yok canım işte doğru yerdesin suan ıkınınca genişliyo dimi dediğin yer:)

allaa allaaa yani normalde kendini sıkınca küçülmesi ıkınıncada acılması gerek ama acaba farklı bi yerdenmi bahsediyosun sen

hayır canım aynı yerden bahsediyoruz çünkü ben adetim bitti zannettim pansuman yapmak için ayna ile bakarken ordan kan geldiğini gördüm ve adetimin tam olarak bitmediğini anladım.

yok canım işte doğru yerdesin suan ıkınınca genişliyo dimi dediğin yer:)

doğru demi dediğim yer:) genişleyip genişlemediğine bakmadım ya twist ama zor değil görmek:)

nofair ıkın aynayı yere koy görebilceğin şekil ve aynaya tepeden bak bakalım görülecek mi

doğru demi dediğim yer:) genişleyip genişlemediğine bakmadım ya twist ama zor değil görmek:)

nofair ıkın aynayı yere koy görebilceğin şekil ve aynaya tepeden bak bakalım görülecek mi

canım şimdi baktım aynadan iyice.bi yuvarlak var.aşağıdaki büyük smileyler kadar bi de o yuvarlağın kenarından dibe kadar yırtık var.ben de kanamayacağına inandım artık ve ne yapacağımı inanın bilmiyorum.

bence her turlu gecici olan en garantilisi bence artik cok uzulme ve dugunden once gecici olmak icin odakla kendini

bence her turlu gecici olan en garantilisi bence artik cok uzulme ve dugunden once gecici olmak icin odakla kendini

o kadar para verdik kafamız rahat olsun diye.şimdi daha çok düşünmeye başladık.hem elimizdeki maddi gücü kaybettik hem de umutlarımızı.hayallerimizle oynayanlar utansın.

jinekoloji bölümünde HYMEN(kızlık zarı) diye başlık gördüm okudum hep bu konu hakkında yazılmış kafam karıştı okuyun bencedeliğin kenarı diyen de var içeri diyende şaşırdım vallahi

canım herkeste bizim bildiğimiz kadar biliyo yani doktor diilki kimse ama doktorların makalelerinde hep içerde yazıyo yaniii

bu konuda eğitim almış birisi şöyle yazmış::Biliyorum bu alanda cok konu açıldı hymen hakkında..Fakat gerek özel mesajlar gerek forumu incelerken cok yanlıs bilinenleri gördüm.Hem açıklamak hemde soru yanıtlamak (vaktim oldugunca) istedim..Arkadaşlar bilhassa bu konuya takılanlar şunu bilin ki kızlık zarı kolay yırtılmaz.Ve kazara gitmez.yani illaki bir ilişki yada sert bir cismin vajinaya girmesi şarttır.ayrıca önde diyede kaygılanmayın cünkü o kadarda önde degil ve sert bir yapı.Şuna da değineyim ki kızlık zarı neymiş sogan zarı gibi ince süt kaymagı gibi hemen çekilen birşeymiş.Hayır yanlıs kızlık zarı resmen et kıvamında bir doku olup vajina girişinin 2cm içerisinde yer alır.ortası deliktir kenarları zardır.halka şeklindedir ve heryerde aynı anda yırtılmaz.tam bir ilişkide yada cisimi tam degdirince içeriye ancak öyle heryerden yırtılır.jimnastik ata binmek bisiklete binmek binde bir ihtimaldir ki bana göre mümkün degildir.İlk gecesi kolay gecenlerinde rahat ve mantıklı olduklarından ötürü öyledir.sonucta kasılmadan yapılan herşey rahat olmuyor mu.Teşekkürler okudugunuz için.

duygularıma tercüme olmus bende aynen öyle düşünüyorum :)zar icerde görmemizde cok zor ama görenlerde var tabi ben göremiyorum o ayrı :)

o zaman dıştaki bu yırtık ne ve neden doktor bana bu senin kızlık zarın diye gösteridi.anlamıyorumki.kime inanacağımızı şaşırdım artık.

hiçbakamadım bugun foruma. anca yenı bakıyorum okudum kaldığım yerden.
nofaiirrrrrrrrrr başım dönüyor başım... bitirdin beni. mahvoldum... içim yanıyor. sen benım en güvendiğimdin.. kesin tuttu dediğimdin.... yapma nolur kesin yanlışlık varrrr tez vakitte burcu hocaya git ve güzel haberlerle dön......

ben açıp kurcalamıyorum kızlar açıkçası.. neden dersenız? doktorum bile öyle olsa yat derdi duz yatağa dik bacakları der ve bakardı... ama doktor dahi benı o sanldayeye oturttu.. bacakları ayırdım... iyice iyicee içine baktı derine.. hissettim yani... görmeye çalışmayın.. görsenız de kendi kendınıze cevabınız tatmın mı edecek sizi sanki... kurcaladığınızla kalırsınız boşverın...

nofair sen dedin ya o ipler eridi pedime geldi.. öldüm burda öldüm.. çünkü aynısı bende de oldu.... hala daha elim ayağımın canı çekilmiş gibi nasıl uyuyacağım bu halde bılmıyorum da..!

tek guvencem ebru hocam... ebru hocama olanların olumlu sonuc alması ve bana daraltma yapması....

ve ben gece yatarken hala çamaşırsız yatıyorum. içimde de hissediyorum hala ipler var derinlerde. ama açıp bakmıyorum.

off beee gece gece yıktınız beni ((

bende 8 yönünde ciddi bi yırtık var ve üstlerde çentikler var ya :18: ben kalıcıya inanıyorum arkadaşlar en yakın fatmasönmez oldu kalıcı var ama düğüne yakın yaptırmak en sağlamı o zaman ben öyle düşünüyorum mesele kdr56 düğünden 3 ay önce özkan beye diktirmiş hem fazlasıyla kanaması olmuş hemde 2.gün bile kan gelmiş.ya kızlar benim işim geçiciye kalırsa ben asla yaptıramam elim ayağım birbirine dolaşır zaten düğünden 3 gün önce tek başına kimse seni bi yere göndermezki o halde evlenirim valla kan gelmemesse kabul ederse eder yoksada boşanırız napıyım düşün düşün çıldırcam valla benim arkadaşımdan kan gelmedi ilk gece eşi sorun yapmadı suan çocuğu var böylesi bize düşmez

o zaman dıştaki bu yırtık ne ve neden doktor bana bu senin kızlık zarın diye gösteridi.anlamıyorumki.kime inanacağımızı şaşırdım artık.

.Kendi vücudunda bakabilirsin.Vajina girişi dediğimiz yer,zaten tek bir açıklık görünüyor ilk baktığın zaman göreceksin.İdrarını yaptığın yerde bu görünen delik içinde,adet olduğun yerde aynı yerde.Zaten adet hymen üzerindeki delikten geliyor adet kanı,çıkışı orası.İlk baktığın zaman gördüğün açıklık,delik vajina girişi,bu girişten 1-2cm sonra zar var.Eğer ayna yardımıyla bakarsan biraz ıkınarak görmen mümkün olabilir.....başka eğitimli biri de böyle yazmış canımm

dün bi kadın doğum ve kadın hastalıkları başhekimine msj atttım dayanamayıp.sordum kızlık zarı nerdedir adet kanının akmasını sağlayan deliğin için de mi yoksa o deliğin çevre misi mi diye.cevap gelmiş bugün.....adet kanınının geldiği deliğin cevresi yazmış doktor bey.off hemen girişteymiş kızlar.içeride falan değil zaten şekillerde öyle gözüküyooo.o kadar kolay bi yerdeymiş yani bu lanet zar

nofair ve sorularsorular siz haklıymışsınız doğru biliyosununz zar deliğin kenarları oluyo..gittiğim doktor da bana ordan girecek yırtılacak deyince düşünmüşytüm içerde delik yok nereyi diyo diye.dışta ki deliği kastetmiş demekki şimdi düşünüyorum da.hiç aklıma gelmezdi zarın orda olduğu

aynen benim dediğim yermiş canım zar yoksa bu kadar kolay bozulmazdıki içte olsa valla dünden beri bunalımlardayım ya yaptırıp hemen evlenmek istiyorum ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…