- 13 Haziran 2020
- 44
- 21
- 18
Burda sonıç almadan adını vermek istemiyorum canım reklamını yapmıyayım bide kanamaz falan , özelden yazdımGeçmiş olsun canım inşallah sonuç alırsın hangi doktora işlem oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda sonıç almadan adını vermek istemiyorum canım reklamını yapmıyayım bide kanamaz falan , özelden yazdımGeçmiş olsun canım inşallah sonuç alırsın hangi doktora işlem oldun
Tamam canım geçici olmuşsun zaten kanar canım merak etmeBurda sonıç almadan adını vermek istemiyorum canım reklamını yapmıyayım bide kanamaz falan , özelden yazdım
Bende pzt gecıcı olucam artık bunaldım bu durumaBurda sonıç almadan adını vermek istemiyorum canım reklamını yapmıyayım bide kanamaz falan , özelden yazdım
Ben oturup kalkarken sıkıntı yaşamadım hatta gün boyu koşturdum diyebilirim daha ağrılı olur diye bekliyodum ama şükür olmadı beni sadece anestezi çok etkiledi, planlamanı çok iyi yap canım ben herşeyi ayarladım hep düzenli reglim gecikti tam 13 gün neler yaptım gelmedi, eğer tarihim ertelenmeseydi geçici olmam gereken günde regl olucaktım, geçici düşünenin planı programı çok iyi ayarlaması lazımBende pzt gecıcı olucam artık bunaldım bu duruma
Olumlu olumsuz dönüş yaparsınız demı o gün? Ben kalıcı oldum bı kac sefer hatta bi kac seferde dikiş atıldı olmadı. Son carem buBen oturup kalkarken sıkıntı yaşamadım hatta gün boyu koşturdum diyebilirim daha ağrılı olur diye bekliyodum ama şükür olmadı beni sadece anestezi çok etkiledi, planlamanı çok iyi yap canım ben herşeyi ayarladım hep düzenli reglim gecikti tam 13 gün neler yaptım gelmedi, eğer tarihim ertelenmeseydi geçici olmam gereken günde regl olucaktım, geçici düşünenin planı programı çok iyi ayarlaması lazım
Mutlu haberlerini bekliyoruz canımMutlaka yazıcam detaylı anlatıcam
İnşallah canım sağol , umarım hem kendi derdimden kurtulurum hemde burdakilere umut olurumMutlu haberlerini bekliyoruz canım
Dualarım seninle canım güzel olacak her şey yolunda gidecek inşallahKızlar az önce geçici işlem oldum genel anesteziyle, tavsiyem bu işlemi yaptıracaklar lokal anestezi yaptırsın insanın kendine gelmesi çok zaman alıyor diğeri biraz daha acılı ama en azından işlem bittiği gibi kalkarsınız , dualarınızı bekliyorum bi çoğunuzla sohbetim var çok korkuyorum lütfen duanızı benden esirgemeyin, sormak istediğiniz bişey olursa yazın.
Çok sağol canımDualarım seninle canım güzel olacak her şey yolunda gidecek inşallahÖzelden fırsat bulunca mutlaka yaz daha önce konuşmuştuk
![]()
Ben ayarlama yaptım ama sitresten mi nedir adet günlerim değişti bi kaç aydır Perio indirdim bende galiba dügünümden 4 gün önce falan adet olucam denk gelebilir ne yapmam lazım adet olmamak içinBen oturup kalkarken sıkıntı yaşamadım hatta gün boyu koşturdum diyebilirim daha ağrılı olur diye bekliyodum ama şükür olmadı beni sadece anestezi çok etkiledi, planlamanı çok iyi yap canım ben herşeyi ayarladım hep düzenli reglim gecikti tam 13 gün neler yaptım gelmedi, eğer tarihim ertelenmeseydi geçici olmam gereken günde regl olucaktım, geçici düşünenin planı programı çok iyi ayarlaması lazım
canım primolut kullan adet geciktirici eczaneden reçetesiz alınıyor reglden 3 gün önce kullan diyorlar ama ben genelde 1 hafta önceden kullanıyorum 3 güne pek güvenmediğim için ilacı bırkatığın gibi regl oluyorsun zaten sıkıntısız ilaçBen ayarlama yaptım ama sitresten mi nedir adet günlerim değişti bi kaç aydır Perio indirdim bende galiba dügünümden 4 gün önce falan adet olucam denk gelebilir ne yapmam lazım adet olmamak için
Ay gerçekten mi işe yarıyor yani öyle mi çok saolcanım primolut kullan adet geciktirici eczaneden reçetesiz alınıyor reglden 3 gün önce kullan diyorlar ama ben genelde 1 hafta önceden kullanıyorum 3 güne pek güvenmediğim için ilacı bırkatığın gibi regl oluyorsun zaten sıkıntısız ilaç
ben tatile giderken vs cok kullandım yarıyor işe merak etmeAy gerçekten mi işe yarıyor yani öyle mi çok saol![]()
Saol kuzumben tatile giderken vs cok kullandım yarıyor işe merak etme
Evet ben de kullanmıştım bayağı etkili bir ilaç.Ay gerçekten mi işe yarıyor yani öyle mi çok saol![]()
Mutlu haberlerini bekliyoruzİnşallah canım sağol , umarım hem kendi derdimden kurtulurum hemde burdakilere umut olurum
İşe yarar umarım bende deEvet ben de kullanmıştım bayağı etkili bir ilaç.