- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Bursa’da bi doktora olmuştu yanlış değilse selma seven kullanıcı adı ama o kız doktor kaynaklı işlem yapmadığından şüphe duymuştuKime olmustu hatırlıyormsn canm bende eskilerden hatırlar gibi oldum
Helal olsun canım mutluluklar diliyorum bi ömür boyuben artık çıkıyorum arkadaşlar. Olabildiğince detaylı anlattığımı düşünüyorum her şeyi. Kendinize iyi bakın. Çok destek gördüm burada hakkınızı helal edin.
Ne oldu canım dönüş yapacaktın?Pazar size haber veririm cumartesi olacak ilişki. Otururken dikkat ediyorum. Hızlı oturup kalkmıyorum. Normalde de bacaklarım açık uyumam zaten
Çok sevindim vaktin olduğunda detaylı anlat bekliyoruz canımKızlar selam tek tek döneniyorum, kan geldi hiçbir sıkıntı yok ve inanılmaz zor oldu fok acıdı canım güzel geçti bilginiz olsun tekrar yazarım öptüm
Ay bunları görünce bi tuhaf oluyorum neyse ki kurtuldun ama bunu. Rengi siyah gibi mi kuzu.Eki Görüntüle 2874698 Bir gecicide dıkıs vakasıda benden
Evet kan emmıs gibiAy bunları görünce bi tuhaf oluyorum neyse ki kurtuldun ama bunu. Rengi siyah gibi mi kuzu.
İp sorunu daha sonra olabilir geçici olan arkadaşlar dikkat etsin kuzu sen kime işlem oldunEvet kan emmıs gibi
Ne zaman geldi iliskiden sonra mıEki Görüntüle 2874698 Bir gecicide dıkıs vakasıda benden
BugünNe zaman geldi iliskiden sonra mı
Işte lavavodan sonra mi iliskiden sonra mı ip geldi
Lavobadan sonraIşte lavavodan sonra mi iliskiden sonra mı ip geldi
Aslında korkulacak birşey yok zamani geçmiş diye dökülmüş yoksa geçiçi yapıp iliskiden sonra ipi çekip alsalar bi problem olmaz bideLavobadan sonra
Canm ilişki olmadan önce mi geldi sonra mı kime olmustun birde kac gun sonra yaşadın ayy nasıl üzüldüm insallaj ben yanlış anlamışımdır emegıne yazık yaLavobadan sonra
Ne zaman operasyon olmuştunuz? Bu sıkıntıyı yaşayan kızlar olmuştu.Onlara zamanla açılacağını söylemişti.Ya da kendi de açıyormuş darsaMerhaba arkadaşlar ben Turgay beye kalıcı ameliyat oldum bir hafta önce birlesmem oldu kan geldi fakat o kadar zorlandık ki kaçıncı denemede girdi bilmiyorum sonradan girdi ve içinde kan var dedi eşim baktım hemen lavaboya kostum her denemede acidigi için farketmemistim yırtıldığini peçeteyle sildim kanama vardı tatmin edici şekilde çok aşırı değil ama az da değil. Neyse kanama oldu olmasına ama ben bir hafta asla ilişkiye giremedim kanayan yer çok acıdı. Şimdi geçti acısı ama vajina daraltma yapıyor ya Turgay bey benimkini çok mu daraltmis anlamadım o kadar dar ki anlatamam ilişki yasayamadigimiz gibi ben bazen eşim yokken biseyler sokup genişleteyim diyorum yok olmuyo parmağım anca giriyor içine. Önceden diktirip bu durumu yaşayan var mı. Düzeliyor mu sonradan genişliyor mu ilişkiden soğudum resmen hiçbir zevk alamıyorum
Gecicimi olmustunMerhaba arkadaşlar ben Turgay beye kalıcı ameliyat oldum bir hafta önce birlesmem oldu kan geldi fakat o kadar zorlandık ki kaçıncı denemede girdi bilmiyorum sonradan girdi ve içinde kan var dedi eşim baktım hemen lavaboya kostum her denemede acidigi için farketmemistim yırtıldığini peçeteyle sildim kanama vardı tatmin edici şekilde çok aşırı değil ama az da değil. Neyse kanama oldu olmasına ama ben bir hafta asla ilişkiye giremedim kanayan yer çok acıdı. Şimdi geçti acısı ama vajina daraltma yapıyor ya Turgay bey benimkini çok mu daraltmis anlamadım o kadar dar ki anlatamam ilişki yasayamadigimiz gibi ben bazen eşim yokken biseyler sokup genişleteyim diyorum yok olmuyo parmağım anca giriyor içine. Önceden diktirip bu durumu yaşayan var mı. Düzeliyor mu sonradan genişliyor mu ilişkiden soğudum resmen hiçbir zevk alamıyorum
2 yılı geçti ilişki yaşadık ama canım hala yanıyor çok dar umarım açılırNe zaman operasyon olmuştunuz? Bu sıkıntıyı yaşayan kızlar olmuştu.Onlara zamanla açılacağını söylemişti.Ya da kendi de açıyormuş darsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?