canim iliski olarak bilmiyorum yani benimde tam bisey olmadi ama eger devamli biseyler yasamadiysan anlasilmaz eger sikinti kanamasi diilse korkma bence canim

Doktor Ebru hanım bana bilemeyiz demişti olabilir de olmayabilir de dedi..ama benım ılkınde de buyuk ıhtımal gelmedi..sonucta evlenecegım kısının p... boyu da onem arz edıyor olabılır ılk asamada..cok seyler okudum kafam cok karısık..dıktırsem bı suru olay yasayan var basarısız..ama bı zar var hala bana korkut aslan kendı kzılık zarınıza dıkıs atamayız o dıkıs tutmaz dedı telde mecbur sızınkını alıp yenısını olusturcaz bunada gerek yok fılan demıstı..Ebru hanım dahıl dırek dıktır kurtul gozuyle bakıolar..var olanı yoketmek de sacma degıl mı netıcede..kucucuk bı yırtık..ve en onemlısı benım bı cınsel hayatım yok..o olay mayısta basıma geldı..denedık yapamadık zaten..
Zar oldukca ıcerde ben cok zorlanarak gordum :)) klıtorısın tam alt kısmında canım..

valla ben sunu anladim bazi doktor bu isi sirf tutarmi tutmazmi dusunmuyolar en garantisi bencede dugunden once yapilan artik cunku bende umudu kestim dugunden once gitmeye calisicam

canım zaten zarı almıyorlarki.kafam çok karıştı.yani bu nasıl bi işlem zarın parçalarımı dikilerek birleştiriliyor yoksa yeni bi parça doku alınıp başka bi yeremi ekleniyor.kafam allak bullak oldu.yani eğer parça alınıyorsa benim yırtıklarımın bi öneminin olmaması gerekir.çünkü kanama yapıcak yer başka olmalı.bilmiyorum çok karışık kafam.belki de boşuna ümitsilziğe kapılıyorum şuan.

canim iliski olarak bilmiyorum yani benimde tam bisey olmadi ama eger devamli biseyler yasamadiysan anlasilmaz eger sikinti kanamasi diilse korkma bence canim

Kanamasın ya sorun degıl bence..sonucta evlenen arkadaslarımın cogunun kanamadı..benımkıde kanamıyo derım doktora gıtsek bıle en azından yenı yırtıkları gorur doktor..sonucta dıktırsem rahat olamıcam kı ya tutmadıysa sımdı mı yırtıldı falan fılan..en kotu kana cok takıntılı oldugunu ogrenırsem son gun gecıcı yaptırırım ne bıleyım ole..sonucta hala bı zar var orda..kucucuk..serce parmagımın bası kadar bıle degıl..

valla ben sunu anladim bazi doktor bu isi sirf tutarmi tutmazmi dusunmuyolar en garantisi bencede dugunden once yapilan artik cunku bende umudu kestim dugunden once gitmeye calisicam

canım zaten son kontrole gidebilirsen git istanbula.eğerki gidemezsen yakında bi doktora git ve geçici yaptır.bu işin başka çaresi yok.sizin umutlarınız tükenmesin ama ben tükettim içimdeki herşeyi.artık benim gözümde hiç bi çaresi kalmadı.çünkü çok umut bağlamıştım bundan kurtulmak için flep yöntemine.ama olmadı işte.

Canım flep adı ustunde kaldırma yontemı..mukozadan olusan zarımıza benzer yenı zar olusturuluyor o yuzden kalıcı..yenı bısey yaratılıyo orda..kendı zarın dıkıs tutmuyo..o da mukozadan oldugu ıcın dıkıs kabul etmıyo..agzımızın ıcınde yanaklarımızdakı hıs nasılsa o da ole..Korkut Aslan bana detaylı anlattı ve bır suru doktor..Ben o kadar cok arastırdım kı anlatamam mayısta o olay basıma geldıgınde herhalde aylarca gunde 5 saatımı bu arastırmaya ayırdım kafayı yemıstım cunku..25 yasındayım ve cok alkol aldıgım ıcın bu basıma gelmıstı kabullenemıodum..ama sımdı dıorum bosuna uzulmusum..kendımı hala saklıorum ben kocama..ne olmus olursa olsun..acık olmaya calısıcam ama takıntılıysa bu konuya hıckımseyle denemedım dııcem..sonucta evet bı hata yaptım suurum yerınde degıldı ama o kısıyle yanlız bı evde kalabılmıstım..bu da benım hatam..offf sacmalıorum nolur kusura bakmayın

bence sen bosuna umutsuzluga kapiliyosun burcu hanima git bi an once ben inanmiyorum seninkinin tutmadigina ayrica bende geciciyi ozkan beye yaptiricam zaten ist kadar gidemem yaniii

bence sen bosuna umutsuzluga kapiliyosun burcu hanima git bi an once ben inanmiyorum seninkinin tutmadigina ayrica bende geciciyi ozkan beye yaptiricam zaten ist kadar gidemem yaniii

doktor o kadar çok çekerek baktıki yani herhalde kapalı olduğu için açılmadı orası.bilmiyorum canım ne yapacağımı inan bilmiyorum.ellerim kollarım bağlandı ve tükendim.

canım içerde ki duvar gibi olan yer mi yoksa çukur da ki küçük yer mi ben zarı dış deliğin kenarları diyem biliyorum..bir de ebru hanım nasıl güven verici mi yani yırtılmamış bi şeye yırtılmış demez demi?

o zaman bendeki bu yırtıkların olmasının çok bi önemi olmamalı yani kanayacak yer zaten başka bi yer.çok kafam karışık o zaman günlerce neden oturamadım ben neden hareket edemedim neden dolgunluk hissi vardı neden hep kapalı gibiydi orası.şuan hiç bişey algılayamıyorum.bitkisel hayatta gibiyim.

yaa kızlar zar tam olarak neresi ben bir türlü anlamadım bakıyorum ama bi orası gibi geliyor bi alt taraf gibi napıcam bilmiyorumm((

twist bu özkan bey ankara da değil demi.?sen orda oturduğun için mi ona yaptırcaksın twist

Çukurdaki kucuk yer..daha dıpte..ben cok zorlandım ama gormesem patlıcaktım valla :)) Ebru hanım kesınlıkle yırtılmamısa yırtılmıs demez dıye dusunuyorum..ama şoyle bısı var..bana saat 5 yonunde yırtıgın var dedıgınde pekı dıkıo musunuz dememı bekledı..ne onerırsınız dedım..? ne ıstıyosun beklentın ne dedı..? sızce dıktırmelı mıyım dedım? sımdı durum soyle bı penıs gırme olayı var dedı..bunun olmadıgını ben bılıyorum..oyle bısey olmadı dedım..soyle dedı kanaman olmayabılır dedı bıdahakıne..dedım kanama onemlı degıl dıyelım pekı karsı taraf anlar mı daha once bole bısı oldugunu ve rahatlıkla takrar bı gırme olayı olur mu dedım evet dedı..su an bı ılıskı yasasan rahatlıkla p... gırer dedı..bana bu cok sacma geldı..bız o kadar denedık olmadı sımdı hemen gırıverıcek dıye bısı olamaz..rahatlatıcı bı havası var ama bana bıraz tıcarı kaygısı olan bı konusma gıbı geldı..bılemıorum

yaa kızlar zar tam olarak neresi ben bir türlü anlamadım bakıyorum ama bi orası gibi geliyor bi alt taraf gibi napıcam bilmiyorumm((

canım doktorun bana gösterdiği yer küçük dudakların ortasındaki etli kısım.ama bugün doktor muayene ederken sanki içeri doğru baktı gibi geldi bana.

canım doktorun bana gösterdiği yer küçük dudakların ortasındaki etli kısım.ama bugün doktor muayene ederken sanki içeri doğru baktı gibi geldi bana.

ya canım o etli kısım değil bence idrar yaptn yer gibi bence senin tarif ettigin yer.. benim orası zaten açık gibi onun altında var küçücük mercmek kadar büyüklüğünde bir yer bende birde daraltma yapıldığı için orası gibi görüorum ben eğer sizin söydeiginiz yer olsaydı zaten orda bir delik var bende o zaman benim kide tutmamış olurdu(

o içeride ki çukurda ki yeri görebiliyorum ben canım ama delik falan yok orda p...s oraya ulaşması mı lazım o zaman yırtık olması için...canım bir de p...s başı falan girmişmiydi ayıptır sorması senin dış ta ki deliğin kadar yani büyüklüğü..bi de bazıları kız olduğu halde vajina içi geniş oabiliyomuş böyle bi şey okumuştum:S

cnm idrar yapılan yerin altında ama bende öyle çukurda bi yerde bişey yok.yani ben regli olduğumda reglim bitti zannettim pansuman yapmak için açınca aynanın karşısında işte ordan hafif kanamam geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…