yaa hiç deme yanii doktor olsam belki bu kadar bilgim olmaz bu konuda ama bitek bakıp kendiminkini yorumlayamıyorum dedim yaa bisey yok sanki sadece bosluk var:)
canım bakma fazla hem psikolojin bozulur hemde bi şey mişey olur Allh korusun.vardır bi şey de göremiyosundur en iyisi mi doktora git bi an önce
canım sen benim dediğim gibi yap.eğerki düğün üstü gitme şansın olursa kontrole git.gittiğinde de aklımda soru işareti kalmasın 2 dikiş daha at de.olurda gidemezsen özkan beye gidip geçici dikiş attırrırsın.en mantıklısı bu başka bi çare yok ama kurtulucaz bu illetten.
ben ilk defa bakıorum canım keşke daha öncede bakabilseydim bazen tutmamış gibi hissediyorum bazende tuttu diyorum... benim şuan gördüğüm et parçaları birleşmiiş ortada küçük bir delik var bazen oturur şekilde bakıyorum o zaman o delik biraz daha büyüyor tuttumu tutmadımı bilmiyorum birde benim çok fazla değil ama az az akıntım oluyor bu zarar verir mi billmiyorum napıcam gerçekten bilmiyorum canım yaa. normalde şimdiye geçmesi gerekir ama benim halen batma kaşınma ve yanma hissim var bazende acıyor.. Rabbim hepimizin yardımcısı olusn,,,
tatlım baksana zaten bitek bizim doktor dememis bi arkadasada doktoru mutlaka gel demiş ayrıca kanarmı kanamazmı onada kesin konusmamıs...yani altı üstü bi zar ve kan yani su cektiğimize bak bide harcadığımız paralara:)
şimdi okudum canım da kafama şu kanama yaptıracak ilaç takıldı.acaba ilacın ismi neymiş.bizimki de aynen bu şekilde konuştu.yani o an sorduğumda hani kesin kanar falan demedi.dediklerime uyar ilaçlarını düzenli kullanıp kendine dikkat edersen bi sıkıntı yaşamazsın dedi.
canım işte küçük dudakları ayırıp iki yana ortada görünen et kısım varya işte onun için bana bu senin kızlık zarın diye göösterdi.sizdeki açıklığın büyüklüğü ne kadar bendeki işte bi mercimek tanesi kadar bi açıklık.
çok sıkıntılı ya.işte o son kontrolde 1 dikiş daha tamam kanar olay bu işte.dediklerine uymak su sekilde oluyo birinci iyileşme sürecinde verdiği ilaçları kullanmak diğeride iyileştikten sonra düğünden önceki kontrole gelmek yani ondan önceki kontrollerin bi anlamı yok ben 3 ayda bi gidiyorum öyle denk geliyo ama sırf bişey oldumu acaba diye ama işte eger son kontrole gidemezsek o en kötüsü garantiyi son kontrol için veriyo ben bütün yorumlarını okudum doktorun cünkü
amin canım benide sizi de güldürsün:)) ıkındığımda delikten gözüken içeride duvar gibi et parçası var onu diyosun sen o da olabilir doktor demiş yani göstermiş ama oonda delik göremiyorum ben zarın çapından dahah büyük bi şey girince ordan kanama olacak demişti bana doktor nereyi kastetti ki..bnm delik daha büyük canım normalde serçe parmaktn çk az büyük ıkınınca orta parmağım girer valla geniş sanki:26:
yok canım bakmıyorum zaten baksamda anlamıyorum yani :)ama birgün sırf nerde diye öğrenmek için gidicem doktora göstersin iyice yani artık herseyi bıraktım bu zar nerde buna takıldım:)
kafam çok karıştı benim.benim o kadar değil.hatta ameliyattan önce de değildi.bi serçe parmak kadar bile yoktu.şimdi iyice küçük.
bnm bide zorlanmada genişlemiş hali düşün:26: eski halini bilmiyorum ama canım hiç bakmazdım. eğer zar da içerideyse serçe parmaktan daha büyük olmazmıydı o delik zara nasıl ulaşıyo ki yırtık oluşuyo
ebru hanımın muayene ücreti ne kadar arkadaşlar ben genel kontrol için gidebilceğim güvenilir birini arıyorum da?
kızlar küçük dudakları 2 parmağınızla araladığınızda beyaz böyle saydam bi doku var hatta benimki bozulduğu için çentik var ve delik geniş o deliğin etrafındaki doku kızlık zarı içerde değil yani doktorda gösterdi bana kağıda çizdi anlattı ama ilk muayene olmadan önce orda bi et parçası vardı ve çok kapalı duruyordu doktor muayene ederken ittirdi sonradan kontrol ettiğimde o et parçası yoktu (zaten dediğimiz gibi içerde olsaydı sürtünme ile falan nasıl bozulsunki):44:
canım ben de kontrol amaçlı gittim geçen hafta muayene ucreti 200 tl
sorular canım bnm nasılsın..ben ebru hanımın telini buldum aama randevu almam için sektereri arayacağım değil mi sonu 05 olan sabit numarayı mı ebru hanımla konuşmam gerekir mi canım randevu için?
bilmiyorumki canım bakıp duruyorum sürekli ama bi türlü yorum yapamıyorum iyice stres oldum ya.tuttumu tutmadımı bi sorun varmı yoksa hiç bişey olmamaışmıydı.kafam allak bullak oldu şimdi benim.
kızlar küçük dudakları 2 parmağınızla araladığınızda beyaz böyle saydam bi doku var hatta benimki bozulduğu için çentik var ve delik geniş o deliğin etrafındaki doku kızlık zarı içerde değil yani doktorda gösterdi bana kağıda çizdi anlattı ama ilk muayene olmadan önce orda bi et parçası vardı ve çok kapalı duruyordu doktor muayene ederken ittirdi sonradan kontrol ettiğimde o et parçası yoktu (zaten dediğimiz gibi içerde olsaydı sürtünme ile falan nasıl bozulsunki):44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?