haah.. tamam bana da sabah 2 tane al akşam 2 tane mesela yarın çarşamba mı yarn sabah 2 akşam 2. haftaya çarşamba bıda aynını uyguluyoruz dedi eczacı.. ben sabah 2 tanesını nasıl atcam dedım kocakoca kapsül ya... demekki sana daöle demiş.. hımm tamam.. sirkelı su mu..? vajınaya mı.. sen nasıl sılıyosun ya iç dudakları açıp mı alıyosun o ıslaklığı.. pamuğa sirke döküpmü silcez nasıl silcez ki.. ay leş gibi kokmasın alt tarafımız.? günlük ped koyuyo musun.. ben hala koyuyorum. neden olduk ki böle ya... puf.

ben koymuyorum artık canım günlük ped kullanmak bunun olmasına bi neden mesela ben araştırdım biraz netten canım daha önce ben hayatta günlük ped kullanmazdın yada sadeca selpakk kullanmazdım bunlarda bi neden. sirkeli su yap ılık bi suyla peçete yada pamuk yardımıyla vajinanı temizle canım acayip yanıyordu benim vajinam ve biraz kızarıktı anında geçti canım ilaçla birlikte sabah akşam onuda uygula ebru hanım bana öyle dedi.. gerçekten faydasını gördüm ben canım..

teşekkür ederim canım msj.ın için bu arada taktiğini tuttum on numara beş yıldız :) düğünden önce halletmek en iyisi madem var böyle bir imkanın kullan tabiki

bencede canım en sorunsuz yöntem gibi duruyor bu tabi önce ebru hocayla bi görüşmek gerekiyor o tamam derse ben hemen uygun ortamı bulup yapıcam sonucu size yazarım zaten..

ben koymuyorum artık canım günlük ped kullanmak bunun olmasına bi neden mesela ben araştırdım biraz netten canım daha önce ben hayatta günlük ped kullanmazdın yada sadeca selpakk kullanmazdım bunlarda bi neden. sirkeli su yap ılık bi suyla peçete yada pamuk yardımıyla vajinanı temizle canım acayip yanıyordu benim vajinam ve biraz kızarıktı anında geçti canım ilaçla birlikte sabah akşam onuda uygula ebru hanım bana öyle dedi.. gerçekten faydasını gördüm ben canım..

elma ya da üzüm sirkesi hangisi cnm?? bıraz sirke bıraz ılık su mu kattın kaba ?

cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum
belki cesitli nedenlerden dolayi
bu operasyonlari olmak zorund kaliyo olabilirsiniz ama sunu merak ettim
acaba evlenceginiz beylerle bunlari paylassaniz daha kirici ve yorucu olmazmi sizin icin:42:
amacim yargilamak yada kirmak deil sanal ortamdayiz sizin tam anlamiyla ozelinize girdigimide dusunmuyorum
lutfen istemeyen cevap vermeyebilir...

malesef canım öyle söylediğin gibi olmuo bende karsımdakı insanla kesnlkle paylaşırım beni seven böyle kabul eder sevıyorsa dedım ama düşündüğüm gibi olmadı karsıma birisi cıktı cok sevdım hala seviyorum o başta söylemişti böyle bişeyi ne kadar seversem seviyim kabul edemıcegını onun için basta sordu bende söylemedım sonra iş ciddiye bincekti söz felan söylemedim daha fazla saklayamadım ama sonuç hüsran beni cok sevdgını ama bakire olmadığım için kabul edemıycegını söyledi tabı ayrıldıktan sonra yıkıldım oda unutamadı biliyorum ama kabul edemıo bundan sonra bu işlemi yaptrmayı düşündüm sence ne yapmak gerekıo bundan baska :(:(

bende canım inşallah iyi sonuclar alırız da kurtuluruz bu dertten Rabbim hepimizi yardım etsin..

amin amin..... dua edelim..

oturmaların felan rahat mı... ben bılgısayar sandalyesıne oturup ayaklarımı koltuğa uzatıyorum mesela.. rahatım yani.. ama hiç bağdaş kurmadım mesela. hep yere felan oturcak olduğum zaman yan büktüm ayaklarımı öyle oturdum.yatarken yan yatıyorum bazen bacağımın tekını ileri açıyorum farkında olmadan. yuzustu hiç yatmazdım operasyondan sonra iyi alıştım yüzüssü yatıyorum sakıncası varmıki.

Gothiccim ben ankaradayim ve Burdaki doktorları epey araştırmıştım... Yakın arkadaşımın kuzeni Gökçen Hanım'a yaptırmış ama kanaması olmamış nisanliymislar ve sonra ayrılmışlar bunu duymuştum ve o yüzden o doktoru hiç aramadım ben de. Bu arada ...fatmasonmezin kanaması ne kadar oldu acaba yaa ? Çarşaf falan batmış mıdır sizce?

Gothiccim ben ankaradayim ve Burdaki doktorları epey araştırmıştım... Yakın arkadaşımın kuzeni Gökçen Hanım'a yaptırmış ama kanaması olmamış nisanliymislar ve sonra ayrılmışlar bunu duymuştum ve o yüzden o doktoru hiç aramadım ben de. Bu arada ...fatmasonmezin kanaması ne kadar oldu acaba yaa ? Çarşaf falan batmış mıdır sizce?

aylin fatmasönmez evlendikten sonra yazmıstı sonra girmedi hiç kanamanın 2 gün oldgunu yazmıştı 1. gün az 2 .gün daha cok olmş

kızlar gokçen erdoğana mail attm kanamayan hastam olmadı die cvp yazmş oda bana guvenilir gibi geldi ebru hanm ve gökçen arasında kaldım şmdi ben sizce hangisi?

ben gökçen erdoğana gidecektim gökçen erdoğan da tuttuysa kontrole çağırmıyor.o da güvenli bi kadın açıkcası ama tercihine karışmam.denemedim yada kimseden duymadım şimdiye kadar gökçen erdoğana giden.ama iyi bi doktor.

nofoir sen burcu hanıma gittğinde ne dedi. hanı öteki prof tutmamış demiştiya burcu hanm bunun karşılında ne söledi.

evolet ebru hanm hangı ilacı verdi sana yazarmısın buraya bana verdği ilaçla aynımı bende alcam çnku

dikişler duruyormuş dışta açılma olmuş ama flepte sorun yokmuş.sadece dikişlerim erimemiş.60 günden sonra eriyecek o yüzden 2 adet sonrası gelmeni istemiştim dedi.

korkunç bişey yaaa.tüm doktorlar kanama olmayan hastam olmadı diyor ama biçoğunda kanama olmayanları duyuyoruz.benim doktor da aynı şeyi söylüyor ama kanamsı olmayan hastası var.

amin amin..... dua edelim..

oturmaların felan rahat mı... ben bılgısayar sandalyesıne oturup ayaklarımı koltuğa uzatıyorum mesela.. rahatım yani.. ama hiç bağdaş kurmadım mesela. hep yere felan oturcak olduğum zaman yan büktüm ayaklarımı öyle oturdum.yatarken yan yatıyorum bazen bacağımın tekını ileri açıyorum farkında olmadan. yuzustu hiç yatmazdım operasyondan sonra iyi alıştım yüzüssü yatıyorum sakıncası varmıki.

bende hiç yerde oturmadım hemen hemen hiç gerek kalmadı kalırsada dediğin gibi oturuyorum zaten.gece yatmada çok sorun yaşamıyorum ben. bilmiyorumşuan ben çok rahatım zaten yarın gidicem tekrar ebru hanıma bakalım ne diyecek hayırlısıyla biran önce kurtulsaydım başka bişey istemiyordum gerçekten..

nofoir bak doktor biraz olsun rahatlatmş senı sevndm adına. aynen kmse kendine toz kondurmuor herkes kanadı dior.

en guvenlırı ebru hanm galıba en azndan yaptıranlar var ona.şu sirkelı suyu bende denycem kızlar.

of nasıl cesaret etcez ilşkiye grmeye ya dugunden once yaptırın dionuzda ben once yaptırıp sonra evlilk kararı almak istiorum ya olmadı tutmadı falan derse kalırım ortada:(

bende hiç yerde oturmadım hemen hemen hiç gerek kalmadı kalırsada dediğin gibi oturuyorum zaten.gece yatmada çok sorun yaşamıyorum ben. bilmiyorumşuan ben çok rahatım zaten yarın gidicem tekrar ebru hanıma bakalım ne diyecek hayırlısıyla biran önce kurtulsaydım başka bişey istemiyordum gerçekten..

haber verirsin canım bakalım..

nofoir bak doktor biraz olsun rahatlatmş senı sevndm adına. aynen kmse kendine toz kondurmuor herkes kanadı dior.

en guvenlırı ebru hanm galıba en azndan yaptıranlar var ona.şu sirkelı suyu bende denycem kızlar.

of nasıl cesaret etcez ilşkiye grmeye ya dugunden once yaptırın dionuzda ben once yaptırıp sonra evlilk kararı almak istiorum ya olmadı tutmadı falan derse kalırım ortada:(

sen bak hiç başlamamışken boşver ebruyu falan sen çık antepe git.benim sana net önerebileceğim tek şey bu.yani gökçene de gitsem aynı kendi doktorumda aynı demekki.iki ucu ... değnek dedikleri şey bu olsa gerek.

Gothiccim sana katılıyorum bence de en güvenilir Ebru hanım...bu kadar hastasının sonucları ortada bı de çok yakın davranıyor yaa...ben zaten buradaki sonuclar üzerine karar verip gitmisdim. Allah hepimizin yüzüne baksın...Bakalım benim de nisanlanma durumum var belki ben de evolet senin gibi yapabilirim...;))

canım kontrolden gelince haber ver durumunu.bak benim de aynayla baktığımda bi delik onun içinde septa gibi bi et var.sen işini şansa bırakma nasılsa doktorla aynı yerdesin.birlikte olmayı düşündüğünde git 2 dikiş daha bıraktır garanti olsun diye.ne olur ne olmaz bak sağlama al işini.

Back