yaptırdıktan sonra olmama ihtimalide var yani:( allahım kafayı yicem:(ne yapcam haytta ilk kes caresiz kalıyorum.ve en cok sevdgm insanı bu sebepten kaybettım ben :(

yaptırdıktan sonra olmama ihtimalide var yani:( allahım kafayı yicem:(ne yapcam haytta ilk kes caresiz kalıyorum.ve en cok sevdgm insanı bu sebepten kaybettım ben :(

böyle benim halimden umutsuzluğa kapılma sen.bu işi çok iyi yapan doktorlar var.tavsiyeme uy yeter.yani muhakkak orda daraltma iste doktordan çünkü asıl kanayan yer daralma bölgesi.bunu aklından asla çıkarma.

kızlar nasıl guvenıyorsunuz dr lara kızsınız dıyelım sızı kandırıp sırf para ıcın tuzaklarına dusurmesınler..!dikkat edin.

twist arkdsım sen yaptrdın mı evet şişli mede de yaptran arkdslar vardı .güvenilir olması cok önemlı evet

bende nofairle ayni doktora yaptirdim vevaynen dediklerine katiliyorum pek memnun kalmadim ve bozulmus oldugunu dusunuyorum fakat tekrar yaptirinca tutma sansi cok az ne yazikki

tamam nofair dikkat edicem cok sagl..melisaa cnm zaten cok doktor yapıo ama en cok tercih edılen önemli tabi illaki iyi doktorunda maddi anlamda daha yüksek bi bedeli oluo

burada bazı arkadaslar bır ıkı damla kan geldı,acaba dıye ıle dr gıdıyorlar ,oyle bır ıkı damla ıle bozulmaz,butun arkadaslarım evlı ve deneyımlerını anlattılar,ve dr gıtsenız bıle devlet hastanesındekı kadın dogumculara gıdın barı özele gitmeyin,özelin amacı zaten müşteri çekmek.aman kızlar lütfen dikkatli olun.

tabıkı acaba bozuldu mu bozulmadı dıe şüphede kalanların öyle yapması mantıklı melissaa.ama bu işlemı yaptrmak isteyenlerde cok iyi arastrmalı.keşke böyle seylere gerek kalmasa ama malesef......:(

ay kızlar sokak kapımızın önüne domuz yağı dökülmüş. bildiğin yaağ......... nasıl tırstım anlatamam.

var mı bu konuda bılgınızz oofff nıye yaparlarki ne bıcım ınsanlar var ya

turnams ebru hocayı tavsıye ederım... ben de ebru hocaya yaptırdım 20 gun once flep yöntemi ile.daraltma da yaptı bana.

ay kızlar sokak kapımızın önüne domuz yağı dökülmüş. bildiğin yaağ......... nasıl tırstım anlatamam.

var mı bu konuda bılgınızz oofff nıye yaparlarki ne bıcım ınsanlar var ya

Domuz yağı olduğunu nerden biliyosunuz?
Yanlış bilgi vermek istemem ama bununla büyü yapıldığını duymuştum.:26:
Tabi kaza falan değilse dicem ama domuz yağı ne alakaaa?:44:

Domuz yağı olduğunu nerden biliyosunuz?
Yanlış bilgi vermek istemem ama bununla büyü yapıldığını duymuştum.:26:
Tabi kaza falan değilse dicem ama domuz yağı ne alakaaa?:44:

ya resmen duvara eşiğe ve paspasa sürülmüş.. annem dokundu ve yağ bu dedi. diğer alternatifler ürettik çok uzak... bende buyu için duydum ve nısanlıyım. korkuyorum ya ne bu sımdı..

evolet rahatsızlık verıo mu suanda .toplam ne kadara yaptrdın.birde evlilik felan var mı

hayır canım rahatsızlık felan yok yaptırırken bıle hıssetmıyosun kı ebru hoca ayrıyeten genel cerrah ayrıyeten cinsellık üzerine terapist... yani kendını yuzde yuz bırakabılırsın emın ellere. suan dediğim gibi yaklasık 20.gunum ve hiçbir rahatsızlığım yok. gunluk hayatına devam edebılıyosun lakin bazı dıkkat etmen gerekenler var o kadar yani... yaza düğün ınsallah... para konusunda ise esnek sorun etme... bana dediği tek şuydu, sen kendını psikolojık olarak ne zaman hazır hısssedersen ben hazırım dedi... ve gittim. Allaha şkr.. bana, benım ıcın ta oralardan geldın ben senın yuzunu kara çıkartırmıyımhiç yuzun gülsün. kendıne güvenın gelsın..herşey çok güzel olacak dedi.sağolsun.

ne güzel evolet senin adına cok sevındım inş hiç bir sorun cıkmaz.bigün benmde senin gibi içim rahat olur mu acaba.evet ebru hanım için formda yapılan yorumlar cok iyi herkes cok memnun kalmış.bende yaptrcagım zaman ebru hanım olur yüksek ihtimalle hem ankaraya yakınm.sen ankarada mı oturuosun

ne güzel evolet senin adına cok sevındım inş hiç bir sorun cıkmaz.bigün benmde senin gibi içim rahat olur mu acaba.evet ebru hanım için formda yapılan yorumlar cok iyi herkes cok memnun kalmış.bende yaptrcagım zaman ebru hanım olur yüksek ihtimalle hem ankaraya yakınm.sen ankarada mı oturuosun

daha kontrollere gitmedım ben de yaptırdığım halde merak edıyorum tuttumu tutmadımı daha dıye.. ınsallah çıkmaz sorun... gönlünü ferah tut ölümden baska herseyın çaresi var..... ben şehirdışındayım ama yakın sayılırım. gunubırlık gittim döndüm.

inş tutmuştur evolet yazın güzel haberlerını duyarız.benmde günü birlik gidebılme imkanım var.iyi geceler yeni üyeliğim benm sürekli takıp ederım artık grsrs

Back