Okuyunca ben de şok oldum gerçekten. Ben de ilk defa rastlıyorum. Ama bana özelden yazmıştı hiç işlem olmamış gibiyim diye. Rahat hareket ediyordu. Bişey hissetmiyordu. Benim öyle olmamıştı. Acı eşini ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş sanırım. Benim işlem olduğum gün acım vardı. Üstüne oturamadım. Demekki bişeyler hissetmek gerekiyormuş. O doktor nasıl bir doktormuş ki böyle bir saçmalık yapabilmiş. Acaba işlem mi yapmadı ne oldu hala aklım almıyor. Neyse ki işler yolunda gitmiş. Hadi banyoda ustura olmasaydı o zaman ne olacaktı onu merak ediyorum

Doktor uyutarak işlem yapmış acaba dikiş falan atmadı mı bende şüphe duymaya başladım gerçekten

Valla kızlar benden hepsinize tavsiye evet o acıyı yaşamak çok zor defalarca işlem olmuş tutmamış biri olarak söylüyorum o ipin geçişini hissetmek bile çok büyük bi travma oluyor. Ama ona rağmen uyutularak işlem yapmayın ne olduğu bilinmiyor sonra..

Kızlar ben sağlıkçı olmama rağmen tamamen doktorun işlem yapmadığını düşünüyorum kimsenin günahınıda almak istemiyorum ama kaç kez ilişkiye girdim hiçbi ip kalıntısı vs. gelmedi yaptırdığım ilk gün dolgunluk hissediyosum sadece ağrı acı yoktu çok rahattım hatta kelebekle konuştum acaba bana işlem yapmadımk bu diye 3 gün süresince hiç çamaşırımda kanda görmedim sadece ilk gün minik bi pıhtı eğer ilişki odasına enjektörde kan saklayıp enjekte etseydim daha kolay olurdu ama sonuç olarak hallettim dualarınız ve rabbim sayesinde sakın ümitsiz olmayın anın tadını çıkarın bu yüzden düğünümden hiç keyif alamadım

Çok şükür ki hallettin kurtuldun gerçekten o doktoru elime geçse ne yaparım bilmiyorum yazık günah ya resmen hayatınla oynamış bunun başka açıklaması yok neye dikkat edelim şaşırdık gerçekten dünyanın parasını istiyorlar elde var sıfır inşallah kimsenin karşısına böyle bi doktor çıkmaz

Ayy işte ben sırf şu nedendne dolayı bu olayı düğüne bırakmak istemiyorum bizde nişan da nikah kiyiliyor nişan sonrası halletmek istiyorum çünkü düğünden keyif alamaz insan ya çok kötü bı psikoloji ya en güzel günün olması lazimken zehir oluyor

Banada doktor kalıcı işlemi uyutarak yaptı ama ağrı hissettim ve üstüne oturamıyorsun yavaş yürüyebildim hala tam oyuramıyorum ne yazıkki bende o doltorun işlem yapmadığını düşünüyorum

Gerçekten o kadar etkilendim ki yaşadıklarından. O kadar güçlü bir kadınsın ki bu durumdan bile kurtuldun. Allah bir yerden çıkarsın inşallah. Bu nasıl doktor böyle. Neyde ki kötü günler geride kaldı. Pırıl pırıl bir hayatın olsun inşallah.

Canım senin dikisler ne oldu kac gün sonra düştü sen mı çektin yoksa kendiliğinden eridi mi

Allah razı olsun kuzum çok sağol seninde inşallah

kızlar ben biliyorsunuz 2. işlemide olmuştum açılma olduğu için bugün baktım düğümleri bağladığı kızlık zarının yanları yara gibi delik yani resmen onlar geçiyormu? yoksa öylemi kalıcak? mahvolmuş kızlık zarı etrafı dikilen yerdede altta bir delik üstede bir delik delik dışındaki yerlerde ip gibi bişeyle bağlı sanki kızlık zarı
geçiçici yaptırıcam yada geçicide kaç gün içinde ilişkiye girebiliyoruz bide burda bir kız vardı Gülrumu dikiş attırmamıştı o günü başka yolla çözmüştü

Canım geçicide en ideali 72 saat 3. Gün yani ama 5 gün dayandığını yazan olmuştu güzide sanırım sormak istediğin o hiç tavsiye etmiyorum yazmıştı canım yapay zar kullanmıştı

Üzüldüm kime işlem olmuştun sen inşallah geçicide sonuç alırsın canım

1 daat sonra gecici işlem olucam bilmiyorum benı neler beklıyor
canım stres yapma bende haftaya geçici olacagım perşembe olucam cumartesi ilişki olacak içini çürütme sonucu lütfen unutma bizimle de paylaş. geçiciden başka çözümümüz yok zaten Allah yardımcımız olsun. Ben regl olamıyordum stresten dün reglde oldum çok şükür şu an her şey tıkır tıkır ilerliyor bakalım sonuc ne olacak

1 daat sonra gecici işlem olucam bilmiyorum benı neler beklıyor
Sakin ol canım dua et rabbim yardımcın olsun aman dikkat et diğer arkadaş gibi zor duruma düşme doğru düzgün işlem yaptıktan sonra doktor bi sorun yaşamazsın güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…