burcu kardaş şöyle yazmış canım açıklama olarak buldum da.......Kızlık zarı anatomik olarak vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1-1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır..senin dediğin gibi sanırım deliğin kenarlarında ki dokular zar oluyo o zaman elanur:44:
ebru hocayla maille de halledebilirsin bu işi. kendisi dönüyor alivcim.
evet canım zaten internette kızlık zarı hymen yazınca görsellerde çıkıyor zaten benim dediğim gibi zaten içerde olsa bu kadar kolay bozulmazdıki benim zarım ilişkiye girmeden bozuldu çünkü
twist arkadaşım sürtünmeyle kızlık zarı bozulur benim arkadaşımın öyle oldu :26: doktorlar mesela diktirdikten sonra sürtünmeyi istemiyorlar işte
mail adresini nerde yazıyo canım bn hiç bilmiyorum
tatlım ama bütün doktorlar bozulması için içeriye giriş olması gerekiyo diyo bana kalırsa zar o gördüğün yerden biraz daha içerde ama belki ikimizde aynı yerden bahsediyoruzdur görmeden anlamakta cok zor:) eger senin dediğin gibiyse benimki tekrardan bozuldu hemde durup dururken cünkü bozulması için sebep yoktucünkü dudakları ayırınca ve ıkınınca bi delik görüyoruz ya işte orda saat 8 yönünde kesik var bende acaba seninkidemi orda eger öyleyse herkeste orda bi kesik var:) aayyy kafayı yicez simdii:)
sorular canım bnm nasılsın..ben ebru hanımın telini buldum aama randevu almam için sektereri arayacağım değil mi sonu 05 olan sabit numarayı mı ebru hanımla konuşmam gerekir mi canım randevu için?
bana hem zorlama oldu istemeden hemde parmağını yüzeye sürmüştüilkinde 1 damla kan görmüştüm diğerinde de pembemsi var dı..kanın gelmesi bnm kafa mı karıştırıyo hala..her kan gelmesi bozulduğu anlamına mı gelir kızlar .?
nofair takma kafana artık.girişteymiş zaten zar ordaymış.giriş deliğin büyüklüğününü bi önemi pek yok o zaman hem küçük olması daha iyi.şüpheye de düşme demekk i doğru demiş doktorun
canım aynen benimkide öyle oldu zorlamayla oldu ama içine girmedi bile doktora ilk muayene olmak için zorlama oldumu dedi evet dedim ozaman anlattı senin zarının bi kısmı gitmiş dedi bi kısmı duruo dedi ama artık kan gelmez biz buna gidik deriz dedi ama doktor sana kızsın demiş bence fazla kurcalama hayatın tadını çıkar
canım o kenarlardaki etlermiymiş yani.küçük deliğin etrafı.işte doktor da bana onu gösterdi bu senin kızlık zarın diye.
evet canım dıştaki deliğin etrafında ki dokular oluyo o gördüğün yerler.içeri değil yani ilişkiye girdiğinde de p...s onun çapından büyük olduğundan içinden geçerken kenarlardan yırtılıyo ve kanama oluyo.doktor bana böyle anlattı sorduğumda
evet evet bendede 8 yönünde bi kesik var ve üst kısımlarda çentik var:26: ama ben doktora açık açık sordum oda gösterdi aynayla o dediğim yer araştır canım sürtünmeyle ilişki yasak diyorlar
evet canım dıştaki deliğin etrafında ki dokular oluyo o gördüğün yerler.içeri değil yani ilişkiye girdiğinde de p...s onun çapından büyük olduğundan içinden geçerken kenarlardan yırtılıyo ve kanama oluyo.doktor bana böyle anlattı sorduğumda
canım ikimizindemi 8 yönünde yırtık var o zaman:) buarada bugün özkan beyi aradım ama bi türlü konusamıyorum yaa cok zor ulasılması güç biri valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?