ee bak daha dıkım yapmayan doktor ne anlar konuşuor . sen kendi doktoruna gt olmadı şartları zorla garantı veren bi doktora daha gidersin caresi var bunun uzme tatlı canını .tutanın nasıl tutuor anlamıorum ya fatmasonmez falan hc sorun yaşamamıştı bzde mı sans yok nedr anlamıorujm

canım çok üzüldüm ama burcu hanıma git bence o daha kesin konuşur sonuçta şans olduğunu düşünmüyorum ben aslına bakarsan bende tutmamış gibi hissediyorum o kenarlarındak görünen şeyse eğer ben tuvalete oturduğum da bakıyorM kocaman gözüküyor hiç br iyileşme yok yanı napıcam bilmiyorum tekrar gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma.. sende umutsuz olma tekrar git dene şansınız,,

denicem tabi ama ne kadar olumlu sonuç alırım bilmiyorum.ama tek anladığım bu işlemde asıl sonuç veren şey daraltma yapıldıysa kanamayı o yaratıyor.onun dışında kanayan bişey yok.benim anladığım bu.

gidicem canım.o beni 2 adet sonrasına çağırmıştı ama ben o kadar beklemicem en iyisi gitmek.ama elagüngör diye biri de yazmıştı forumda doktor tutmuş demiş ama başka doktor tutmamış demiş.sonra geçici olmuş.korkuyorum bu şekilde olmaktan.

canim sana doktor tam olarak ne dedi yani dikisler acilmismi dedi yoksa iyilesmen tamamlanmamismi dedi

ee bak daha dıkım yapmayan doktor ne anlar konuşuor . sen kendi doktoruna gt olmadı şartları zorla garantı veren bi doktora daha gidersin caresi var bunun uzme tatlı canını .tutanın nasıl tutuor anlamıorum ya fatmasonmez falan hc sorun yaşamamıştı bzde mı sans yok nedr anlamıorujm

ben şansıma hiç bi zaman güvenmedimki bugüne kadar.şaşırmadım yani o şanssızlardan birinin de ben olduğuma.ama tükendim... :43:

canim sana doktor tam olarak ne dedi yani dikisler acilmismi dedi yoksa iyilesmen tamamlanmamismi dedi

canım yırtıklar duruyor dedi.saat 9 yönünde belirgin bir yırtığın var dedi.ve küçük yırtıkların da var dedi.flep yöntemi etkin bi çözüm değildir.ne yaparım ne de garanti veririm.trilyon döksen ben bu işlemi yapmam çünkü garanti veremem.ama geçici dersen 2 dakikalık bi iş.hemen hemen her doktor bunu yapar çünkü kolay bi yöntemdir dedi.flep dokusu esner dedi.tutsa bile garanti bi çözüm değildir dedi.

canım çok üzüldüm ama burcu hanıma git bence o daha kesin konuşur sonuçta şans olduğunu düşünmüyorum ben aslına bakarsan bende tutmamış gibi hissediyorum o kenarlarındak görünen şeyse eğer ben tuvalete oturduğum da bakıyorM kocaman gözüküyor hiç br iyileşme yok yanı napıcam bilmiyorum tekrar gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma.. sende umutsuz olma tekrar git dene şansınız,,

canım işte o et parçası belki bilmiyorum da doktor dudakları iyice çekerek baktı.yani dudaklarla bi bağlantısı var ama içerde.yani kafamı kurcalayan zarın parçalarımı birleştiriliyor yoksa bi doku karşı duvaramı dikiliyor anlamıyorum bu işlemi.bi de burcu hanıma gidicem.bakalım o ne diyecek.

canım yırtıklar duruyor dedi.saat 9 yönünde belirgin bir yırtığın var dedi.ve küçük yırtıkların da var dedi.flep yöntemi etkin bi çözüm değildir.ne yaparım ne de garanti veririm.trilyon döksen ben bu işlemi yapmam çünkü garanti veremem.ama geçici dersen 2 dakikalık bi iş.hemen hemen her doktor bunu yapar çünkü kolay bi yöntemdir dedi.flep dokusu esner dedi.tutsa bile garanti bi çözüm değildir dedi.

tamam garanti diil onu zaten anladik hatta ben umudu kestim bende gecici yaptiricam ama anlamadigim senun dikislere nolmus yani bozuldumu dedi dikis yokmu dedi hani garanti verip vermemesi onemli diil tutmadi derken ne demek istedi

tamam garanti diil onu zaten anladik hatta ben umudu kestim bende gecici yaptiricam ama anlamadigim senun dikislere nolmus yani bozuldumu dedi dikis yokmu dedi hani garanti verip vermemesi onemli diil tutmadi derken ne demek istedi

bilmiyorum canım moralsizlikten sonrmadım zaten.benim anladığım zarın parçalarını dikmiş herhalde doktor.flep falan değil.o da dikişler erimiş gitmiş ve birbirine yapışmamış.dikişler zaten eridi yani adetimde 24 gün gördüm dikişleri eriyip pede geldi zaten.

ya kızlar nasıl garantı değilmş yaptıranlaar ve kanamaları olanlar var nasıl iş bu bole geçiçi oluncaksa kalıcının ne mantıgı var ozaman kalıcı die bişey uygulamasınlar

ya kızlar nasıl garantı değilmş yaptıranlaar ve kanamaları olanlar var nasıl iş bu bole geçiçi oluncaksa kalıcının ne mantıgı var ozaman kalıcı die bişey uygulamasınlar

haklısın canım ama işte yaptırıp şansı yerinde gidenler var.ama ben şanssızım işte.olmadı benimkisi.sizlerin olur inşallah.kendimi bitkisel hayatta gibi hissediyorum.ne algılayabiliyorum ne bişeyler hissedebiliyorum hiç bir his yok şuan.beynim durmuş sanki.

bi anlasak canim zaten valla iyice biktim artik doktorada guven kalmadi baksana yani hem tutsa bile profesor ne demis esner doku kanamaz belki demis bu durumda dugunden once gitmek sart oluyo eeee o zamanda gecici yaptiririz zaten dimi resmen salak yerine konuluyoruz yaaa deli olcam

Nofair..eğer cevap verebileceksen sana bir soru sormak istiyorum..ve bu cevabın benım ıcın cok önemli..benimde sadece 5 yönünde ufak bi yırtığım var..diğer taraflar olduğu gibi duruyor..senin ilk ilişkinde kanaman olmuş muydu..biz denemiştik ve tam birleşme olmadan bırakmıştık canım çok yanmıştı..aynada görüorum bi zar var resımlerdekı gıbı sadece saat 5 yonunde ufak bı yırtık var..senin tavsıyen nedır..dıktırmelı mıyım? ya da diğer kızlar ne dıyor? kanamadan zıyade karsı taraf sızce bısıden suphelenıır mı esasında gercekten hala bı ılıskı yasamıs degılım..cok da pısman oldum..kesınlıkle bı p.... gırmedı ama cok caresızım..fıkırlerınız nedır?

canım geçiciyi özel de ki bazı doktorlar da gel yapıyım diyolar dediği gibi kolaydır ama işte her doktora da güvenip nasıl gecici yaptırcn ki onda da risk var dır herhalde işin ehli yapmassa gecici de kanama olmaz d,ye düşünüyorum.malesef şu hayatta insanın iyisi kötüsü olduğu gbi doktorunda iyisi kötüsü var.bi doktora gidersin yırtılma var der diğeri tuttmuş der.kime neye güveneceğimizi şaşırtık.yeminle söylüyorumm doktordan iyi şey duydum ama içim hiç mi hiç rahat değil her doktor farklı şey söylüyo bende kötü haberlerle karşılaşabilirim inancı mın çoğunu kaybettim!! noair en iyisi kendi doktoruna gitmen o yaptı o söylesin ne var ne yok bi an önce git emin ol her şeyden!

kendinize nasıl böyle bir şey yaptırabilirsiniz?! ve neden?!
sizler paketli mallar değilsiniz.
hymen denilen o zar parçasıysa yalnızca bir kaç milimlik bir bağ dokudan ibaret ve şu yaşınızda hiçbir işlevi yok.
o, ilk gece kan görecek diye, kendinize bunu yapmanıza sebep olan bir erkeği nasıl sevebilirsiniz? nasıl nefret etmezsiniz ondan?
çok üzülüyorum ben bu duruma ya.
zar diktirmek ne demektir ya?!
yapmayın bunu arkadaşlar. allah aşkına.

ayynen katılıyorum ayyyneenn
insansınız siz.beyniniz,ruhunuz,geçmişiniz,gelecek planlarınız,duygularınız var.size saygı duymayan birini nasıl sever,nasıl onunla evlenmek isteyebilirsiniz?hiç mi kendinize saygınız yok da bi parça doku için kendinize bu operasyonları yaptırıyorsunuz?bıçak altına yatıyorsunuz be.yazık...
sizi seven,adam gibi adam olan,bunu beklemez zaten.sizi anlar.
ayrıca,yalanlar,kandırmacalar üzerine hayat kurulmaz.kurulmaya kalkarsa da ondan hayır gelmez.
sizi bunun için istemeyecek adamı siz zaten istemeyin.gururlu olun biraz.
zar istiyosa soğanla evlensin.kat kat zarı var.
insanın beyninde bitiyor her şey.
zarı var diye el degmemiş hatunla evlendigini sanan mallar düşünemiyorlar ki olay zarda degil.
bakire kalmak için oral anal manyağı oluyo millet.aah ah..
kadının kendini böyle ezdirmesini anlamıyorum ve böyle bir operasyon için koşup kendilerini zor duruma atmalarına çok üzülüyorum.

Nofair..eğer cevap verebileceksen sana bir soru sormak istiyorum..ve bu cevabın benım ıcın cok önemli..benimde sadece 5 yönünde ufak bi yırtığım var..diğer taraflar olduğu gibi duruyor..senin ilk ilişkinde kanaman olmuş muydu..biz denemiştik ve tam birleşme olmadan bırakmıştık canım çok yanmıştı..aynada görüorum bi zar var resımlerdekı gıbı sadece saat 5 yonunde ufak bı yırtık var..senin tavsıyen nedır..dıktırmelı mıyım? ya da diğer kızlar ne dıyor? kanamadan zıyade karsı taraf sızce bısıden suphelenıır mı esasında gercekten hala bı ılıskı yasamıs degılım..cok da pısman oldum..kesınlıkle bı p.... gırmedı ama cok caresızım..fıkırlerınız nedır?

canim nofaire sormusun ama bende fikrimi solemek istedim oncelikle yirtik var diye doktormu soledi yoksa senmi bakip yorumluyosun ayrica eger bi tane bile yirtik varsa kanama olmaz cunku zar o yirtik yerden genisler ve kanama olmaz ama eger yirtiksa yani centik filan diilse

canim nofaire sormusun ama bende fikrimi solemek istedim oncelikle yirtik var diye doktormu soledi yoksa senmi bakip yorumluyosun ayrica eger bi tane bile yirtik varsa kanama olmaz cunku zar o yirtik yerden genisler ve kanama olmaz ama eger yirtiksa yani centik filan diilse

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..doktor söyledi..Ebru hanım yani..bende aynada inceledim cidden gördüm o yırtığı..ama şöyle bişi var daha önceleri forumda birkaç kişiye sormuştum..benim derdim kanaması değil sadece..kanamasın..ama karşı taraf bu daha önce biriyle denemiş diye anlar mı? hemen girme olayı olur mu? nebileyim..sen daha önce cinsel birliktelik yaşadıysan biraz anlatabılır mısın? bana bıcok kısı zar hemen yırtılmıyo kac zamandır ılıskıye gırıoruz ama hala zor oluyo falan dıolar..tesellı arıorum belkıde.. :(

bence doktora gidip muayene ol güvenilir bir doktor tercih et.ben ne yapacağımı inan bilmiyorum.ben ilişkiye girmedim canım tecavüzdü benim yaşadığım olay.ve o gün adetliydim kan gelip gelmediğini de bilmiyorum.

arkdaşım her kan gelmesi yırtıldığı anlamına gelmez.ama sana doktor dediyse 5 yönünde diye kanama olup olmuycanı söylemiştir.yırtık olunca kanama olmuyo sanırım.ayrıca senin gördüğün zarı ben göremiyorum zar tam nerede oluyo tarif edermisin içeride mi

canım geçiciyi özel de ki bazı doktorlar da gel yapıyım diyolar dediği gibi kolaydır ama işte her doktora da güvenip nasıl gecici yaptırcn ki onda da risk var dır herhalde işin ehli yapmassa gecici de kanama olmaz d,ye düşünüyorum.malesef şu hayatta insanın iyisi kötüsü olduğu gbi doktorunda iyisi kötüsü var.bi doktora gidersin yırtılma var der diğeri tuttmuş der.kime neye güveneceğimizi şaşırtık.yeminle söylüyorumm doktordan iyi şey duydum ama içim hiç mi hiç rahat değil her doktor farklı şey söylüyo bende kötü haberlerle karşılaşabilirim inancı mın çoğunu kaybettim!! noair en iyisi kendi doktoruna gitmen o yaptı o söylesin ne var ne yok bi an önce git emin ol her şeyden!

bi gidicem canım ama şuan tutmadığını öğrendiğim için içimde sıkıntı olacak ve cesaret edemeyeceğim tutmuş dese bile.

anlıyorum canım..ben başka bi doktora gitmiştim ona kalsa her yerim yırtık kadın ılgınc bıseydı zaten yalan soyledıgı barız bellıydı :(( tuhaftı yanı tanınmamıs bırı..ona ınanmıorum da..ısı tıcarı kaygıyla yapıolar hemen dıktır dıolar kıme guveneceksın kı.. :((

Back