Pek çok arkadaşım toplu para ödeyip bitene kadar diye anlaştılar ama sonuç hep hüsran oldu çoğu ıpl ve ütüleme adı altında cihazlara vede salonlara gittiler , ben bu süreçte çok araştırıyorum birkere lazer poliklinik Yada hastanede doktor gözetiminde olsun ayrıca alexandrite ve ndyag cihazlar olsun istiyorum çünkü İstanbul'daki arkadaşlarım hastanelerde hep bu cihazların olduğunu ve memnun olduklarını söylüyor, ayrıca bu cihazlar saf lazermiş ve ciddi maliyetleri olduğu için tüm vücut bitene kadar gibi komik fiyatlara bu cihazlarla işlem yapılamıyormuş kafam biraz karıştı çok pahalı olsun istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Herion polikliniğinde 6 seans kolaltı bikini yarım bacak alexandrite ve ndyag için 1200 visa ve 1000 nakit fiyat aldım ancak sadece Ağustos ayında ödersem geçerliymiş, Eylül'de 1500 Ekim'de 1750 olarak uygulanıyormuş ve hersene sadece Temmuz Ağustos'ta kampanya varmış! Güvenilir bir yerse düşünüyorum birde burası Ümitköyde bense keçiörendeyim bana tunalıdada şubeleri var dendi ama bulamadım?