Kızlar selam ben bugun turgay bey de operasyon oldum kendisi ve asistanı gayet bilgili ve rahatlatıcı geçici oldum. büyük tuvaletini yaparken dudakları tut fazla açılmasın dedi sadece. sıkıntı olmaz merak etme eğer nikah öncesi kanama gibi bir şey olursa bana gel revizyon yaparız düzeltiriz dedi. diktiği ipi de gösterdi. ilişkiye girip cıktında sonra banyoya git elini vajianaya sok ipler hafif eline gelir onları çek dedi düşmez görünmez ama sen yine de yap dedi. bu zamana kadar sıkıntı olmadı dedi. ilk yaptıgında oral yaptırma görünür dedi. ama penise falan bulaşmaz merak etme dedi geçicide sıkıntı olmuyor dedi. sonra operasyona aldılar iğne vurdular iki tane. kızlık zarımın kalın oldugunu ve iyi tutacagını söyledi. sert oturup kalkma duşta tazyikli su tutma sabunda sürme dedi normal duş al dedi. öyle yani 15 dk da bittti zaten şimdi otururken batma oluyor. normal o da dikkat ediyorum. dua ediyorum pazar günü size sonucu yazarım. turgay beye de söyledim forumdan paylaşacagım sonuçları ve operasyonu çünkü birçok arkadaşımız haber bekliyor dedim. tabii ki paylaş böyle şeyler paylaşılmalı herkes nasıl bir süreç oldugunu bilsin dedi. öyle yani kızlar öpüyorum