kızlar ben karar verdim biliyorsunuz 2 doktor arasında kalmıştım hep önümüzdeki hafta turgay beye gideceğim cumartesi nikah olacak pazar sizlere sonucu iletirim, gecici olacagım
İnşallah sorun yaşamazsın canım senden güzel bi haber bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İşl herkez guzel sonuclar alır ben bu işi beceremesım sizler becerırsımız. Ama farklı bir yol bulup birseyler yapanlar buradan yazarsa belki bizlerede yardımı olur. Artık ben gecıcı veya kalıcı degilde demekkı benımkı esnekmıs moduna gecıcem . Inanmıyorsam gotur doktora ama haklı cıkarsam bu ıs burada birer evlılık tazmınatımı sunucam gıbısınden seylere basvurcam

Canım tam net bi şekilde yazsan yani senden mi kaynaklı doktordan mı durduk yere mi açıldı kafam karıştı benim 😥

Korkma kuzum o doktor dikiş atmamıştı kıza doğru düzgün yoksa onunda kanardı seninde kanar inşallah korkma agrın falan varmı kanama vs
Bende düşünüyordum kalıcı yada gecici vazgeçtim benim tek yırtık var tamamen ilişkşyede girmedim sadece sürtünmekten yırtıldı sadece bir tane diye umut ediyorum belki kanar tek umudum allah😔

Bende düşünüyordum kalıcı yada gecici vazgeçtim benim tek yırtık var tamamen ilişkşyede girmedim sadece sürtünmekten yırtıldı sadece bir tane diye umut ediyorum belki kanar tek umudum allah😔
İlişkiye falan girmediysen hiç uğraşma dikimle falan benden sana tavsiye canım senin işin çok daha kolay bizlerden inşallah 🙏🏻

İlişkiye falan girmediysen hiç uğraşma dikimle falan benden sana tavsiye canım senin işin çok daha kolay bizlerden inşallah 🙏🏻
İnşallah canım benim allahım sizlerede yardım etsin inşallah suanlık düşünmüyorum ameliyat vazgectim tamam yırtık varmıs ama hiç ilişkiye girmedim yüzeysel zedelenmeyi belkide doktor para alcm diye büyütüyordur hakkımızda hayırlısı üzülmeyin sizde

Sizin kanamanız olacaktır diye düsünüyorum eğer ki yırtık tabanda değilse doktorlar bakire kabul ediyorlar benimde 3 yırtıgım vardı doktor anestezi uygulamadan sadece 2 dikiş attı ve sonuç başarılıydı burada 2 ayrı sehirde dügünü olup gecici olan vardı o dahi sonuc aldı onunda yolu cok uzundu.

Merhaba bende ilişki vs yaşamadım kendi aptalligim yuzune zarima zarar verdim. Yirtigim var, iliskiye girmedigimiz icin nasil kolay olur sizce? Gercekten hicbir sey bilmiyorum 2 aydir burayi takip ediyorum 2034 sayfayi hatim ettim diyebilirim

Sizin kanamanız olacaktır diye düsünüyorum eğer ki yırtık tabanda değilse doktorlar bakire kabul ediyorlar benimde 3 yırtıgım vardı doktor anestezi uygulamadan sadece 2 dikiş attı ve sonuç başarılıydı burada 2 ayrı sehirde dügünü olup gecici olan vardı o dahi sonuc aldı onunda yolu cok uzundu.
Sizin yirtiginiz tabana kadar miydi? Tabana kadar oldugunu nasil anlariz? Doktora gidemiyorum bura cok kucuk bir yer, sizleri okuyarak bilgileniyorum diyebilirim

Merhaba bende ilişki vs yaşamadım kendi aptalligim yuzune zarima zarar verdim. Yirtigim var, iliskiye girmedigimiz icin nasil kolay olur sizce? Gercekten hicbir sey bilmiyorum 2 aydir burayi takip ediyorum 2034 sayfayi hatim ettim diyebilirim
Canım hiç ilişki yaşamadıysan ilk ilişkinde çok zorlanırsın zaten kolay olmaz ama kanar mı orasını bilmiyorum ben olsam işlem olmazdım doktora bile gitsen kanaman olmasa bi sorun olacağını sanmıyorum bence en sağlıklısı bi doktora görün belki sandığın kadar bi sorun yoktur

Atlattı demi ben de çok korkuyorum selmanin yorumları okuyunca endişe ettim
Vallahi kuzum bende geçici olucam dügünüm e az kaldı selmanın yorumu benimde canımı çok sıktı biricikte öyle işlem olduktan 1 gün sonra sızıntı şeklinde kanamam oldu yazmış kanama devam etmiş dikişlere bakarken kendim zarar verdim galiba gibi bişey yazmış burda bi arkadaşa özelden o yüzden ilişkiye girmedi canım

Kızlar yorumunuzu okudum geçici ile ilgili ilk defa sizlerden olumsuz cevaplar aldım baya endişeliyim şuan ya iyi doktor bulmamiz lazım yada başka bir yol jilet yada orayı yara etmem lazkm ki ilişkide kanasın allahim bizlerin yardımcısı olsun az kaldı düğünüme 3 temmuz da nikahtan önce Birlikte olsam daha iyi olur sanırım tabi onuda nasıl o yola sokarım bilmiyorum hiç yanaşmadık

Canım hiç ilişki yaşamadıysan ilk ilişkinde çok zorlanırsın zaten kolay olmaz ama kanar mı orasını bilmiyorum ben olsam işlem olmazdım doktora bile gitsen kanaman olmasa bi sorun olacağını sanmıyorum bence en sağlıklısı bi doktora görün belki sandığın kadar bi sorun yoktur
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin. Normal bi jinekologa gitsem bilgi verirler mi? Bir de bende yirtik var gibi ona ragmen iliskide zorlanir miyim yani? Yoksa deligim küçük, kuş parmagim giricek sekilde ama ben bu yirtiklar yuzune kolay girer diye korkuyorum

Kızlar yorumunuzu okudum geçici ile ilgili ilk defa sizlerden olumsuz cevaplar aldım baya endişeliyim şuan ya iyi doktor bulmamiz lazım yada başka bir yol jilet yada orayı yara etmem lazkm ki ilişkide kanasın allahim bizlerin yardımcısı olsun az kaldı düğünüme 3 temmuz da nikahtan önce Birlikte olsam daha iyi olur sanırım tabi onuda nasıl o yola sokarım bilmiyorum hiç yanaşmadık
Kizlar cok sacma bir sey diycem ama bende artik akil kalmadi. Sizce kan sulandirici hapi kullansak olur mu? Babam kan sulandirici kullaniyor ve anneme derken duymustum kucuk abdestinde bile kan geliyormus sizce işe yarar mi bu kan sulandirici tabi yan etkileri neler olur bilmiyorum kötü de olabilir of

Back