sizlere güzel haber verip umut olabilmeyi çok isterdim ama olmadı ne umutlarla gittiğim kontrolden eli boş döndüm ve tutmadığını öğrendim.
ya canım lütfen ölüm falan ne demek olur mu hiç öyle şey senden degerli hayatından degerli olamaz hiçbir sey ne dedi doktor tam olarak sebep neymiş yani bi sebebi var mı çok üzüldüm arkadaşım lütfen aklından öyle şeyleri çıkar konuşmak dertleşmek istersen buradayız biz...
sebep yok tutmamış işte.zaten flep yönteminde kullanılan doku esnermiş.tutsa bile kanaması garanti değilmiş.garanti olanı geçici yöntemmiş.istiyorsan şansını tekrar dene dedi doktor ama olan parana olur dedi.benimki hiç kaynaşmamış.
canim saka yapiosun dimi? nasil tutmaz yaaa sebep ne yani bunu doktor bilmiyomuydu ayrica sana nasil der parana yazik olur diye kendi bi daha yapmak zorunda tekrar denemek zorunda!
canım kendi doktoruma gitmedim.bu kadar olumsuzluğu duyunca doktor hakkında başka bi profesöre gidip muayene oldum bugün.
sizlere güzel haber verip umut olabilmeyi çok isterdim ama olmadı ne umutlarla gittiğim kontrolden eli boş döndüm ve tutmadığını öğrendim.
doktordan antibiyotik isteseydin keşke akıntı için.ama zararı olcak olsaydı söylerdi herhalde.benim de 1 ay oldu ama hala daha yanma kaşınma var.çok abartı şekilde değil ama şuan mesela yanma daha yoğun.
antibiyotik verdi zaten canım kullanıyorum bendede yanma çok agırlıklıydı canım hatta bir gece bile uyandım uykudan yanma yüzünden.. inşallah olmaz canım bu arada o görünen et parçası kızlık zarı degil onun 1 cm felan altında ben görebiliyorum baktıgım zaman orası kızlık zarı ...
nofoırcım bence başka bı doktora falan gorun o prof anlamıor belki o yapıormu zar dıkımı başka doktorun yaptığına konuşuor bırdew kendı doktoruna gt bakalım ne dıyecek
bilmiyorum gerçekten burda forumda okudum olumsuz şeyleri tedirgin oldum ve tuttuğunu başka bi ağızdan duymak istedim.ama tutmamış kanaman olmaz dedi.kanaman olur ama %10 dedi.bu da bi şanstır dedi.bense işimi şansa bırakmak istemiyorum.inanının allak bullak oldum.2 seferdir doktora gidiyorum belki iyi şeyler duyarım diye.ikisi de birbirinden kötü.peki ya o kaşınmalar neydi o gerignlikler.öyl çok dikkat ettimki bi damla bile kanama görmedim tuvalette.neden böyle oldu bende anlamadım.
hiç beklemiyodum arkdaşım snden böyle bi şey şu an ben kötü oldum bunları okuyu.nca çok üzüldümm o kadar dikket et ama tutmasın..demek ki dikkat etmeklede olmuyo öyle kötü şeylerde düşnme ölüm gibi her şeyin bi çaresi var arkdaşım doktorlar geçiciye de garanti veriyolar mış lüffen üzme tatlı canınıı canımm
ben artık görebilsem de umursamıyorum onu inan.benim yok ve olmayacak.ve o lanet olası 2 damla kanı şimdiye kadar hiç görmedim ve göremicem.bakmıyorum o yüzden.nerdeymiş diye incelemiyorum.kapalımı açıkmı nasılsa yok o bende.
canim dedigim gibi olmus sana dikisler atmamis ama daha iyilesmende tamamlanmamis doktor o yuzden oyle demistir sana bozma moralini hem sen burcu hanima gitsene sicagi sicagina bisey varsa onlemini alsin tatlim boyle durumlarda ne kadar erken gidersen o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?