tüm umutsuzluklarımı ve hayale kırıklarımı da yanıma geldim bugün buraya.artık benim için ölmekten başka hiç bir çarenin kalmadığını ve böyle umut bağlayıp beklemenin de çözüm vermeyeceğini anladım.şimdi kontrolden geldim malesef olmamış.boşuna beklemişim 1 aydır boş yere dikkat etmişim kendime.geçiciden başka bir çözüm yolunu kalmamış benim için.yaptırmayan da kendisine bu eziyeti yaşatmasın.düğününe 3 gün kala gidp geçici işlemini yaptırıp kurtulsun bu meretten.ben şuan sadece ölümü düşünüyorum.

sizlere güzel haber verip umut olabilmeyi çok isterdim ama olmadı ne umutlarla gittiğim kontrolden eli boş döndüm ve tutmadığını öğrendim.

sizlere güzel haber verip umut olabilmeyi çok isterdim ama olmadı ne umutlarla gittiğim kontrolden eli boş döndüm ve tutmadığını öğrendim.

ya canım lütfen ölüm falan ne demek olur mu hiç öyle şey senden degerli hayatından degerli olamaz hiçbir sey ne dedi doktor tam olarak sebep neymiş yani bi sebebi var mı çok üzüldüm arkadaşım lütfen aklından öyle şeyleri çıkar konuşmak dertleşmek istersen buradayız biz...

ya canım lütfen ölüm falan ne demek olur mu hiç öyle şey senden degerli hayatından degerli olamaz hiçbir sey ne dedi doktor tam olarak sebep neymiş yani bi sebebi var mı çok üzüldüm arkadaşım lütfen aklından öyle şeyleri çıkar konuşmak dertleşmek istersen buradayız biz...

sebep yok tutmamış işte.zaten flep yönteminde kullanılan doku esnermiş.tutsa bile kanaması garanti değilmiş.garanti olanı geçici yöntemmiş.istiyorsan şansını tekrar dene dedi doktor ama olan parana olur dedi.benimki hiç kaynaşmamış.

bu kadar insan yaptırdı bu işlemleri.demekki aralarındaki tek talihsiz benmişim.ben bunu anladım.hani %100 değil ama %99 kanama şansı.işte ben geriye kalan o %1 lik kanamama ihtimalinin şanssızlığını yaşayacak olan kişiyim. :43:

sebep yok tutmamış işte.zaten flep yönteminde kullanılan doku esnermiş.tutsa bile kanaması garanti değilmiş.garanti olanı geçici yöntemmiş.istiyorsan şansını tekrar dene dedi doktor ama olan parana olur dedi.benimki hiç kaynaşmamış.

canim saka yapiosun dimi? nasil tutmaz yaaa sebep ne yani bunu doktor bilmiyomuydu ayrica sana nasil der parana yazik olur diye kendi bi daha yapmak zorunda tekrar denemek zorunda!

canim saka yapiosun dimi? nasil tutmaz yaaa sebep ne yani bunu doktor bilmiyomuydu ayrica sana nasil der parana yazik olur diye kendi bi daha yapmak zorunda tekrar denemek zorunda!

canım kendi doktoruma gitmedim.bu kadar olumsuzluğu duyunca doktor hakkında başka bi profesöre gidip muayene oldum bugün.

nofoircım dur bı sakın ol en azndan geçiçi var. yalnız nıe tutmamış bu şey ya okadrda dikkat etmştın. birde %99 mu kanama ihtimalı varmış olanlardan .çok uzldun canm benmn ya :((geçiçi ıcın garantı verdımı peki

canım kendi doktoruma gitmedim.bu kadar olumsuzluğu duyunca doktor hakkında başka bi profesöre gidip muayene oldum bugün.

canim ben zannetmiyorum tutmadigini bence doktor yanlis bakti yada ne biliyim anlamadi ama bence tutmustur yaa ben burcu hanima gittin sandim sinirlenmistim nasil paran bosa gider der diye sen en kisa zamanda git burcu hanima ama ben anlamadim tutmasa ksnaman olurdu yani anlardin bence bu iste bi is var canim

hiç beklemiyodum arkdaşım snden böyle bi şey şu an ben kötü oldum bunları okuyu.nca çok üzüldümm o kadar dikket et ama tutmasın..demek ki dikkat etmeklede olmuyo öyle kötü şeylerde düşnme ölüm gibi her şeyin bi çaresi var arkdaşım doktorlar geçiciye de garanti veriyolar mış lüffen üzme tatlı canınıı canımm

canim acaba tutmadi derken daha tam iyilesmemis anlamindami dedi yani ilk kontrolde banada oyle demisti tam iyilesmemis diye bence senunkide oyle olmustur daha tam iyilesmemistir doktorda tutmamis demistir cunku sen yaptirali daha bi ay oldu yani iyilesme daha tamamlanmayabilir

doktordan antibiyotik isteseydin keşke akıntı için.ama zararı olcak olsaydı söylerdi herhalde.benim de 1 ay oldu ama hala daha yanma kaşınma var.çok abartı şekilde değil ama şuan mesela yanma daha yoğun.

antibiyotik verdi zaten canım kullanıyorum bendede yanma çok agırlıklıydı canım hatta bir gece bile uyandım uykudan yanma yüzünden.. inşallah olmaz canım bu arada o görünen et parçası kızlık zarı degil onun 1 cm felan altında ben görebiliyorum baktıgım zaman orası kızlık zarı ...

bilmiyorum gerçekten burda forumda okudum olumsuz şeyleri tedirgin oldum ve tuttuğunu başka bi ağızdan duymak istedim.ama tutmamış kanaman olmaz dedi.kanaman olur ama %10 dedi.bu da bi şanstır dedi.bense işimi şansa bırakmak istemiyorum.inanının allak bullak oldum.2 seferdir doktora gidiyorum belki iyi şeyler duyarım diye.ikisi de birbirinden kötü.peki ya o kaşınmalar neydi o gerignlikler.öyl çok dikkat ettimki bi damla bile kanama görmedim tuvalette.neden böyle oldu bende anlamadım.

nofoırcım bence başka bı doktora falan gorun o prof anlamıor belki o yapıormu zar dıkımı başka doktorun yaptığına konuşuor bırdew kendı doktoruna gt bakalım ne dıyecek

antibiyotik verdi zaten canım kullanıyorum bendede yanma çok agırlıklıydı canım hatta bir gece bile uyandım uykudan yanma yüzünden.. inşallah olmaz canım bu arada o görünen et parçası kızlık zarı degil onun 1 cm felan altında ben görebiliyorum baktıgım zaman orası kızlık zarı ...

ben artık görebilsem de umursamıyorum onu inan.benim yok ve olmayacak.ve o lanet olası 2 damla kanı şimdiye kadar hiç görmedim ve göremicem.bakmıyorum o yüzden.nerdeymiş diye incelemiyorum.kapalımı açıkmı nasılsa yok o bende.

bilmiyorum gerçekten burda forumda okudum olumsuz şeyleri tedirgin oldum ve tuttuğunu başka bi ağızdan duymak istedim.ama tutmamış kanaman olmaz dedi.kanaman olur ama %10 dedi.bu da bi şanstır dedi.bense işimi şansa bırakmak istemiyorum.inanının allak bullak oldum.2 seferdir doktora gidiyorum belki iyi şeyler duyarım diye.ikisi de birbirinden kötü.peki ya o kaşınmalar neydi o gerignlikler.öyl çok dikkat ettimki bi damla bile kanama görmedim tuvalette.neden böyle oldu bende anlamadım.

canim dedigim gibi olmus sana dikisler atmamis ama daha iyilesmende tamamlanmamis doktor o yuzden oyle demistir sana bozma moralini hem sen burcu hanima gitsene sicagi sicagina bisey varsa onlemini alsin tatlim boyle durumlarda ne kadar erken gidersen o kadar iyi

hiç beklemiyodum arkdaşım snden böyle bi şey şu an ben kötü oldum bunları okuyu.nca çok üzüldümm o kadar dikket et ama tutmasın..demek ki dikkat etmeklede olmuyo öyle kötü şeylerde düşnme ölüm gibi her şeyin bi çaresi var arkdaşım doktorlar geçiciye de garanti veriyolar mış lüffen üzme tatlı canınıı canımm

geçiciye garanti veriyor tüm doktorlar ama hangi gelin düğününden bir gün önce doktora gidip kontrole ettirebilir kendisini.yada dikiş attırabilir.

ben artık görebilsem de umursamıyorum onu inan.benim yok ve olmayacak.ve o lanet olası 2 damla kanı şimdiye kadar hiç görmedim ve göremicem.bakmıyorum o yüzden.nerdeymiş diye incelemiyorum.kapalımı açıkmı nasılsa yok o bende.

canım çok üzüldüm ama burcu hanıma git bence o daha kesin konuşur sonuçta şans olduğunu düşünmüyorum ben aslına bakarsan bende tutmamış gibi hissediyorum o kenarlarındak görünen şeyse eğer ben tuvalete oturduğum da bakıyorM kocaman gözüküyor hiç br iyileşme yok yanı napıcam bilmiyorum tekrar gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma.. sende umutsuz olma tekrar git dene şansınız,,

canim dedigim gibi olmus sana dikisler atmamis ama daha iyilesmende tamamlanmamis doktor o yuzden oyle demistir sana bozma moralini hem sen burcu hanima gitsene sicagi sicagina bisey varsa onlemini alsin tatlim boyle durumlarda ne kadar erken gidersen o kadar iyi

gidicem canım.o beni 2 adet sonrasına çağırmıştı ama ben o kadar beklemicem en iyisi gitmek.ama elagüngör diye biri de yazmıştı forumda doktor tutmuş demiş ama başka doktor tutmamış demiş.sonra geçici olmuş.korkuyorum bu şekilde olmaktan.

Back