dediği gibi 60 90 gunu beklemek lazım bir sonrakı adetimden sonra benım 60 gun olacak. yani 2 adet sonrası... o zaman gideceğim duruma bakacağım. derseki kesın ve net tamamdır evoletcim.. tutmus.. artık kendıne güven. ilişkiye hazırsın ewlenbılırsın... tamam dicem. yok olmadı derse de, ben düğünden 3 4 gun evvel ımkanı yok gidemem ben anca 1 hafta 10 gün önce gidebilirim... o bıle zor ama denerim... gidemezsem de (umarım ki) daraltma işlemi tutmuştur da ona sığınırım.
canım kontrolden gelince haber ver durumunu.bak benim de aynayla baktığımda bi delik onun içinde septa gibi bi et var.sen işini şansa bırakma nasılsa doktorla aynı yerdesin.birlikte olmayı düşündüğünde git 2 dikiş daha bıraktır garanti olsun diye.ne olur ne olmaz bak sağlama al işini.
belki batıl belkigerçeklık payı var bılmıyorum ama ben yapmadım
arkadaşlar allah hepimize yardım etsin. dün nişanlımla konuştum bu konuyu çok katı kesinlikle böyle birşeyi kabul etmem diyor. acayip korkuyorum ya kanamazsa ya tutmazsa diye çok korkuyorum ebru hocaya bugün gidemedim acil bir hastası varmış amaliyata girecekmiş yarın gidicem inşallah.. iyi şeyler söyler benim 45 gün oldu bugün bilmiyorum bazen bakıyorum tutmamış gibi hissediyor bazen tutmuş gibi ne oldu açıkcası bende bilmiyorum bende biraz içte var o septa gibi güzüken et parçası ama daha öncede öyleydi gittim ebru hanıma bir kere zaken hiçbir sorun yok dedi üçünçü ayında dikişlerin tamamen erir o zaman gel bakalım tekrar bi böyle giderse üçgün kala gelmene gerek yok demişti ama adetim bitti yeni tekrar gidip göstermek istiyorum ben yinede.. yakın oturuyorum ebru hanıma ama gidebilme imkanı bulabilirmiyim bilmiyorum açıkcası(
20 günde eriyen dikişler var.o dikişlerle düğüne diyelim 13-14 gün kala yaptırıp birlikte olunsa kanama büyük olasılıkla olur ama acaba doktorlar bunu yapıyormu.kendi doktorum bana dikişlerin duruyor dedi mesela.şu halde ilişkiye girsem ne olur dedim vajina duvarın yırtılı ve yoğun kanama olur hastanelik olursun demişti.mesela vajina duvarından bu şekilde yapılsa ilişkide dokular yırtılıp kanama yapar diye düşünüyorum ama tabi konuyla iligili bi doktora bilgisini sormadım.sizce nasıl olur. bu görüşüme yorumunu merak ediyorum canım.senin fikirlerini de almak isterim.doktora bi dorucam hatta ebru hanıma mail atmayı düşünüyorum.
demekki senin de dikişlerin geç eriyenden canım bak bana da öyle dedi düğün gününe göre ip kullanıyorum dedi.sende düğün olmayacağı için geç eriyen kullandım 2 adet gör öyle gel dedi.mart gibi nisan gibi.flebin duruyor dedi.benim de aklımda şüpheler oluştu hani acaba yalanmı diye de şimdi sen de böyle söyleyince demekki doktor doğru söylüyor.bana şuan birlikte olsan vajina duvarın yırtılır hastanelik olursun dedi.dikişlerin duruyor dedi.60 günden sonra eriyecek dedi.nette bakıyorum da 180 gün bile dayananlar var.bana da durumun iyi dıştaki dikişler açılmış dedi.ama işlemi yaparken de bunlar da tutarsa bizim için iyi ama tutmazsa sorun değil dedi.
canım peki ağda konusunda doktorun ne dedi.ne zaman yapabilecekmişsin.
canım bilmiyorum ki bunu yarın ben sorayım bi ebru hocaya ne diyeck. ama öyle birşey varsa ben hemen yaptırımım ama birde şu yöndem bak kan gelecek diye kendimize zarar vermeyelim fazla kandan hastanelik olsak ki allah korusun o zaman ameliyat olduğumuz daha net ortaya çıkar risk almanın çok fazla bir mantığı yok bana göre canım bakalım ben zaten bu sefer gidip konuşucam ebru hanımla dügünden önce nişanlımla birlikte olmayı düşünüyorum en azından kanamasa bile o zaman kanamaz düğün gecesi kanamazsa herşey daha kötü olur.. dügün günü yaklaştıkça bende korku daha çok fazlalaştı napıcam gerçekten bilmiyorum canım..
kızlar ben geldm. nofoır antepe ımkansız gidemem okadr sure ortadan kaybolamam. ebru hanımı duşunuorum hem yakın hem coğu kişi ona yaptrmış. kzlar benmde allhtan para sorunum yok allah çok guzl bir iş nasip etti biraz olsun moralm duzldı umut oldu. yoksa parasz bu işlemıde yaptramazdk mutluda olunmuor
valla kan gelsin de canım ben gerisini düşünmüyorum.bi şekilde kanam duracak ama 3 gün ama 5 gün sonra.ben mail de attım ebru doktora ama sen de sor yarın yüz yüze güzelce.gerçi insan stresten ne soracağını unutyor.bana net olarak doktor şu halde ilişkiye giremezsinn vajina duvarın yırtılır dedi.o yüzden senin dikişlerle aynı ipmi merak ediyorum doğrusu.
cloo benm daha aday bile yok.cnku bu sorunla olmuor.once yaptırıp sonra evlenme kararı alayım dıorum. daha evllk yok benm. kafam rahat olsun die istiorum. napim bilmiorum ya senn dugun hangı ay da![]()