kızlar bisey sorcam daha doğrusu ebru hanıma bu işlemi yaptıranlar...ebru hanım size kontrolden sonra yani dikişler tuttu dediktem sonra düğünden önce kontrole gelin dedimi dokular esner filan diye yorum yaptımı
arkadaşlar
benim zarımın yapısından dolayı sadece doğum esnasında bozulacakmış.yalnız vajınanın içi genişmiş.umarım yanlış tarif etmiyorumdur.ne yaptırmam gerekiyor...........*benzer sorunu olan var mı?kaça yaptırdınız ve iyileşmesi ne kadar sürüyor
zarın esnekse hiç bişey yaptırma arkadaşım ilişkiye girdin kocanla kanaman olmadımı al yanına göğsünü büyüte büyüte git bi doktora o da zar esnek desin.evlendikten sonra vajinan genişse eşinle konuşur daraltma operasyonu geçirmek istediğini söylersin.belki bu halini eşin daha çok sever.sen aklını başına al sakın ha kızlık operasyonu yaptırma.
daha önce ilişkiye girdiğimi eski erkek arkadaşım vajinan çok geniş .kürtaj bile olmuşsundur demişti.
Allah onun belasını versin.söyleyecek çok lafım var da burda olmaz şimdi.iğrenç bi insanmış o.daha önce ilişkiye girdiğimi eski erkek arkadaşım vajinan çok geniş .kürtaj bile olmuşsundur demişti.
benden de iplik iplik sünem süneem geldi adetlıyken peçeteye silince.. düğüm gibi bişi geldı adetımın taa son gunu ama mınıcıktı düğüm gibidi o mu yoksa kan mı kurudu öle oldu bilmiyorum tabi..
şuan dış dudakların içi değilde iç dudakların içini açınca kızlar varya bembeyaz bır akıntı var anlatamam. bide yanıyo.. sanırım enfeksiyon kaptımm. silip duruom içini. böle olan varmı. oldunuz mu bu sure içinde.. puff......
evolet o beyaz akıntı bendede var ben işlem yaptrmadım bide yaptrsam kmbilir nolcak. dikişlere zarar verrmi acaba doktoru ara sor ilaç verr belkı.
ilkbahar o erkek ne ığrencmış ya.
kızlar napıcaz ya bu işlemı yaptrsammı kalıcıyı yoksa geçiçimi sizin yorumların ızı okudukça umutlarm tukenıor canm sıkılıor
benden de iplik iplik sünem süneem geldi adetlıyken peçeteye silince.. düğüm gibi bişi geldı adetımın taa son gunu ama mınıcıktı düğüm gibidi o mu yoksa kan mı kurudu öle oldu bilmiyorum tabi..
şuan dış dudakların içi değilde iç dudakların içini açınca kızlar varya bembeyaz bır akıntı var anlatamam. bide yanıyo.. sanırım enfeksiyon kaptımm. silip duruom içini. böle olan varmı. oldunuz mu bu sure içinde.. puff......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?