- 23 Kasım 2020
- 228
- 64
- 18
Evet 20 mayısta olmuştumeriyen ip canım bu sen geçici olmuştun değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 20 mayısta olmuştumeriyen ip canım bu sen geçici olmuştun değil mi
Bunun şimdi dökülmesi çok saçma ya. Acaba bu son ip miydi yoksa yeni mi dökülmeye başladı daha var mı. Çok sakıncalı bir durum buKızlar baksanıza bu ip demi resmen. Elime aldım ip gibi. Çekince biraz sünüp kopuyor.
M MaliaKızlar ben sağlıkçı olmama rağmen tamamen doktorun işlem yapmadığını düşünüyorum kimsenin günahınıda almak istemiyorum ama kaç kez ilişkiye girdim hiçbi ip kalıntısı vs. gelmedi yaptırdığım ilk gün dolgunluk hissediyosum sadece ağrı acı yoktu çok rahattım hatta kelebekle konuştum acaba bana işlem yapmadımk bu diye 3 gün süresince hiç çamaşırımda kanda görmedim sadece ilk gün minik bi pıhtı eğer ilişki odasına enjektörde kan saklayıp enjekte etseydim daha kolay olurdu ama sonuç olarak hallettim dualarınız ve rabbim sayesinde sakın ümitsiz olmayın anın tadını çıkarın bu yüzden düğünümden hiç keyif alamadım
Ankarada hangi doktor canm bende ankarada yaptocam 1 ay kaldı aynı doktora gitmeyimİlkini Ankara da yaptırım şuan Bursadayim burada bı doktor buldum ona gidip geliyorum doktor söz verdi güveniyorum da ona tutturcaz dedi ama dayanamasi çok zor işte insanlar ikinci de vazgeçiyor ben direniyorum işte halen daha
Ayy canm kime olmustun birde ilişkiyi nekadar süre sonra yaşadınDoktora sordum
bazen geç düşer çoğu erimiştir merak etme yazmış
Bugun birisi daha gecici yaptirip c.tesi iliskiye girecek canim. Aynı gun iliskiye girende olmuştu burda ama 4 saat sonra mi girdiler bilmiyorum. Doktorun sorun olmaz dediyse tedirgin olma, inşallah atlatacaksinKızlar merhaba 1 senedir burdayım artk yola yaklastım kurbandan sonra ilişkim var gecıcı yaptırcam Gökçene sabah yaptırıp 4 saat sonra ilişkş yasıcam sizce aynı gun sıkıntı olur mu kelebek den de güzel haber gelmiş ışık oldu
Cok Sagol canm insallah cümlemiz kimler geldi geçti burdan çoğu ışık oldu allahasukur . Valla bilemedim canm 4 saat cok mu kısa birsüre.Bugun birisi daha gecici yaptirip c.tesi iliskiye girecek canim. Aynı gun iliskiye girende olmuştu burda ama 4 saat sonra mi girdiler bilmiyorum. Doktorun sorun olmaz dediyse tedirgin olma, inşallah atlatacaksin![]()
Özelden yazarım canımAyy canm kime olmustun birde ilişkiyi nekadar süre sonra yaşadın
Eger doktorun sorun yok iliskiye girebilirsin derse bence sorun olmaz. Ama keske 1 gun onceden yaptirsan kafan daha rahat olurCok Sagol canm insallah cümlemiz kimler geldi geçti burdan çoğu ışık oldu allahasukur . Valla bilemedim canm 4 saat cok mu kısa birsüre.
Canm şimdi şöyle ya sabahtan yaptırıp bi ev tutup gidicem . Yada 1 gün önceden yapıp ailemle kalıyorum evde kalıp sabah gidicem ama uykuda bacağımı açarsam birde annemgile ne bahane uydurcam WC ye gitmemeye zorlamamaya çalışcam ya ilk gün ipler gözükür mü acabaEger doktorun sorun yok iliskiye girebilirsin derse bence sorun olmaz. Ama keske 1 gun onceden yaptirsan kafan daha rahat olur
Gecicinin kalici gibi cok dikkat edilmesine gerek yokmuski, wcde falan sorun olmaz bence, kabizlik şurubu al rahatca wcye cikarir o. Annenler anlamaz bile yaptirip temizlik yapan düğününde oynayan olmuş yani hic sorun etme bence onlari. Sadece acip bakmaya calisma. Ip belli olur mu inan bende bilmiyorum ama bence olmaz, olsa birisi sorun yasardi yaniCanm şimdi şöyle ya sabahtan yaptırıp bi ev tutup gidicem . Yada 1 gün önceden yapıp ailemle kalıyorum evde kalıp sabah gidicem ama uykuda bacağımı açarsam birde annemgile ne bahane uydurcam WC ye gitmemeye zorlamamaya çalışcam ya ilk gün ipler gözükür mü acaba
Ayy canm haklısında ya uyur bacağımı açarsam falan diye Zaten iki seçeceğim var kızlar ya sabah yaptırıp ev tutup 4 saat sonra ilişkimi yasıcam yada 1 gün önceden yaptırıp sabah ev tutup sabah yasıcamGecicinin kalici gibi cok dikkat edilmesine gerek yokmuski, wcde falan sorun olmaz bence, kabizlik şurubu al rahatca wcye cikarir o. Annenler anlamaz bile yaptirip temizlik yapan düğününde oynayan olmuş yani hic sorun etme bence onlari. Sadece acip bakmaya calisma. Ip belli olur mu inan bende bilmiyorum ama bence olmaz, olsa birisi sorun yasardi yani