Dikişlerin 21 günden sonra düştüğünü söylüyor benim görüştüğüm asistan.. ben kremi sürdüğümde hafif dokunuyorum dikişlerim duruyor hala14 gün sonra dikişlerin bile düşmesi lazım degilmi? Adetin ilgisi olmadıgına eminmisim
Canım primolut adet olmadan önce 2 gün kullanmana rağmen kanamanın olması ve kasıklarında agrı olması normal mi ? Bunu yaşayan oldumucanım primolut kullan adet geciktirici eczaneden reçetesiz alınıyor reglden 3 gün önce kullan diyorlar ama ben genelde 1 hafta önceden kullanıyorum 3 güne pek güvenmediğim için ilacı bırkatığın gibi regl oluyorsun zaten sıkıntısız ilaç
Bildiğim kadarıyla 3 gün önce kullanman lazım. Belki normal regl olmussundur ama 14 gün yeterli bı sure 10 gün filan regl olmayın deniliyor çok strese girdiysen etkilemiştir belkiCanım primolut adet olmadan önce 2 gün kullanmana rağmen kanamanın olması ve kasıklarında agrı olması normal mi ? Bunu yaşayan oldumu
Tuvalleten sonra mi oldu yoksa durduk yere miBenimde 5.günüm böyle kanamam oldu ilk defa doktor ara ara kanaman olur demişti ama bende korkuyorum
Dırduk yere oldu ara da hala oluyor kahverengi leke şeklinde ama çok değilTuvalleten sonra mi oldu yoksa durduk yere mi
Batikon dökmüslermiydi ameliyattan sonra ya bı hafta zaten kan gelmezse bile o batikon kan gibi akıyorDırduk yere oldu ara da hala oluyor kahverengi leke şeklinde ama çok değil
Bilmiyorum döktülersede uyutup işlem yaptılar ama kahverengi rengi kırmızı değilBatikon dökmüslermiydi ameliyattan sonra ya bı hafta zaten kan gelmezse bile o batikon kan gibi akıyor
Batikondur o bence kan olsa da zaten normal ara ara lekelenmelerin olması sonuçta kesildi dikildi ama seni niye uyuttular anlamadım gerek yokki uyutmaya sersem gibi olur insan sonrasındaBilmiyorum döktülersede uyutup işlem yaptılar ama kahverengi rengi kırmızı değil
Bilmiyorum döktülersede uyutup işlem yaptılar ama kahverengi rengi kırmızıBatikon dökmüslermiydi ameliyattan sonra ya bı hafta zaten kan gelmezse bile o batikon kan gibi akıyor
Yok sonra kendime geldim hemen biraz korkuyordum aslında uyutması daha iyi oldu benim içinBatikondur o bence kan olsa da zaten normal ara ara lekelenmelerin olması sonuçta kesildi dikildi ama seni niye uyuttular anlamadım gerek yokki uyutmaya sersem gibi olur insan sonrasında
Valla hepsinde o korkuyu dibine kadar yaşadım da sonumuz hayrolsun inşallahBilmiyorum döktülersede uyutup işlem yaptılar ama kahverengi rengi kırmızı
Yok sonra kendime geldim hemen biraz korkuyordum aslında uyutması daha iyi oldu benim için
İnşallah canım 1 ay sonra inşallah sonuç alırsam tüm süreci burda paylaşıp destek olucam konu açtım sordum doğru düzgün yardımcı olan bile olmadı .Dua et canım inşallah tutar korkuyorum halaValla hepsinde o korkuyu dibine kadar yaşadım da sonumuz hayrolsun inşallah
Kızlarında anlamak lazım sonuç alan kayboluyor ortadan şartlar gereği evleniyorlar vs. İnşallah tutar tutar merak etme iyi olacağına inanİnşallah canım 1 ay sonra inşallah sonuç alırsam tüm süreci burda paylaşıp destek olucam konu açtım sordum doğru düzgün yardımcı olan bile olmadı .Dua et canım inşallah tutar korkuyorum hala
İnşallah canım ama zor bir süreç o yüzden elimden geldiği kadar başka kişilere de destek olacağım .Kızlarında anlamak lazım sonuç alan kayboluyor ortadan şartlar gereği evleniyorlar vs. İnşallah tutar tutar merak etme iyi olacağına inan
İnşallah canım atlatalim da biz bi inşallah destek oluruz herkeseİnşallah canım ama zor bir süreç o yüzden elimden geldiği kadar başka kişilere de destek olacağım .
Geçici işlem olup kanamayan ilk kişi forumda benim sanırım arkadaşlar, 3 ilişki sonrası asla kanama gelmedi yediğim narkozla kaldım resmen, banyoda ustura buldum biraz canice gelebilir ama başka çarem yoktu, hallettim hiçbi sıkıntımız yok ama geçici olacak arkadaşlarda ekstra bi yöntem bulsun, mesajlara dönemiyorum şuan detay isteyen yazsın ilk müsait zamanda giricem
Pzt bu durumu yaşamak ıstemıyorumGeçici işlem olup kanamayan ilk kişi forumda benim sanırım arkadaşlar, 3 ilişki sonrası asla kanama gelmedi yediğim narkozla kaldım resmen, banyoda ustura buldum biraz canice gelebilir ama başka çarem yoktu, hallettim hiçbi sıkıntımız yok ama geçici olacak arkadaşlarda ekstra bi yöntem bulsun, mesajlara dönemiyorum şuan detay isteyen yazsın ilk müsait zamanda giricem
Sen kendini daha fazla sikarsan korkuyorum eline yüzüne bulastiricaksin nolur biraz sakin ol bak ustrayla bile olsa hallolmus cok şükür sen yanına jilet gibi bişe al en kötü ihtimalle öyle yaparsın ki ilk kez birinde böyle bişe oldu geçici olan herkesin kanaması olmuştuPzt bu durumu yaşamak ıstemıyorum
Çok üzüldüm gerçekten kim bilir ne stres yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?