- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
İnananmıyorum ya çok üzüldüm şuan yıkıldım hatta nasıl kanamaz ya şok oldum resmenGeçici işlem olup kanamayan ilk kişi forumda benim sanırım arkadaşlar, 3 ilişki sonrası asla kanama gelmedi yediğim narkozla kaldım resmen, banyoda ustura buldum biraz canice gelebilir ama başka çarem yoktu, hallettim hiçbi sıkıntımız yok ama geçici olacak arkadaşlarda ekstra bi yöntem bulsun, mesajlara dönemiyorum şuan detay isteyen yazsın ilk müsait zamanda giricem
Sakin ol canım ilk defa şahit oldum geçicide kanaması olmayana hala şaşkınım bende geçici olucam ve korkudan ölmek üzereyim tüm moralim bozulduPzt bu durumu yaşamak ıstemıyorum
Eşin ne sordu 5 kez canımKızlar biri kanadı dediğinde ben kendimmiş gibi seviniyordum, ben kanamadım diye ümitsizliğe kapılmayın benim eşim bu mevzuyu bana 5 kez sormuştur en az ben inandırdıysam siz inandırırsınız, doktoru iyi seçin ben geçici diye önemsemedim ilişkim zor oldu ama biliyodum çünkü çok uzun zaman oldu ilişki yaşamayalı, kimse umutsuzluğa kapılmasın Rabbim yardım ediyor bi şekilde geçici olan herkesin kanadı benim böyle oldu diye umutsuz olmayın moralinizi iyi tutun sonuçta herşey güzel oluyor, hepinize duaları için teşekkür ederim sağolun
Bu bekaret mevzusunu çok kurcalıyoduEşin ne sordu 5 kez canım
Doktorun kımdı acabaBu bekaret mevzusunu çok kurcalıyodu
Sen kaçıncı gün ilişki yaşadın canım 3 4 günden fazla mı acabaBu bekaret mevzusunu çok kurcalıyodu
Çarşamba işlem oldu cuma ilişki yaşadı diye biliyorum canım uzun süre beklemedi.Sen kaçıncı gün ilişki yaşadın canım 3 4 günden fazla mı acaba
Gününü de geçirmemiş geçici için hiç içimde korku yoktu kanama olmadığını duyunca endişem arttıÇarşamba işlem oldu cuma ilişki yaşadı diye biliyorum canım uzun süre beklemedi.
Ben forumda geçici olup kanamayan ilk kez duyuyorum arkadaşımızda yazmış zaten doktor kaynaklı diye. Hangi işlem olursa olsun doktoru iyi araştırmak lazım. Stres yapma canımGününü de geçirmemiş geçici için hiç içimde korku yoktu kanama olmadığını duyunca endişem arttı
Ya çoğu insan ismi duyulmayan doktorlara işlem oldu bu arkadaşta öyle yaptı bende kendi şehrimde bi doktora olucam insan ister istemez korkuyor endişe ediyor inşallah. Birdaha kimse yaşamaz bu durumuBen forumda geçici olup kanamayan ilk kez duyuyorum arkadaşımızda yazmış zaten doktor kaynaklı diye. Hangi işlem olursa olsun doktoru iyi araştırmak lazım. Stres yapma canım
İnşallah yaİnşallah canım atlatalim da biz bi inşallah destek oluruz herkese
Olmaz inşallah canım, arkadaşta detaylı yazar belki ne oldu ne bitti daha çok içiniz rahatlar.geçici kesin çözümdü hepimizin gözünde.Bende kalıcı yaptırdım 7 hafta bitti bugün.Ya çoğu insan ismi duyulmayan doktorlara işlem oldu bu arkadaşta öyle yaptı bende kendi şehrimde bi doktora olucam insan ister istemez korkuyor endişe ediyor inşallah. Birdaha kimse yaşamaz bu durumu
Sende sorunsuz sonuç alırsın inşallah canımOlmaz inşallah canım, arkadaşta detaylı yazar belki ne oldu ne bitti daha çok içiniz rahatlar.geçici kesin çözümdü hepimizin gözünde.Bende kalıcı yaptırdım 7 hafta bitti bugün.
inşallah canım temmuzda kontrolüm sonuç alırsam burda herkese detaylı Bilgi vereceğim doktorum ve süreç hakkında.. zaten özelden bi çok kızla konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsunSende sorunsuz sonuç alırsın inşallah canım
Canım özelden yazdım bir bakarmısıninşallah canım temmuzda kontrolüm sonuç alırsam burda herkese detaylı Bilgi vereceğim doktorum ve süreç hakkında.. zaten özelden bi çok kızla konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah alırsın kurtulursun beninde dügünüm o ayda allah hepimize yardım etsininşallah canım temmuzda kontrolüm sonuç alırsam burda herkese detaylı Bilgi vereceğim doktorum ve süreç hakkında.. zaten özelden bi çok kızla konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doktor kaynaklı derken sorun neydı neyı yanlıs oldu bende gecici olucam yarın ve o kadar endıselndımkıKızlar benimki kesinlikle doktor kaynaklı ben doktorun yorumlarını incelediğimde bu konuyla işgili memnun kalan insanlar vardı ona dayanarak gittim 3. Gece ilişki yaşadım bursada işlem olmak isteyenler özelden yazsın adını veriyim gitmeyin o doktora
Aynen canım merak ettim bende neydi sorun onuda söyletmisinDoktor kaynaklı derken sorun neydı neyı yanlıs oldu bende gecici olucam yarın ve o kadar endıselndımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?