İnananmıyorum ya çok üzüldüm şuan yıkıldım hatta nasıl kanamaz ya şok oldum resmen

Kızlar biri kanadı dediğinde ben kendimmiş gibi seviniyordum, ben kanamadım diye ümitsizliğe kapılmayın benim eşim bu mevzuyu bana 5 kez sormuştur en az ben inandırdıysam siz inandırırsınız, doktoru iyi seçin ben geçici diye önemsemedim ilişkim zor oldu ama biliyodum çünkü çok uzun zaman oldu ilişki yaşamayalı, kimse umutsuzluğa kapılmasın Rabbim yardım ediyor bi şekilde geçici olan herkesin kanadı benim böyle oldu diye umutsuz olmayın moralinizi iyi tutun sonuçta herşey güzel oluyor, hepinize duaları için teşekkür ederim sağolun

Eşin ne sordu 5 kez canım

Gününü de geçirmemiş geçici için hiç içimde korku yoktu kanama olmadığını duyunca endişem arttı
Ben forumda geçici olup kanamayan ilk kez duyuyorum arkadaşımızda yazmış zaten doktor kaynaklı diye. Hangi işlem olursa olsun doktoru iyi araştırmak lazım. Stres yapma canım

Ben forumda geçici olup kanamayan ilk kez duyuyorum arkadaşımızda yazmış zaten doktor kaynaklı diye. Hangi işlem olursa olsun doktoru iyi araştırmak lazım. Stres yapma canım
Ya çoğu insan ismi duyulmayan doktorlara işlem oldu bu arkadaşta öyle yaptı bende kendi şehrimde bi doktora olucam insan ister istemez korkuyor endişe ediyor inşallah. Birdaha kimse yaşamaz bu durumu

Ya çoğu insan ismi duyulmayan doktorlara işlem oldu bu arkadaşta öyle yaptı bende kendi şehrimde bi doktora olucam insan ister istemez korkuyor endişe ediyor inşallah. Birdaha kimse yaşamaz bu durumu
Olmaz inşallah canım, arkadaşta detaylı yazar belki ne oldu ne bitti daha çok içiniz rahatlar.geçici kesin çözümdü hepimizin gözünde.Bende kalıcı yaptırdım 7 hafta bitti bugün.

Olmaz inşallah canım, arkadaşta detaylı yazar belki ne oldu ne bitti daha çok içiniz rahatlar.geçici kesin çözümdü hepimizin gözünde.Bende kalıcı yaptırdım 7 hafta bitti bugün.
Sende sorunsuz sonuç alırsın inşallah canım

inşallah canım temmuzda kontrolüm sonuç alırsam burda herkese detaylı Bilgi vereceğim doktorum ve süreç hakkında.. zaten özelden bi çok kızla konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım özelden yazdım bir bakarmısın

inşallah canım temmuzda kontrolüm sonuç alırsam burda herkese detaylı Bilgi vereceğim doktorum ve süreç hakkında.. zaten özelden bi çok kızla konuştum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah alırsın kurtulursun beninde dügünüm o ayda allah hepimize yardım etsin

Kızlar benimki kesinlikle doktor kaynaklı ben doktorun yorumlarını incelediğimde bu konuyla işgili memnun kalan insanlar vardı ona dayanarak gittim 3. Gece ilişki yaşadım bursada işlem olmak isteyenler özelden yazsın adını veriyim gitmeyin o doktora

Doktor kaynaklı derken sorun neydı neyı yanlıs oldu bende gecici olucam yarın ve o kadar endıselndımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…