kızlar bugun Ebru Zülfikaroğlu hocama gittim ve sonuç çok güzelll...çok mutluyum yaa. Artık çok rahatladım hiçbir riskim olmadığını söyledi. Evolet ben de sana katılıyorum ebru hanım her yönden çok iyi bir doktor.... bizi çok iyi anlıyor işinin ehli ve garanti vermesi çok rahatlatıyor açıkcası . Fatma sönmez arkadasım inşallah senin yasadığın mutlulugu hepimiz yaşarız. Kızlar bu arada siz agdayı en erken ne zaman yapacaksınız ben sormayı unutmusum.
elanur sen yaptırmamışmıydın da canım..bir de bu geciciye de garanti veriyolar mı başarı oranı nasıl biliyomusun.inş sorunsuz atlatırsın zamanı gelince canım üzülmemeye çalış
yok canım yaptırmadım korkuyorumdüğüne yakın yaptırmayı düşünüyorum yani ya 6 ay kala yada 3 ay kala bence dokular yeniyken daha iyi kanıyor ve riskin olmuyor diye düşünüyorum:26:
iyi düşünmüşsün canım şu an rahatsındır bi şey oldu mu diye düşnmezsin en azından
kalici denilen yontem bence tamamen yalan garanti olan gecici dedikleri dugunden hemen once yapilan
cnm çoğu dğğünden bir ya da iki gün önce yapılması gerekiyo gecici diyo doğru mu bu.sen kaç gğün önce yaptıracaksın.2-6 arası yapılabilir yazmış doktorlar genelde.ama haydar dümen 2 günden fazla(3-4-5-6)gün kala olursa diikiş atar demiş saçma geldii öyle olsa doktorların hepsi öyle demez miydi.tabi ne kadar erken o kadar iyidir ama 1 haftaya kadar dayanıklık gösterir diyebiliyorum yoksa bnm bildiğim gibi değil mi:44:
canım ben kalıcı yaptırdım yani adı kalıcı doktor beni 3 gün önce yine cagırdı yanii deli oldum bu nası iş diye ama ebru hanım biçok hastasını cagırmıyo sahsen ankaraya gitme imkanım olsa ona yaptırırdım kendi doktorumu tavsiye edemiyorum artık cunkü nofairde ona yaptırdı ve ikimizde memnun diiliz eger düğünden 3 gün önce gitme sansınız varsa gecici yaptırın derim ben
evolet senn kontruln nezamn senın sonucuna göre bende gidicem artık.
ben anca her ayın ılk haftası gidebilirim. şubatta gidemicem. martın ilk haftası gidicem ınsallah hava güzel olursa. bana ebru hocam tarih vermedi... aklına takılan bişey olduğunda, kontrol için 1 adet sonrası ya da 2 adet sonrası gel dedi.
ya kızlar aynayla duramadım (sayenizde) baktım da şimdi, önceden böyle orası yuvarlak buzuk şekıldeydı vajınanın içi. şimdi bakıyom iyi hoş gene kapalı delık melık görmuyom öle öncesi gibi kapkaranlık derin bi delık yook. ama 4 ve 10 hizasında 10u 20 geçio gibi düşünün o hizada et parçası var o yırtık yoksa acaba hani flep, kaldırma demek ya, 4 yönündeki yırtığı 10 a mı kaldırarak kapattı orayı. çünkü 4 yönünde yırtık demişti bana... yalnız ben içimde derinlerde hala ip hissediyorum daraltmanın ipi galıba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?