nofair ve sorularsorular siz haklıymışsınız doğru biliyosununz zar deliğin kenarları oluyo..gittiğim doktor da bana ordan girecek yırtılacak deyince düşünmüşytüm içerde delik yok nereyi diyo diye.dışta ki deliği kastetmiş demekki şimdi düşünüyorum da.hiç aklıma gelmezdi zarın orda olduğu:5:

evet canım orası ama çekerek bakma sebepleri çekmedikleri durumda orası kapalı duruyor ve bi yırtık varsa bile belli olmuyor.çektiklerinde eğer varsa yırtıklar ayrılıyor ve o şekilde şuralardan yırtık yada yırtık değil diyorlar.

hiçbakamadım bugun foruma. anca yenı bakıyorum okudum kaldığım yerden.
nofaiirrrrrrrrrr başım dönüyor başım... bitirdin beni. mahvoldum... içim yanıyor. sen benım en güvendiğimdin.. kesin tuttu dediğimdin.... yapma nolur kesin yanlışlık varrrr tez vakitte burcu hocaya git ve güzel haberlerle dön......

ben açıp kurcalamıyorum kızlar açıkçası.. neden dersenız? doktorum bile öyle olsa yat derdi duz yatağa dik bacakları der ve bakardı... ama doktor dahi benı o sanldayeye oturttu.. bacakları ayırdım... iyice iyicee içine baktı derine.. hissettim yani... görmeye çalışmayın.. görsenız de kendi kendınıze cevabınız tatmın mı edecek sizi sanki... kurcaladığınızla kalırsınız boşverın...

nofair sen dedin ya o ipler eridi pedime geldi.. öldüm burda öldüm.. çünkü aynısı bende de oldu.... hala daha elim ayağımın canı çekilmiş gibi nasıl uyuyacağım bu halde bılmıyorum da..!

tek guvencem ebru hocam... ebru hocama olanların olumlu sonuc alması ve bana daraltma yapması....

ve ben gece yatarken hala çamaşırsız yatıyorum. içimde de hissediyorum hala ipler var derinlerde. ama açıp bakmıyorum.

off beee gece gece yıktınız beni :(((

sen daraltma yaptırdın canım için rhat olsun asıl kanamayı yapan daraltma işlemi.keşke bunları daha iyi bilseydim o kadar araştırdım ama aklıma doktora sen yine de daralt demek gelmedi.iplerin erimesi normal canım 20 günde eriyor zaten ama haladaha ben içerden çıkan iplerin küçük küçük uçlarını görüyorum.tam anlamıyla eriyip yok olmuş değil.mesela adet sorununuz oldumu işlemden sonra.ben doğru dürüst adet olamadım.bununda yapılan operasyonla bağlantısının olduğunu düşünüyorum.sen ümidini tüketme.ben kadar şanssız değilsindir.bu benim talihsizliğim sadece.

sen daraltma yaptırdın canım için rhat olsun asıl kanamayı yapan daraltma işlemi.keşke bunları daha iyi bilseydim o kadar araştırdım ama aklıma doktora sen yine de daralt demek gelmedi.iplerin erimesi normal canım 20 günde eriyor zaten ama haladaha ben içerden çıkan iplerin küçük küçük uçlarını görüyorum.tam anlamıyla eriyip yok olmuş değil.mesela adet sorununuz oldumu işlemden sonra.ben doğru dürüst adet olamadım.bununda yapılan operasyonla bağlantısının olduğunu düşünüyorum.sen ümidini tüketme.ben kadar şanssız değilsindir.bu benim talihsizliğim sadece.

ben çok bakmıyorum baksam da bişey anlamıyorum zaten.. benım de adetim çok garip oldu oncekılere göre farklıydı merak etme. 2 3 gun surdu. sonra kesildi gibi oldu dengesız dengesız bı az bi çok geldi..

benım aklımda artık şöyle bişey canlandı, burada bı arkadaşımızın dediği gibi... dilinizi yanağınıza götürün kaygan dimi.. sanki ciğerin zarı olur ya o ciğeri sökeriz aynı öle bi olay...vajınada öle iç dudakları açıyoruz o deliğin orada zar dokusu var. o zar bı yerden yırtılıooo ve delik erkek cinsel organının içimize girmesıne müsade ediyo... o zarı yırtarken düşünün yanağınızı. bi iğne soksak o zar delinir ve alttaki yanağımızın eti kanar. aynı öyle düşünüyorum.... nofair dediğin gibi senin de çekerek bakmalarının sebebi yırtığı çekınce net görmeleri...

ben çok bakmıyorum baksam da bişey anlamıyorum zaten.. benım de adetim çok garip oldu oncekılere göre farklıydı merak etme. 2 3 gun surdu. sonra kesildi gibi oldu dengesız dengesız bı az bi çok geldi..

benım aklımda artık şöyle bişey canlandı, burada bı arkadaşımızın dediği gibi... dilinizi yanağınıza götürün kaygan dimi.. sanki ciğerin zarı olur ya o ciğeri sökeriz aynı öle bi olay...vajınada öle iç dudakları açıyoruz o deliğin orada zar dokusu var. o zar bı yerden yırtılıooo ve delik erkek cinsel organının içimize girmesıne müsade ediyo... o zarı yırtarken düşünün yanağınızı. bi iğne soksak o zar delinir ve alttaki yanağımızın eti kanar. aynı öyle düşünüyorum.... nofair dediğin gibi senin de çekerek bakmalarının sebebi yırtığı çekınce net görmeleri...

aynen bu şekilde işte canım anlattığının aynısı olay.benim de adetim çok dengesizdi bi kesildi bi geldi korktum kan nerden geliyor diye.ben yine kendi doktoruma bi gidicem bakalım.bi aksilik varsa telafisini yapsın sonuçta ona güvenerek bu yola girdik değilmi.o kadar para saydık kafamız rahat olsun diye.ama eskisinden daha sıkıntılıyım.

kızlar bisey sorcam antepte özkan aydın leylek dısında bu işlemi yapan güvenilir ve iyi bi doktor biliyomusunuz

evet canım orası ama çekerek bakma sebepleri çekmedikleri durumda orası kapalı duruyor ve bi yırtık varsa bile belli olmuyor.çektiklerinde eğer varsa yırtıklar ayrılıyor ve o şekilde şuralardan yırtık yada yırtık değil diyorlar.

doğru canım haklısında o yırtık 5 saniye de görülğr mi gözden kaçan bi şey olabilir mi.çok çekince her şey çok mu net görülüyo acab bana hemen baktı söyledi 5 saniye de bu kadar kolaymı.

aynen benim dediğim yermiş canım zar yoksa bu kadar kolay bozulmazdıki içte olsa valla dünden beri bunalımlardayım ya yaptırıp hemen evlenmek istiyorum ama olmuyo:43:

elanur sen yaptırmamışmıydın da canım..bir de bu geciciye de garanti veriyolar mı başarı oranı nasıl biliyomusun.inş sorunsuz atlatırsın zamanı gelince canım üzülmemeye çalış

Son düzenleme:
kızlar okurken nefesim tükendi yüreğim sıkıştı. ben hala kontrole gitme fırsatım olmadı ve okuduklarım beni bunalıma soktu resmen

kızlar okurken nefesim tükendi yüreğim sıkıştı. ben hala kontrole gitme fırsatım olmadı ve okuduklarım beni bunalıma soktu resmen

sen kime yaptırmıştın canım.benim halim u işte gidip yaptırdım ve sonuç sfır.ve 2.kez yapılma şansında %50 başarı düşüyor zaten ortada bi başarı yokken o şans dolayısıyla sıfıra iniyor.kontrolünü de git yaptır kendi işini sağlama al.daraltma yapılmadıysa özellikle talep et çünkü asıl kanayan daralma bölgesi.

doğru canım haklısında o yırtık 5 saniye de görülğr mi gözden kaçan bi şey olabilir mi.çok çekince her şey çok mu net görülüyo acab bana hemen baktı söyledi 5 saniye de bu kadar kolaymı.

göredebilir canım bak benimki çok kapalı yırtık olmasına rağmen neredeyse hiç bişey yok gibi.o yüzden de zorlanmış olabilir doktor.yada diğer dikişler tutmuş ama yine de bi yırtık kalmış olabilir. bana diğer yırtıklardan bahsetmedi doktor mesela.9 yönünde oluşmuş yırtık var dedi belirgin dedi.hani adet de olmasam tümden kapalı sanıcam ama doktor dedi işte kanamaz dedi.o kadar kapalı olmasına rağmen p.. girse yetersiz kalıcak kanama için.

mrb arkadaslar aynen benmde en büyük sıkıntım gelecgım söz konusu bu konuyu arastırıyordum birde baktım bu formda yazılanlar paylaşılanlar hepsi gercekti kendimi buldum diyebilirim...malesf hala 2 3 damla kanla hayatımız değişio cok üzücü ama yapcak bişe yok ve caresizlk bu yöntemlere yöneltiyo bizi.konunun en basından sıkılmadan takıp edıyorum inanmak istiyorum bi çözümünün olduğuna.yaptıran arkadaslar oldu rica ediyorum eger takıp ediyolarsa moral vermek için destek olsunlar. ne yapcagımı bilmıorum cok caresizim.........

mrb arkadaslar aynen benmde en büyük sıkıntım gelecgım söz konusu bu konuyu arastırıyordum birde baktım bu formda yazılanlar paylaşılanlar hepsi gercekti kendimi buldum diyebilirim...malesf hala 2 3 damla kanla hayatımız değişio cok üzücü ama yapcak bişe yok ve caresizlk bu yöntemlere yöneltiyo bizi.konunun en basından sıkılmadan takıp edıyorum inanmak istiyorum bi çözümünün olduğuna.yaptıran arkadaslar oldu rica ediyorum eger takıp ediyolarsa moral vermek için destek olsunlar. ne yapcagımı bilmıorum cok caresizim.........

bak arkadaşım zorla cinsel istismara maruz kalmış biriyim ben.ben de sen gibi araştırdım günlerce ve hiç güvenmediğim bi doktora salak gibi gidip işlemi yaptırdım ve sonuç olumsuz...benim sana önerebileceğim bi tek isim var şuanda.antepte özkan aydın leylek.diğer bi önerim her ne olursa olsun vajinada daraltma yaptır çünkü asıl kanama yapan yer daralma bölgesi.diğer taraftan hiç bir beklentin olmasın çünkü anladığım kadarıyla asıl kanamayı bu yapıyor.diğeri sadece leke tarzında bi kanama yapıyor o da olmayabilir.iyice düşün mantıklı hareket et çünkü bi kez işlem yapılan bölgede başarı yarı yarıya düşüyor dokular hasar gördüğü için.bana en azından yerini söyleyebilirsen başka alternatifler hakkında sana bilgi vermeye çalışırım.ben yandım en azından geride kalanlar hayatlarını sağlama alsınlar.ve ben şuan çareleri tükettim ve ölümü bekliyorum.

çok üzüldüm canım senin adına ama antep cok uzak oraya mümkün diil gelemem.ama bu işlemı yaptırıp basarılı olanlar olmuş bu formda cok okudum vede ankarada ebru zülfikaroğlu diye doktor yapıomuş yorumlara baktım ve genelde cok iyi yorumlar yapılmış.zaten suan maddi anlamda yaptıramam ama en azından hertürlü arastırmayı yapıyımki yaptrcgm zaman teredütsz yaptrmak istıorum.sonunda istemedgm mutsuz bir evlilk yapmaktan cok korkuyorum..

çok üzüldüm canım senin adına ama antep cok uzak oraya mümkün diil gelemem.ama bu işlemı yaptırıp basarılı olanlar olmuş bu formda cok okudum vede ankarada ebru zülfikaroğlu diye doktor yapıomuş yorumlara baktım ve genelde cok iyi yorumlar yapılmış.zaten suan maddi anlamda yaptıramam ama en azından hertürlü arastırmayı yapıyımki yaptrcgm zaman teredütsz yaptrmak istıorum.sonunda istemedgm mutsuz bir evlilk yapmaktan cok korkuyorum..

ankara civarında malesef verebileceğim isim yok ama burda biçok kişi ebru zülfikaroğluna yaptırdı.salaklığıma doymayayım ben.benim kafama yatan isimse gökçen erdoğandı yine ankarada.bildiğim kadarıyla da aştiye 1-2 km uzaklıkta.sen şartlarını zorlada özkan aydın leylek e yaptır yine kalk antepe git.bu iş şansa bırakılacak bi iş değil ve biçok erkek o kanı bekliyor.beklemeyen ender kişiler de malesef bizim karşımıza çıkmaz.

nofair ozkan bey iyi olabilir ama daha once yaptiran birine yapmam demesi cok sinir bozucu sonucta biz o islemi yaptirip isteyerek bozmuyoruz ameliyat basarisiz olmuski kendinden yardim istiyoruz yani gormeden bu kadar onyargili olmasi ne kadar iyi olursa olsun insanda guvensizlik yaratiyo bence...ayrica ebru hanim simdilik diger doktorlar arasinda basarili gibi bide istanbulda sisli med var bunlari arastir bence canim

:(:(:( ama antep gitmem cok zor hatta imkansz çnkü ailemn haberı olmamsı lazım.evet malsef o kan yüzünden nice insanların hayatları sönüyo :( formdan duydum ebru zülfikaroğlunu ama arastırcam yaptıran arkdslar varsa lütfen yardımcı olsun .tesekür ederm cnm ilgin için..

nofair ozkan bey iyi olabilir ama daha once yaptiran birine yapmam demesi cok sinir bozucu sonucta biz o islemi yaptirip isteyerek bozmuyoruz ameliyat basarisiz olmuski kendinden yardim istiyoruz yani gormeden bu kadar onyargili olmasi ne kadar iyi olursa olsun insanda guvensizlik yaratiyo bence...ayrica ebru hanim simdilik diger doktorlar arasinda basarili gibi bide istanbulda sisli med var bunlari arastir bence canim

canım haklısın ama sanırım dokular iyice yıprandığı için o riski almıyor yeniden yapılandırmada güçlük oluşur diye.harun özkan da sanırım 2.kez yapmıyor yani ona giden kişinin de hiç bi işlem yaptırmamış olması gerekiyor.

Back