Aslında araştırsak birşey dicem ama yanlış anlama sen denesen dicem de korkuyorum ya

Neye yaradığını da bilmiyorum valla

Deneme emin olamadım ya

Bende seninle aynı durumdaydım ilişki yaşamdan zarar verdim bozuldu sandım korktum bi ilişkim oldu İnan ki çok pişman oldum aşırı şekilde zorlandım ve kanadı benim gibi hataya düşme ben o hatayı yapıp birlikte olmasaydım doktora gitseydim korkmayıp işlem olmama gerek kalmayacaktı

Sende nasil oldu nolur anlatir misin bana ozelden mesaj atmak nasil bilmiyorum daha yeni üye olabildim lütfen cok zor durumdayim intihari bile düşünüyorum bazen

Deneme emin olamadım ya
Iliskim vs hic olmadı olsa deniycem suanlik evlilik de yok ama kafama takmaktan hayatima odaklanamiyorum. Yan etkisi olabilir diye korkuyorum Allah korusun yinede bunu denemeyelim baska careside vardir belki sonucta 40 50 sene once de başına gelen insanlar illaki başka şekilde halletmistir diye düşünüyorum

Benim aklıma orayı yara etmek geliyor o gecede yarayı kanatirsa yarar ;(

Benim aklıma orayı yara etmek geliyor o gecede yarayı kanatirsa yarar ;(
Orayi nasil yara edicen peki ne düşünüyosun? Deliğin icine jiletle bi cizik yapsan olur mu acaba ama derin olmamali allah korusun. Yada igne mi batirsan icine. Bide bi fikrim daha var iliskiye girdikten sonra lavaboya gitsen icine enjektorle kan enjekte etsen olur mu sence? Kani da bi kac gun onceden kolundan aldirsan mesela olur mu dersin ya. veya zarinin yirtilan kisimlarini elinle biraz daha yirtmaya calissan nasil olur hastane goturseler bile yeni yirtik sayiliyormus. Aklima baska alternatifler gelirse yazacagim biliyorum sacmaliyorum ama iste insan çıkmazdayken ne yapacagini bilemiyor

Ya ben zarı yırtıkların hangisi olduğunu bile bilmiyorum ama iğne falan mantıklı kucuk küçük bir kaç nokta bıraksam çünkü nasıl enjekte edeceğim bilmiyorum ne arada onu yapacağım bilmiyorum içine tutmam laizm aynen bende çıkmaza girdim sende evlilik yok ben de ise az kaldı temmuzun başında ama senin vaktin varsa kalıcı diktir sağlam doktor sona bir ay full dinlen

İş
İşte bende doktora gittim tek yırtık var dedi sonra cevirdi tek centik var dedi ama arakdaslarım burdakiler hep olma diyor cünki hiç ilişkiye girmedim bilmiyorum inşallah kanama olur ameliyat olmak istemiyorum

Doktora gittin mi ne dedi doktor. Bacagini ac kucuk dudaklari yanlarina aç ordaki delik zar oluyormus bende 2 ay once ogrendim malesef daha once bilmiyordum bile

Doktora gittin mi ne dedi doktor. Bacagini ac kucuk dudaklari yanlarina aç ordaki delik zar oluyormus bende 2 ay once ogrendim malesef daha once bilmiyordum bile
Gittim canım hatta bana orta bölme yana kaymis dedi bakarken bile canım acıdı emin olamadım o doktordan ya

Benim ilk ilişkimde hemen kan gelmemişti. Tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde gelmişti. Evlenen arkadaşlarımın çoğundan dinliyorum. Kan hemen gelmedi tuvalette geldi diyorlar.

İş

İşte bende doktora gittim tek yırtık var dedi sonra cevirdi tek centik var dedi ama arakdaslarım burdakiler hep olma diyor cünki hiç ilişkiye girmedim bilmiyorum inşallah kanama olur ameliyat olmak istemiyorum
Tek çentik dediyse hadi bırak tek yırtık var dediyse bile bence de ameliyat olma. Hiç gerek bile yok senin böyle düşünmene. Keşke ben de senin yerinde olsuadım da hiç ameliyatlarla falan uğraşmasaydım.

Tek çentik dediyse hadi bırak tek yırtık var dediyse bile bence de ameliyat olma. Hiç gerek bile yok senin böyle düşünmene. Keşke ben de senin yerinde olsuadım da hiç ameliyatlarla falan uğraşmasaydım.
Canım benim sende atlatacaksın allahtan ümit kesilmez üzülme ne olur bende bilmiyorum ki nolcak korkuyorum ama amelşyat olursam daha beter olur diyede olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…