bi doktora kalıcı oldum bugün ilk günden ishal oldum silerken biraz çekiştirdim sanırım ama kan gelmedi dikişlere bi şey olmuş mudur

dikişin açıldığını anlama ihtimalimiz var mı bakmadan, kanla falan belli ediyo mu kendini

Tek çentik dediyse hadi bırak tek yırtık var dediyse bile bence de ameliyat olma. Hiç gerek bile yok senin böyle düşünmene. Keşke ben de senin yerinde olsuadım da hiç ameliyatlarla falan uğraşmasaydım.
Sizce tek yırtık derlerse gecici veya kalici diktirmeye gerek yok mu yani, iliskiye girerken zorlanilir mi dersiniz o zaman, biraz icim rahatladi gibi boyle dediginiz icin

Baska doktora gittin mi yoksa tek doktora mi gözüktün bende senin gibi iliskiye girmedim kendim zarar verdim ama doktora gitmeye korkuyorum
önce devlete gittim sonra özele tek yırtıktı ikisi de ameliyat dedi niye korkuyosun git en azından biliyo ol

Arkadaşlar dikişler açılınca anlaşılıyo mu yanlıs bi sey yaparsam acılırsa falan

Kızlar merhaba yaklaşık bir buçuk senedr üyeyim kafamda oturttuğum için girmıyordum buraya ama günüm yaklaştı artk kurban bayramından sonraki 2.gun gerdegim var gökçen hocanı fiyatı arttımı bilen varmı

Canm neden tutmadı

Canm neden tutmadı
Dokular sertleşmis dedi doktor canım o yüzden ilk doktoru iyi seçmen lazım ilki sıkıntılı olduğu diğer işlemler çok zor oluyor hem ağrı olarak iki katına çıkıyor. Hemde benim kendimden gördüğüm kadarıyla tutma ihtimali azalıyor . Zaten her yerde öyle basit kolay hemen tutan birseymis gibi anlatıyorlar ama hayır asla değil nemli bı bölge çünkü tutması öyle kolay değil . Zaten burada da görüyoruz ilk işlem de tutan çok az kişi var. Ki ben balık yağına kadar kullanıyorum sırf vitamin alayım daha çabuk tutar diye

Nerde yaptırdın esklefen tutmayan az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…