Bende pzt gecıcı olucam artık bunaldım bu duruma
Ben oturup kalkarken sıkıntı yaşamadım hatta gün boyu koşturdum diyebilirim daha ağrılı olur diye bekliyodum ama şükür olmadı beni sadece anestezi çok etkiledi, planlamanı çok iyi yap canım ben herşeyi ayarladım hep düzenli reglim gecikti tam 13 gün neler yaptım gelmedi, eğer tarihim ertelenmeseydi geçici olmam gereken günde regl olucaktım, geçici düşünenin planı programı çok iyi ayarlaması lazım

Olumlu olumsuz dönüş yaparsınız demı o gün? Ben kalıcı oldum bı kac sefer hatta bi kac seferde dikiş atıldı olmadı. Son carem bu

Dualarım seninle canım güzel olacak her şey yolunda gidecek inşallahÖzelden fırsat bulunca mutlaka yaz daha önce konuşmuştuk

Ben ayarlama yaptım ama sitresten mi nedir adet günlerim değişti bi kaç aydır Perio indirdim bende galiba dügünümden 4 gün önce falan adet olucam denk gelebilir ne yapmam lazım adet olmamak için

Ben ayarlama yaptım ama sitresten mi nedir adet günlerim değişti bi kaç aydır Perio indirdim bende galiba dügünümden 4 gün önce falan adet olucam denk gelebilir ne yapmam lazım adet olmamak için
canım primolut kullan adet geciktirici eczaneden reçetesiz alınıyor reglden 3 gün önce kullan diyorlar ama ben genelde 1 hafta önceden kullanıyorum 3 güne pek güvenmediğim için ilacı bırkatığın gibi regl oluyorsun zaten sıkıntısız ilaç

Ay gerçekten mi işe yarıyor yani öyle mi çok saol

Kızlar benim bugün 13. Günüm işlem gününden beri evden hiç çıkmadım minik adımlarla yürüyüş yapıyorum, bir kilo bişey kaldırmadım yerden geceleri ayaklarımı bağlıyorum bacak haraketlerim daha çok hafifledi şimdiye kadar üzerine hiç oturmadım sadece yemek masasında yemek yerken sandalyede oturdum hemen kalktım işlem günü dışında kanamam hiç olmadı. Ama bugün ayağa kalkarken hafif batma hissediyorum bu normal mi? İşlem yapan işlemi tutan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…