- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Sende mi geçici olacaksın herkes teker teker kurtuluyor az kaldı inşallahcanım stres yapma bende haftaya geçici olacagım perşembe olucam cumartesi ilişki olacak içini çürütme sonucu lütfen unutma bizimle de paylaş. geçiciden başka çözümümüz yok zaten Allah yardımcımız olsun. Ben regl olamıyordum stresten dün reglde oldum çok şükür şu an her şey tıkır tıkır ilerliyor bakalım sonuc ne olacak
Edicem ama korkuyorum su kanamama mevzusuSakin ol canım dua et rabbim yardımcın olsun aman dikkat et diğer arkadaş gibi zor duruma düşme doğru düzgün işlem yaptıktan sonra doktor bi sorun yaşamazsın güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et
evet yavrum haftaya perşembe ben de geçici olacagım hala 2 doktor arasında kaldımSende mi geçici olacaksın herkes teker teker kurtuluyor az kaldı inşallah
Korkma herşey güzel olack ağrın var mı hareketlerini çok engelliyor muOldum geciciyi cok korkuyorum
Hiç bir sekılde acım olmadı yanı dikerken bıle olmadı suan hersey normalKorkma herşey güzel olack ağrın var mı hareketlerini çok engelliyor mu
Nelere dikkat etmeni söylediHiç bir sekılde acım olmadı yanı dikerken bıle olmadı suan hersey normal
Sert oturma dedı ılıskı anında sık kendını dedıNelere dikkat etmeni söyledi
Üstüne oturabiliyor musun şuanSert oturma dedı ılıskı anında sık kendını dedı
Evet ama hafif bi agrı var hıcde yok demıyım . Gecicinin ipleri ne renk oluyor acabaÜstüne oturabiliyor musun şuan
'ten rengi diyorlar ama bilmiorum doktordan doktora değişiyorGenelde ne renk dıkıyorlar
O ağrı geçer akşama ,üstüne oturabiliyorsan iyi çünkü düğün zamani olanlarda oluyor işlemi en azindan bu iyi birşeyEvet ama hafif bi agrı var hıcde yok demıyım . Gecicinin ipleri ne renk oluyor acaba
Ten renginin bi tık koyusuydu benımkı'ten rengi diyorlar ama bilmiorum doktordan doktora değişiyor
Korkma kuzum o doktor dikiş atmamıştı kıza doğru düzgün yoksa onunda kanardı seninde kanar inşallah korkma agrın falan varmı kanama vs6 dikiş attı
Kim doktorlar ismi bilindik mi canımevet yavrum haftaya perşembe ben de geçici olacagım hala 2 doktor arasında kaldım
Suan ben yoldayım 10 saatlık bı yola gıdıcem cok hareket etmemeye calısıyorum agrık kazcıı vardı oda gectıKorkma kuzum o doktor dikiş atmamıştı kıza doğru düzgün yoksa onunda kanardı seninde kanar inşallah korkma agrın falan varmı kanama vs
Benim de 4 kez oldum aynj dedigin gibi çok ilginç olmuş yani nere dikildi onu bile anlamiyorum her yerde bı delik burada resim atanlar olmuştu benimki onların kinden çok çok farklıkızlar ben biliyorsunuz 2. işlemide olmuştum açılma olduğu için bugün baktım düğümleri bağladığı kızlık zarının yanları yara gibi delik yani resmen onlar geçiyormu? yoksa öylemi kalıcak? mahvolmuş kızlık zarı etrafı dikilen yerdede altta bir delik üstede bir delik delik dışındaki yerlerde ip gibi bişeyle bağlı sanki kızlık zarı
geçiçici yaptırıcam yada geçicide kaç gün içinde ilişkiye girebiliyoruz bide burda bir kız vardı Gülrumu dikiş attırmamıştı o günü başka yolla çözmüştü
Canım biri Turgay KarakayaKim doktorlar ismi bilindik mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?