İlkini Ankara da yaptırım şuan Bursadayim burada bı doktor buldum ona gidip geliyorum doktor söz verdi güveniyorum da ona tutturcaz dedi ama dayanamasi çok zor işte insanlar ikinci de vazgeçiyor ben direniyorum işte halen dahaNerde yaptırdın esklefen tutmayan az
Bence tamamen doktordan kaynaklı ben özelden konuşmuştum biricikle.. dönse düşüncemi ona da söyleyeceğim.Geçicide olsa kalıcı da olsa doktorun el yatkınlığı önemli bu işlerde yani işlemi daha önce kaç kez yaptığı. Ben böyle düşünüyorum. O yüzden doktorunu iyi araştır içini ferah tut canımCanım tam net bi şekilde yazsan yani senden mi kaynaklı doktordan mı durduk yere mi açıldı kafam karıştı benim
Bilmiyorum canım bende kendi şehrimde geçici olucam doktor tecrübeli mi hiç bi fikrim yok gizli yapılan bi işlem olduğu için bunu işlem olan birinden duymamda imkansız kurbanlık koyun gibi bekliyoruz çoğumuz bu yüzden inşallah bi sorun yaşamamBence tamamen doktordan kaynaklı ben özelden konuşmuştum biricikle.. dönse düşüncemi ona da söyleyeceğim.Geçicide olsa kalıcı da olsa doktorun el yatkınlığı önemli bu işlerde yani işlemi daha önce kaç kez yaptığı. Ben böyle düşünüyorum. O yüzden doktorunu iyi araştır içini ferah tut canım
biricik kuzum ip falan sıkıntı olmadı değil miKızlar gecici tam çözüm bence ben bir hafta olmasına ragmen olmaz kanamam diye düşünürken dün gece azıcık zorlamamızda kan geldı . Düğününe 2-3 ay kalanlar için diyorum kalıcı olmak yada ya olmazsa düşüncesinden cıkıp keyfınize bakın. Ama benım gibi hata yapıp bakmayada calısmayın kanamanız olup herşey bitmiş gibi ortada dolanıyor insan sonra
İp falan geldi mi canim veya belli oluyor mu dikim olduğuKızlar gecici tam çözüm bence ben bir hafta olmasına ragmen olmaz kanamam diye düşünürken dün gece azıcık zorlamamızda kan geldı . Düğününe 2-3 ay kalanlar için diyorum kalıcı olmak yada ya olmazsa düşüncesinden cıkıp keyfınize bakın. Ama benım gibi hata yapıp bakmayada calısmayın kanamanız olup herşey bitmiş gibi ortada dolanıyor insan sonra
Canim geciciyi ne kadara yaptirdin? Bide iplerin düşmüş müydüBen zaten ıp varmı dıye bakıcam derken hersey oldu kucucuk bı sıyah ıp gozukuyordu ama dedigim gibi benım tam ılıskı olmadı zorlamayla ve bir hafta once gecici olmama ragmen az da olsa bi kanamam oldu acıdı dıyıp bıraktırdım yeterınce o kanda yettı bence
Sen ilk gün kanaman olunca adet oldum dememişmiydin nişanlına onu nasıl toparladın biricik?Ben zaten ıp varmı dıye bakıcam derken hersey oldu kucucuk bı sıyah ıp gozukuyordu ama dedigim gibi benım tam ılıskı olmadı zorlamayla ve bir hafta once gecici olmama ragmen az da olsa bi kanamam oldu acıdı dıyıp bıraktırdım yeterınce o kanda yettı bence
İnanmıyorum ay çok sevindim ya nasıl ilişkiye karar verdin canım sen kanam vardıKızlar gecici tam çözüm bence ben bir hafta olmasına ragmen olmaz kanamam diye düşünürken dün gece azıcık zorlamamızda kan geldı . Düğününe 2-3 ay kalanlar için diyorum kalıcı olmak yada ya olmazsa düşüncesinden cıkıp keyfınize bakın. Ama benım gibi hata yapıp bakmayada calısmayın kanamanız olup herşey bitmiş gibi ortada dolanıyor insan sonra
Ayy çok sevindim senin adına beş gün sonra bile kanama olduben gecıcı olalı bir hafta oldu tam bugun adetim benım zaten 4-5 gün sürüyor max. Kendı benden telaslı olunca belkide aklına gelmedı ama korktugu için belkide telaslanmasa adetin tekrar gelmısdir diyebilirdi
eriyen ip canım bu sen geçici olmuştun değil miKızlar baksanıza bu ip demi resmen. Elime aldım ip gibi. Çekince biraz sünüp kopuyor.
Evet canım ip yeni dökülüyor sanırımKızlar baksanıza bu ip demi resmen. Elime aldım ip gibi. Çekince biraz sünüp kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?