E burdaki kızlar hepsi üstüne oturdu geçicide yan oturma gibi bi durum yok ki düğunu olanlar nasıl oturdu pekiYanı canm 4 de yaptırıp eve geldim egilemicem pek üstüne değilde yan otur dedi biran dalgınlığa geldi mesela ayy allah korusun
Öyle demişti olan kızlar sızlıyor diye bide ben cok pinpirikleniröE burdaki kızlar hepsi üstüne oturdu geçicide yan oturma gibi bi durum yok ki düğunu olanlar nasıl oturdu peki
Mümtaz yüce’ye olmuştuKızlar kelebekkk kime olmustu
Ankara degil ozamamMümtaz yüce’ye olmuştu
Bengayette sabah islem olup aksam ilişki yaşadım hiçbir sorun olmadıKızlar size birşey sorcam Esra çabuk cömerti aradım dedi ki 1 gün yada aynı gün olmaZ 1 hafta öncesinden yaptırmanız lazım Kİ dikiş yara iyileşsin dedi cok büyük dikkate gerek yok dedi gökçen aynı gün yada 1 gün önce de olur dedi yardımcı olun nolur
Yaaa hangi hocaya oldun canm birde ip meselesi nasıldı kanaman cok oldu muBengayette sabah islem olup aksam ilişki yaşadım hiçbir sorun olmadı
Canm hareketlerin nasıl suan nasılsınValla bana Turgay hoca yan otur falan demedi hızlı oturup kalkma dedi duş alırken tazyikli su tutma sabunda sürme dedi sadece ani hareketler yapma. Ben cumartesi ilişki yaşayacağım pazar yazarım burdan sizlere zaten dikim olduğunu ufak iğne batığı gibi içinizde hissediyorsunuz. İşlemi sıfır ağrıyla oldum lokal anestezi yaptı. Yaparken benle sohbet etti 10 dk sonra bitti dedi. Şoka girdim çok ilgiliydi. Şu anda normal oturuyorum. Fakat yavaş oturup kalkıyorum
Pazar giriyorsun degil mi canm 3.gun yani oturmayı falan nasıl yapıyorsun uyurken bacaklarını açmaman gerekıyor demişti doktor bana sen nasıl yaptın canmağrım yok şu an iyiyim ama dikkat ediyorum
Canım ben kalıcı işlem Ayşe Derya Korkmaz’a oldum.Bilgi almak istersen çok ilgili bi doktor.Benim işlemimi eşi asiste etti oda kadın doğumcu.Krlebek Mümtaz yüce diye bi doktora olmuştu yanlış harlamıyorsam.Kızlar kelebek kime olmustu bilen varmı
Mümtaz yüce. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Hem uygun fiyatı hem de sonuç aldım.Kızlar kelebek kime olmustu bilen varmı
Canım Buradan detaylı yazmıştım onu sana tekrar göndereyim. Onun dışında sormak istediğin her şeyi de özelden sorabilirsinKızlar kelebek Mümtaz yüceye oldu deniniz ama ankarda sanırım o eski konuşmaları okudum ama göremedim gecıcı mı yaptırdı aynı gun ilişki yaşadı mı
O olurherseyKızlaaaar geldimmmBir gün gerçekten burada olumlu sonuç alan kişilerin mesajlarını okuduğumda aynılarını yaşayacağım aklıma gelmezdi. İnanır mısınız sadece ucu girdi. İlk başlarda ben çok korktuğum için çok zor oldu. Aklımda hep kanmayacak düşüncesi vardı. O yüzden çok korktum hiç rahat olamadım. Açık açık anlatıcam. Dün işlemden sonra evet üstüne oturmakta zorlandım. Ama bu sabah kalktığımda hiçbir sorun yoktu. Sabah başka şehire yolculuk yaptım. Sonra duş aldım. Sonra birliktelik oldu. İnanamadım ya giremedi. Ucu girdi sadece. Kanama çarşafa falan bulaşmadı. Eşimin penisine bulaştı. Her seferinde bana kan mı o diye sordu. Biraz canım yandı. Birden girmesini söyledim ama birden bile giremedi. Yavaş yavaş girmeye çalıştı. Ucu girdiğinde kan geldi. Tam bir birliktelik yaşanmadı. Garibim kalktı bana dedi ki sen nasıl çiş yapıyorsun ben de dedim ki çişimi yaptığım yerle senin girdiğin yer aynı değil dedim en son kan geldiğinde de güldü. Bir dahaki sefere de kesin kan gelecek çünkü sadece ucu girdi dedi. Sonrasında devam etmedim.
Yok Ankara’da doktorAnkara degil ozamam
Bi kişinin öyle olmuştu ilk defa böyle bir şey yaşandıKızlar gecıcı olup kanamayan oldu mu hiç
Kime olmustu hatırlıyormsn canm bende eskilerden hatırlar gibi oldumBi kişinin öyle olmuştu ilk defa böyle bir şey yaşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?