kızlar bisey sorcam daha doğrusu ebru hanıma bu işlemi yaptıranlar...ebru hanım size kontrolden sonra yani dikişler tuttu dediktem sonra düğünden önce kontrole gelin dedimi dokular esner filan diye yorum yaptımı

canım bazılarına gel diyormuş bazılarına demiyor fatmasonmeze dememişti mesela ama dream07 diye biri vardı ona gel mutlaka demişti.ilginç.içerde nasıl bi işlem yapıldğını bilmiyoruzki yorumlasak.

arkadaşlar

benim zarımın yapısından dolayı sadece doğum esnasında bozulacakmış.yalnız vajınanın içi genişmiş.umarım yanlış tarif etmiyorumdur.ne yaptırmam gerekiyor...........*benzer sorunu olan var mı?kaça yaptırdınız ve iyileşmesi ne kadar sürüyor

arkadaşlar

benim zarımın yapısından dolayı sadece doğum esnasında bozulacakmış.yalnız vajınanın içi genişmiş.umarım yanlış tarif etmiyorumdur.ne yaptırmam gerekiyor...........*benzer sorunu olan var mı?kaça yaptırdınız ve iyileşmesi ne kadar sürüyor

zarın esnekse hiç bişey yaptırma arkadaşım ilişkiye girdin kocanla kanaman olmadımı al yanına göğsünü büyüte büyüte git bi doktora o da zar esnek desin.evlendikten sonra vajinan genişse eşinle konuşur daraltma operasyonu geçirmek istediğini söylersin.belki bu halini eşin daha çok sever.sen aklını başına al sakın ha kızlık operasyonu yaptırma.

zarın esnekse hiç bişey yaptırma arkadaşım ilişkiye girdin kocanla kanaman olmadımı al yanına göğsünü büyüte büyüte git bi doktora o da zar esnek desin.evlendikten sonra vajinan genişse eşinle konuşur daraltma operasyonu geçirmek istediğini söylersin.belki bu halini eşin daha çok sever.sen aklını başına al sakın ha kızlık operasyonu yaptırma.

daha önce ilişkiye girdiğimi eski erkek arkadaşım vajinan çok geniş .kürtaj bile olmuşsundur demişti.

ilkbahar bencde cok çirkin bi tabir bu zar yapısı herkesde farklılık gösterebilir .evolette söylemiş ne güzel işte bozulmamış nie bu operasyonu yaptrmak istedgını anlamadım

bu ameliyatı olmak istiyorum demedim.durumum bu.bir daha böyle bir şey yaşamamak için ne ypmam gerekiyor.daraltırmam mı gerekiyor

senden hiç düğüm geldimi çamaşırına.benden gelmedi de merak ettim.sadece peteye silerken 20 günden sonra toz toz bi de küçük iplikler gelmişti ufak ufak.

benden de iplik iplik sünem süneem geldi adetlıyken peçeteye silince.. düğüm gibi bişi geldı adetımın taa son gunu ama mınıcıktı düğüm gibidi o mu yoksa kan mı kurudu öle oldu bilmiyorum tabi..

şuan dış dudakların içi değilde iç dudakların içini açınca kızlar varya bembeyaz bır akıntı var anlatamam. bide yanıyo.. sanırım enfeksiyon kaptımm. silip duruom içini. böle olan varmı. oldunuz mu bu sure içinde.. puff......

evolet o beyaz akıntı bendede var ben işlem yaptrmadım bide yaptrsam kmbilir nolcak. dikişlere zarar verrmi acaba doktoru ara sor ilaç verr belkı.

ilkbahar o erkek ne ığrencmış ya.

kızlar napıcaz ya bu işlemı yaptrsammı kalıcıyı yoksa geçiçimi sizin yorumların ızı okudukça umutlarm tukenıor canm sıkılıor:(

ggothicc umudunu kaybetme lütfen çok önceden yaptranlar olmş okudum yorumlarıını ve sonuç olumlu birbirimize destek olmamz lazım en azından moralmen

benden de iplik iplik sünem süneem geldi adetlıyken peçeteye silince.. düğüm gibi bişi geldı adetımın taa son gunu ama mınıcıktı düğüm gibidi o mu yoksa kan mı kurudu öle oldu bilmiyorum tabi..

şuan dış dudakların içi değilde iç dudakların içini açınca kızlar varya bembeyaz bır akıntı var anlatamam. bide yanıyo.. sanırım enfeksiyon kaptımm. silip duruom içini. böle olan varmı. oldunuz mu bu sure içinde.. puff......

bak akıntı bendede başladı ama enfeksiyon yokmuş.

evolet o beyaz akıntı bendede var ben işlem yaptrmadım bide yaptrsam kmbilir nolcak. dikişlere zarar verrmi acaba doktoru ara sor ilaç verr belkı.

ilkbahar o erkek ne ığrencmış ya.

kızlar napıcaz ya bu işlemı yaptrsammı kalıcıyı yoksa geçiçimi sizin yorumların ızı okudukça umutlarm tukenıor canm sıkılıor:(

benim önerim düğüne yakın yaptır hem stresi çekmemiş olursun hem de esneme falan derdin olmaz.bi de gidebiliyorsan antepe git.en sağlam o.

benden gelmedi işte ufak ufak ip parçası 1 defa geldi toz şeklinde geldi genellikle benden ama dikişlerim erimemeiş hala duruyormuş.doktor 60-90 gün arasında eriyecek dedi.

evolet aynı şey bendede oldu ebru hanım mantar olmuşsun dedi ve antibiyotik verdi. ben şimdi bakıyorum tekrar bende yırtılma ver sanırım tekrar yıırdıldı..:((

Back