Kendisi çok faydalı şeyler yapıyor da o yüzden buralarda geziyor bu günah değil sanki :) diridir mıdır neyse adi

M Malia

Ankarada hangi doktor canm bende ankarada yaptocam 1 ay kaldı aynı doktora gitmeyim

Kızlar merhaba 1 senedir burdayım artk yola yaklastım kurbandan sonra ilişkim var gecıcı yaptırcam Gökçene sabah yaptırıp 4 saat sonra ilişkş yasıcam sizce aynı gun sıkıntı olur mu kelebek den de güzel haber gelmiş ışık oldu

Bugun birisi daha gecici yaptirip c.tesi iliskiye girecek canim. Aynı gun iliskiye girende olmuştu burda ama 4 saat sonra mi girdiler bilmiyorum. Doktorun sorun olmaz dediyse tedirgin olma, inşallah atlatacaksin

Bugun birisi daha gecici yaptirip c.tesi iliskiye girecek canim. Aynı gun iliskiye girende olmuştu burda ama 4 saat sonra mi girdiler bilmiyorum. Doktorun sorun olmaz dediyse tedirgin olma, inşallah atlatacaksin
Cok Sagol canm insallah cümlemiz kimler geldi geçti burdan çoğu ışık oldu allahasukur . Valla bilemedim canm 4 saat cok mu kısa birsüre.

Cok Sagol canm insallah cümlemiz kimler geldi geçti burdan çoğu ışık oldu allahasukur . Valla bilemedim canm 4 saat cok mu kısa birsüre.
Eger doktorun sorun yok iliskiye girebilirsin derse bence sorun olmaz. Ama keske 1 gun onceden yaptirsan kafan daha rahat olur

Eger doktorun sorun yok iliskiye girebilirsin derse bence sorun olmaz. Ama keske 1 gun onceden yaptirsan kafan daha rahat olur
Canm şimdi şöyle ya sabahtan yaptırıp bi ev tutup gidicem . Yada 1 gün önceden yapıp ailemle kalıyorum evde kalıp sabah gidicem ama uykuda bacağımı açarsam birde annemgile ne bahane uydurcam WC ye gitmemeye zorlamamaya çalışcam ya ilk gün ipler gözükür mü acaba

Gecicinin kalici gibi cok dikkat edilmesine gerek yokmuski, wcde falan sorun olmaz bence, kabizlik şurubu al rahatca wcye cikarir o. Annenler anlamaz bile yaptirip temizlik yapan düğününde oynayan olmuş yani hic sorun etme bence onlari. Sadece acip bakmaya calisma. Ip belli olur mu inan bende bilmiyorum ama bence olmaz, olsa birisi sorun yasardi yani

Ayy canm haklısında ya uyur bacağımı açarsam falan diye Zaten iki seçeceğim var kızlar ya sabah yaptırıp ev tutup 4 saat sonra ilişkimi yasıcam yada 1 gün önceden yaptırıp sabah ev tutup sabah yasıcam

Kızlar selam ben bugun turgay bey de operasyon oldum kendisi ve asistanı gayet bilgili ve rahatlatıcı geçici oldum. büyük tuvaletini yaparken dudakları tut fazla açılmasın dedi sadece. sıkıntı olmaz merak etme eğer nikah öncesi kanama gibi bir şey olursa bana gel revizyon yaparız düzeltiriz dedi. diktiği ipi de gösterdi. ilişkiye girip cıktında sonra banyoya git elini vajianaya sok ipler hafif eline gelir onları çek dedi düşmez görünmez ama sen yine de yap dedi. bu zamana kadar sıkıntı olmadı dedi. ilk yaptıgında oral yaptırma görünür dedi. ama penise falan bulaşmaz merak etme dedi geçicide sıkıntı olmuyor dedi. sonra operasyona aldılar iğne vurdular iki tane. kızlık zarımın kalın oldugunu ve iyi tutacagını söyledi. sert oturup kalkma duşta tazyikli su tutma sabunda sürme dedi normal duş al dedi. öyle yani 15 dk da bittti zaten şimdi otururken batma oluyor. normal o da dikkat ediyorum. dua ediyorum pazar günü size sonucu yazarım. turgay beye de söyledim forumdan paylaşacagım sonuçları ve operasyonu çünkü birçok arkadaşımız haber bekliyor dedim. tabii ki paylaş böyle şeyler paylaşılmalı herkes nasıl bir süreç oldugunu bilsin dedi. öyle yani kızlar öpüyorum

Kızlar size birşey sorcam Esra çabuk cömerti aradım dedi ki 1 gün yada aynı gün olmaZ 1 hafta öncesinden yaptırmanız lazım Kİ dikiş yara iyileşsin dedi cok büyük dikkate gerek yok dedi gökçen aynı gün yada 1 gün önce de olur dedi yardımcı olun nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…