- 11 Haziran 2021
- 8
- 0
- 1
- 26
Sizce tek yırtık derlerse gecici veya kalici diktirmeye gerek yok mu yani, iliskiye girerken zorlanilir mi dersiniz o zaman, biraz icim rahatladi gibi boyle dediginiz icinTek çentik dediyse hadi bırak tek yırtık var dediyse bile bence de ameliyat olma. Hiç gerek bile yok senin böyle düşünmene. Keşke ben de senin yerinde olsuadım da hiç ameliyatlarla falan uğraşmasaydım.
tek yırtıksa ameliyat lazım oluyor çentikse bilememSizce tek yırtık derlerse gecici veya kalici diktirmeye gerek yok mu yani, iliskiye girerken zorlanilir mi dersiniz o zaman, biraz icim rahatladi gibi boyle dediginiz icin
Gercekten mi yatek yırtıksa ameliyat lazım oluyor çentikse bilemem
ya bende tek yırtıktı ilişkiye girmeden oldu ameliyat dedi doktorGercekten mi ya
kişiye göre değişir tabi muayene oldun mu devlette yardımco oluyo doktorlarGercekten mi ya
Baska doktora gittin mi yoksa tek doktora mi gözüktün bende senin gibi iliskiye girmedim kendim zarar verdim ama doktora gitmeye korkuyorumya bende tek yırtıktı ilişkiye girmeden oldu ameliyat dedi doktor
Devlet bakiyor mu yani ne demem lazim gidersem veya özel hastaneye gidersem ne diyeyimkişiye göre değişir tabi muayene oldun mu devlette yardımco oluyo doktorlar
önce devlete gittim sonra özele tek yırtıktı ikisi de ameliyat dedi niye korkuyosun git en azından biliyo olBaska doktora gittin mi yoksa tek doktora mi gözüktün bende senin gibi iliskiye girmedim kendim zarar verdim ama doktora gitmeye korkuyorum
Merhaba canım senin neden 4 kez tutmadı aynı doktora mı oldun 4 kez ?Benim de 4 kez oldum aynj dedigin gibi çok ilginç olmuş yani nere dikildi onu bile anlamiyorum her yerde bı delik burada resim atanlar olmuştu benimki onların kinden çok çok farklı
Yok canım farklı iki doktora ilki mahvetti dokularimi diğeri de uğraşıyor ama tutmuyor isteMerhaba canım senin neden 4 kez tutmadı aynı doktora mı oldun 4 kez ?
ilki kimdi doktor adı versene gitmeyelimYok canım farklı iki doktora ilki mahvetti dokularimi diğeri de uğraşıyor ama tutmuyor iste
Özel den yazayım canım belki bana özgü bir durumdur çok işlerine engel olmak istemiyorumilki kimdi doktor adı versene gitmeyelim
Canm neden tutmadıValla kızlar benden hepsinize tavsiye evet o acıyı yaşamak çok zor defalarca işlem olmuş tutmamış biri olarak söylüyorum o ipin geçişini hissetmek bile çok büyük bi travma oluyor. Ama ona rağmen uyutularak işlem yapmayın ne olduğu bilinmiyor sonra..
Canm sen gecıcı o y yaptırdınBen daha dikiş falan görmedim. Kendi düştüyse ip falan görmedim. Kendim de çekmedim. Muhtemelen duş falan alırken veya tuvaletteyken düşmüştür
Dokular sertleşmis dedi doktor canım o yüzden ilk doktoru iyi seçmen lazım ilki sıkıntılı olduğu diğer işlemler çok zor oluyor hem ağrı olarak iki katına çıkıyor. Hemde benim kendimden gördüğüm kadarıyla tutma ihtimali azalıyor . Zaten her yerde öyle basit kolay hemen tutan birseymis gibi anlatıyorlar ama hayır asla değil nemli bı bölge çünkü tutması öyle kolay değil . Zaten burada da görüyoruz ilk işlem de tutan çok az kişi var. Ki ben balık yağına kadar kullanıyorum sırf vitamin alayım daha çabuk tutar diyeCanm neden tutmadı
Nerde yaptırdın esklefen tutmayan azDokular sertleşmis dedi doktor canım o yüzden ilk doktoru iyi seçmen lazım ilki sıkıntılı olduğu diğer işlemler çok zor oluyor hem ağrı olarak iki katına çıkıyor. Hemde benim kendimden gördüğüm kadarıyla tutma ihtimali azalıyor . Zaten her yerde öyle basit kolay hemen tutan birseymis gibi anlatıyorlar ama hayır asla değil nemli bı bölge çünkü tutması öyle kolay değil . Zaten burada da görüyoruz ilk işlem de tutan çok az kişi var. Ki ben balık yağına kadar kullanıyorum sırf vitamin alayım daha çabuk tutar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?