- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Bana doktorum kontrole gelene kadar kullan dedi her lavabodan sonra kullanıyorumMerhaba kızlar 14 günümde kanamam olduğu için bugün kontrole gittim doktor dikişlerin hala duruyor iyi durumda dedi. Bana firucin krem vermişti onu kullansanda olur bu saatten sonra kullanmasanda olur dedi. Ama ben enfeksiyonun kapmasından korkuyorum siz batikon veya kremi ne kadar süre kullandınız?
Batikon canımBatikon mu merhem mi kullanıyorsun
Özelden yazdım ama dönmedi daha canımKızlar geçici yaptıran arkadaş vardı ne oldu sonucu biliyor musunuz
Ayyy bilgi verirse buraya da bildirin bari merak içindeyimÖzelden yazdım ama dönmedi daha canım
Tamam canım yazarsa mutlaka söylerim buraya yazmasınıAyyy bilgi verirse buraya da bildirin bari merak içindeyim
Nasıl olur ya bazıları temizlik yaptı düğünde oynadı dikişlere birşey olmadı niye böyle oldu çok üzüldüm aklında birşey var mı napcan diyeMrb kızlar bıldıgınız gibi gecici yaptırmıstım uzun bir yola gittigim için artık acılmamı oldu ne olduysa daha bırsey yasamadan durmayan bır kanamam oldu bıgunde devam eden birsey adet oldum galıba demek zorunda kaldım yanı bu işin altından cıkamadım. düğünüme bir aydan az kaldı tekrar bır gecıcıyede guvenemem kı gunum az zaten . Askında bır cok kısının ilk ilişkisinde kanamaması olmaması durumu var ama hepımız kendımızı bu duruma kabul ettıremedıgmız ıcın illa bi kanama beklıyoruz. Artık bende pıskolojı falan kalmadı . Gelısı guzel ne olursa onu denıcegım . Ben basaramasım ama ısl bu durumdan evlılık zamanı bırsekılde kurtulurum.
İnanmıyorum ya kaç yıldır burdayım geçici olan kimseden böyle sorunlar görmedim benim dügünüm olacakken bu kadar kötü haber neden beni buldu bilmiyorumMrb kızlar bıldıgınız gibi gecici yaptırmıstım uzun bir yola gittigim için artık acılmamı oldu ne olduysa daha bırsey yasamadan durmayan bır kanamam oldu bıgunde devam eden birsey adet oldum galıba demek zorunda kaldım yanı bu işin altından cıkamadım. düğünüme bir aydan az kaldı tekrar bır gecıcıyede guvenemem kı gunum az zaten . Askında bır cok kısının ilk ilişkisinde kanamaması olmaması durumu var ama hepımız kendımızı bu duruma kabul ettıremedıgmız ıcın illa bi kanama beklıyoruz. Artık bende pıskolojı falan kalmadı . Gelısı guzel ne olursa onu denıcegım . Ben basaramasım ama ısl bu durumdan evlılık zamanı bırsekılde kurtulurum.
Ben de 6 saatlik yol gitmiştim bişey olmamıştı. Gerçekten çok üzüldüm. Doktoruna yazdın mı bu neden olurmuş öğrendin mi ? Verdiğin o kadar paraya mı üzüleyim sonuç başarısız oldu ona mı üzüleyim. İlk ilişkinde kan gelmezse eşin de neden kan gelmedi falan diye söylenirse o zaman bir plan uygularsınMrb kızlar bıldıgınız gibi gecici yaptırmıstım uzun bir yola gittigim için artık acılmamı oldu ne olduysa daha bırsey yasamadan durmayan bır kanamam oldu bıgunde devam eden birsey adet oldum galıba demek zorunda kaldım yanı bu işin altından cıkamadım. düğünüme bir aydan az kaldı tekrar bır gecıcıyede guvenemem kı gunum az zaten . Askında bır cok kısının ilk ilişkisinde kanamaması olmaması durumu var ama hepımız kendımızı bu duruma kabul ettıremedıgmız ıcın illa bi kanama beklıyoruz. Artık bende pıskolojı falan kalmadı . Gelısı guzel ne olursa onu denıcegım . Ben basaramasım ama ısl bu durumdan evlılık zamanı bırsekılde kurtulurum.
Yanlış bir hareket ne yapmış olabilir ki. Ben de 6 saatlik yol gittim. Hatta yolculuk esnasında bilirsiniz sosyal tesislerde alaturka tuvaletler var çoğunlukla. Alaturka tuvalete oturdum çok fazla eğilmeden. Umudunu kaybetme.Yanlış bi hareket mi yaptın doktor sana kaç gün dayanır dedi nasıl olur böyle bişey anlamıyorum bütün umudum bitti 10 saat. Yol gittin ondan mı böyle oldun çok şaşkınım
Ama nasıl kaybetmem moralim yerle bir kanamam hiç durmadı demiş neden böyle oldu aklım almıyor doktor kaynaklımı anlamadım hiç umudum kalmadı ne yaparım ben bilmiyorumYanlış bir hareket ne yapmış olabilir ki. Ben de 6 saatlik yol gittim. Hatta yolculuk esnasında bilirsiniz sosyal tesislerde alaturka tuvaletler var çoğunlukla. Alaturka tuvalete oturdum çok fazla eğilmeden. Umudunu kaybetme.
Ama kuzum sen ilişki yaşayamazmıydın aşırı bi kan mı vardı da korktun ilişki yaşamadın neden böyle oldu. Bi fikrin var mı Benim gözüm çok korktuBen hala anlamıyorum suan hala ara ara kanamam var eger kı gecici olup bu süreci iyi yönetebilen olursa kanamama imkanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?