içerde ki duvarın altın da çukuru diyosun demi tvist.serçe parmak kadar olan yeri.

şimdi baktım aynadan yok kapalı orası benim.ama doktorun dediği gibi 9 yönünde bi çizgi şeklinde yırtık var.hatta tutumaması için kafam o kadar karışıyorki bakıyorum dah ipler bile tamamen erimemiş yani içerdeki bi dikişin ucunu bile görüyorum.en makulu yine kendi doktoruma gitmek.eğerki o da olumsuzluktan söz ederse evleneceğim zaman yeniden gitmeye çalışacağım eğerki gidemezsem de yakında bi doktora girip geçici yaptırıp çıkacağım.başka bi çarem yok şuan.yada ölmek diğer alternatifim.

benım vajınam oldukca dar..p...gırmedı tabıı..zaten canım cok yandı bende bakınca kapalı bısı goruorum ama cok zorlamak lazım hatta ıkınmak o kucucuk delıgı gorebılmek ıcın..ıdrar yaptıgımız delık ıkınmadan gornumuo ıkınınca gorunuo onun altında da zar var zaten..

canım aynen ben o gittiğin doktora inanmıyorum bence sende bi sorun yok bosyere üzülüyosun git burcu hanıma ama soyle bi durum var bi sorun olmasa bile burcu hanım zaten düğünden önce cagıracak yani her türlü gitmek zorundayız yani bozulsada aynı sey bozulmasada hersey gecicide bitiyo işte

idrar deliğinin altındaki yer normalde küçük ama ıkınınca genişliyo baya yani o genişleyen yerin içinde zar

ya canım benimki genişlemiyor işte.ufacık mercimek kadar hatta doktor da bugün zor baktı.ama sadece ben dikkatli baktığımda o mercimek kadar olan yuvarlağın kenarında saat 9 yönünde kesik görüyorum.

bana sadece şunu söylesin kontrole gittim diyelim düğün öncesi çağırsa bile düğünün yarın diyelim ilişkiye girersen kanar diyebilsin bana.o kadar kapalıki orası yani düşün işte ipler bile tamamen erimemiş ucunu görüyorum ipin.hatta dışarıya bi dikiş atmıştı gördüğüm ip dıştaki ip.

peki canım madem öyle bugünki gittiğin doktor neden tutmamıs kanamaz demiş sen doğru duyduğuna eminmisin:)

peki canım madem öyle bugünki gittiğin doktor neden tutmamıs kanamaz demiş sen doğru duyduğuna eminmisin:)

canım ben bu zarın oldug yeri anlamadı bende idrar yaptığım yer sanki çok büyükmüş gibi geliyor yani yuvarlak değil orası ama inceledim iyice ama başka yok onun altında çok küçük mercimek kadar br delik var ama alt kısmı dikilmiş ip yeni yeni kaynamaya başlamış gibi... eger benim idrar deliği sandığım yer vajnayysa benimde tutmamış çünkü orası çok küçük değil yani eğilip aynayla baktığımda görebiliyorum ancak,, sen tam olarak tarif edebilir misin bana rica etsem??

inanın baktım baktım göremedim..ıkındım iyice öyle baktım idrar deliğinin altında hiç bi şey göremedim ne genişleyen bi şey ne başka bi şey..adet kanının dışa akmasını sağlayan deliğin yukarısı mı şimdi dediğiniz yer tam olarak arkdaşlar.

baktı işte bu halde büyük ihtimalle kanaman olmayacak dedi.kanar dedi ama bu %10 dedi.bu da bi şansdır dedi.

tamamda dikişlerin yada dokular tutmamıs dedimi yani benimkide suan mesela doktor tuttu dedi ama kanar yada kanamaz yorum yapamadı belki benimki %10dan bile azdır yanii ama en son kontrolde tuttu dedi

simdi canım kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş yani bende tam bilmiyorum ve göremiyorum:) ama su kadarını söyliyim iç dudakları ayırıyosun yaa simdi afedersin biraz ıkın kendini sık filan orda bişey daralıp genişliyo yani bariz belli yuvarlak bişey işte o genişliyip daralan seyin biraz daha içinde zar var bence iyice acıp bakman lazım filan yani görmek cok zor ben görmedim yani ya zar yok yada göremiyorum:)

tamamda dikişlerin yada dokular tutmamıs dedimi yani benimkide suan mesela doktor tuttu dedi ama kanar yada kanamaz yorum yapamadı belki benimki %10dan bile azdır yanii ama en son kontrolde tuttu dedi

yok tutmamış demedi.sadece baktı ve bu şekilde büyük ihtimalle kanaman olmayacak dedi.flebi yaptırdığım günden beri lavaboda sıkıntı yaşıyorum.o gün hissetmiştim doktor çok derin bi dikiş atmıştı.o dikiş sanırım sorun yarattı.bu illetten kurtulalım derken başka sağlık sorunları oluşacak.şuanda bile orası öyle çok kaşınıyorki ümitlerimi tüketmek istemiyorum

tatlım adet kanının aktiği yer işte onun biraz içinde zar

işte ben de göremiyorum canım.aynayla bakıyorum hiç öyle açılmıyorki açılsa görürüm belki ama orası kapalı yani çok ufak bi açıklık var.

tatlım bosyere üzülüyosun bak tutmamıs dememiş kanamaz demiş zaten benimkide tuttu ama yapan doktor bile bana kanamayabilir dedikten sonra....:)

tatlım adet kanının aktiği yer işte onun biraz içinde zar

twistt teşk ederm. vajina girişinin içinde çukur da olan yer demi .hani ıkındığımız da adet kanının aktığı yerden içeri de çukarda bi yer gözüküyo küçk bi yer..dış deliğe nerdeyse 1.5 cm var..idrar deliğinin altında deyince siz ben dış deliğin içine değil de yukarılara baktım ta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…