twist arkdsım sen yaptrdın mı evet şişli mede de yaptran arkdslar vardı .güvenilir olması cok önemlı evet
twistte benle aynı doktorun kurbanı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
twist arkdsım sen yaptrdın mı evet şişli mede de yaptran arkdslar vardı .güvenilir olması cok önemlı evet
yaptırdıktan sonra olmama ihtimalide var yaniallahım kafayı yicem
ne yapcam haytta ilk kes caresiz kalıyorum.ve en cok sevdgm insanı bu sebepten kaybettım ben
![]()
kızlar nasıl guvenıyorsunuz dr lara kızsınız dıyelım sızı kandırıp sırf para ıcın tuzaklarına dusurmesınler..!dikkat edin.
ay kızlar sokak kapımızın önüne domuz yağı dökülmüş. bildiğin yaağ......... nasıl tırstım anlatamam.
var mı bu konuda bılgınızz oofff nıye yaparlarki ne bıcım ınsanlar var ya
Domuz yağı olduğunu nerden biliyosunuz?
Yanlış bilgi vermek istemem ama bununla büyü yapıldığını duymuştum.:26:
Tabi kaza falan değilse dicem ama domuz yağı ne alakaaa?:44:
evolet rahatsızlık verıo mu suanda .toplam ne kadara yaptrdın.birde evlilik felan var mı
ne güzel evolet senin adına cok sevındım inş hiç bir sorun cıkmaz.bigün benmde senin gibi içim rahat olur mu acaba.evet ebru hanım için formda yapılan yorumlar cok iyi herkes cok memnun kalmış.bende yaptrcagım zaman ebru hanım olur yüksek ihtimalle hem ankaraya yakınm.sen ankarada mı oturuosun