canım çok üzüldüm ama burcu hanıma git bence o daha kesin konuşur sonuçta şans olduğunu düşünmüyorum ben aslına bakarsan bende tutmamış gibi hissediyorum o kenarlarındak görünen şeyse eğer ben tuvalete oturduğum da bakıyorM kocaman gözüküyor hiç br iyileşme yok yanı napıcam bilmiyorum tekrar gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma.. sende umutsuz olma tekrar git dene şansınız,,
gidicem canım.o beni 2 adet sonrasına çağırmıştı ama ben o kadar beklemicem en iyisi gitmek.ama elagüngör diye biri de yazmıştı forumda doktor tutmuş demiş ama başka doktor tutmamış demiş.sonra geçici olmuş.korkuyorum bu şekilde olmaktan.
ee bak daha dıkım yapmayan doktor ne anlar konuşuor . sen kendi doktoruna gt olmadı şartları zorla garantı veren bi doktora daha gidersin caresi var bunun uzme tatlı canını .tutanın nasıl tutuor anlamıorum ya fatmasonmez falan hc sorun yaşamamıştı bzde mı sans yok nedr anlamıorujm
canim sana doktor tam olarak ne dedi yani dikisler acilmismi dedi yoksa iyilesmen tamamlanmamismi dedi
canım çok üzüldüm ama burcu hanıma git bence o daha kesin konuşur sonuçta şans olduğunu düşünmüyorum ben aslına bakarsan bende tutmamış gibi hissediyorum o kenarlarındak görünen şeyse eğer ben tuvalete oturduğum da bakıyorM kocaman gözüküyor hiç br iyileşme yok yanı napıcam bilmiyorum tekrar gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma.. sende umutsuz olma tekrar git dene şansınız,,
canım yırtıklar duruyor dedi.saat 9 yönünde belirgin bir yırtığın var dedi.ve küçük yırtıkların da var dedi.flep yöntemi etkin bi çözüm değildir.ne yaparım ne de garanti veririm.trilyon döksen ben bu işlemi yapmam çünkü garanti veremem.ama geçici dersen 2 dakikalık bi iş.hemen hemen her doktor bunu yapar çünkü kolay bi yöntemdir dedi.flep dokusu esner dedi.tutsa bile garanti bi çözüm değildir dedi.
tamam garanti diil onu zaten anladik hatta ben umudu kestim bende gecici yaptiricam ama anlamadigim senun dikislere nolmus yani bozuldumu dedi dikis yokmu dedi hani garanti verip vermemesi onemli diil tutmadi derken ne demek istedi
ya kızlar nasıl garantı değilmş yaptıranlaar ve kanamaları olanlar var nasıl iş bu bole geçiçi oluncaksa kalıcının ne mantıgı var ozaman kalıcı die bişey uygulamasınlar
ya kızlar nasıl garantı değilmş yaptıranlaar ve kanamaları olanlar var nasıl iş bu bole geçiçi oluncaksa kalıcının ne mantıgı var ozaman kalıcı die bişey uygulamasınlar
canım yırtıklar duruyor dedi.saat 9 yönünde belirgin bir yırtığın var dedi.ve küçük yırtıkların da var dedi.flep yöntemi etkin bi çözüm değildir.ne yaparım ne de garanti veririm.trilyon döksen ben bu işlemi yapmam çünkü garanti veremem.ama geçici dersen 2 dakikalık bi iş.hemen hemen her doktor bunu yapar çünkü kolay bi yöntemdir dedi.flep dokusu esner dedi.tutsa bile garanti bi çözüm değildir dedi.
kendinize nasıl böyle bir şey yaptırabilirsiniz?! ve neden?!
sizler paketli mallar değilsiniz.
hymen denilen o zar parçasıysa yalnızca bir kaç milimlik bir bağ dokudan ibaret ve şu yaşınızda hiçbir işlevi yok.
o, ilk gece kan görecek diye, kendinize bunu yapmanıza sebep olan bir erkeği nasıl sevebilirsiniz? nasıl nefret etmezsiniz ondan?
çok üzülüyorum ben bu duruma ya.
zar diktirmek ne demektir ya?!
yapmayın bunu arkadaşlar. allah aşkına.
Nofair..eğer cevap verebileceksen sana bir soru sormak istiyorum..ve bu cevabın benım ıcın cok önemli..benimde sadece 5 yönünde ufak bi yırtığım var..diğer taraflar olduğu gibi duruyor..senin ilk ilişkinde kanaman olmuş muydu..biz denemiştik ve tam birleşme olmadan bırakmıştık canım çok yanmıştı..aynada görüorum bi zar var resımlerdekı gıbı sadece saat 5 yonunde ufak bı yırtık var..senin tavsıyen nedır..dıktırmelı mıyım? ya da diğer kızlar ne dıyor? kanamadan zıyade karsı taraf sızce bısıden suphelenıır mı esasında gercekten hala bı ılıskı yasamıs degılım..cok da pısman oldum..kesınlıkle bı p.... gırmedı ama cok caresızım..fıkırlerınız nedır?
canim nofaire sormusun ama bende fikrimi solemek istedim oncelikle yirtik var diye doktormu soledi yoksa senmi bakip yorumluyosun ayrica eger bi tane bile yirtik varsa kanama olmaz cunku zar o yirtik yerden genisler ve kanama olmaz ama eger yirtiksa yani centik filan diilse
Nofair..eğer cevap verebileceksen sana bir soru sormak istiyorum..ve bu cevabın benım ıcın cok önemli..benimde sadece 5 yönünde ufak bi yırtığım var..diğer taraflar olduğu gibi duruyor..senin ilk ilişkinde kanaman olmuş muydu..biz denemiştik ve tam birleşme olmadan bırakmıştık canım çok yanmıştı..aynada görüorum bi zar var resımlerdekı gıbı sadece saat 5 yonunde ufak bı yırtık var..senin tavsıyen nedır..dıktırmelı mıyım? ya da diğer kızlar ne dıyor? kanamadan zıyade karsı taraf sızce bısıden suphelenıır mı esasında gercekten hala bı ılıskı yasamıs degılım..cok da pısman oldum..kesınlıkle bı p.... gırmedı ama cok caresızım..fıkırlerınız nedır?
canım geçiciyi özel de ki bazı doktorlar da gel yapıyım diyolar dediği gibi kolaydır ama işte her doktora da güvenip nasıl gecici yaptırcn ki onda da risk var dır herhalde işin ehli yapmassa gecici de kanama olmaz d,ye düşünüyorum.malesef şu hayatta insanın iyisi kötüsü olduğu gbi doktorunda iyisi kötüsü var.bi doktora gidersin yırtılma var der diğeri tuttmuş der.kime neye güveneceğimizi şaşırtık.yeminle söylüyorumm doktordan iyi şey duydum ama içim hiç mi hiç rahat değil her doktor farklı şey söylüyo bende kötü haberlerle karşılaşabilirim inancı mın çoğunu kaybettim!! noair en iyisi kendi doktoruna gitmen o yaptı o söylesin ne var ne yok bi an önce git emin ol her şeyden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?