• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara da Herion polikliniğine gidenler

seval33

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
10
0
6
Ankara
Lazer düşünüyorum, gittiğim yerin doktor olan sağlık bakanlığı onaylı ve hastane poliklinik tarzı biryer olması gerektiğini öğrendim çünkü salonlarda ıpl dışında kullanılamıyormuş, ben Herion polikliniği Ümitköy şubesini duydum gidenler yorum yapabilirmi? Ndyag ve alexandrite kullanılıyormuş fiyat bilgisi olan varmı?

Pek çok arkadaşım toplu para ödeyip bitene kadar diye anlaştılar ama sonuç hep hüsran oldu çoğu ıpl ve ütüleme adı altında cihazlara vede salonlara gittiler , ben bu süreçte çok araştırıyorum birkere lazer poliklinik Yada hastanede doktor gözetiminde olsun ayrıca alexandrite ve ndyag cihazlar olsun istiyorum çünkü İstanbul'daki arkadaşlarım hastanelerde hep bu cihazların olduğunu ve memnun olduklarını söylüyor, ayrıca bu cihazlar saf lazermiş ve ciddi maliyetleri olduğu için tüm vücut bitene kadar gibi komik fiyatlara bu cihazlarla işlem yapılamıyormuş kafam biraz karıştı çok pahalı olsun istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Herion polikliniğinde 6 seans kolaltı bikini yarım bacak alexandrite ve ndyag için 1200 visa ve 1000 nakit fiyat aldım ancak sadece Ağustos ayında ödersem geçerliymiş, Eylül'de 1500 Ekim'de 1750 olarak uygulanıyormuş ve hersene sadece Temmuz Ağustos'ta kampanya varmış! Güvenilir bir yerse düşünüyorum birde burası Ümitköyde bense keçiörendeyim bana tunalıdada şubeleri var dendi ama bulamadım?

Pek çok arkadaşım toplu para ödeyip bitene kadar diye anlaştılar ama sonuç hep hüsran oldu çoğu ıpl ve ütüleme adı altında cihazlara vede salonlara gittiler , ben bu süreçte çok araştırıyorum birkere lazer poliklinik Yada hastanede doktor gözetiminde olsun ayrıca alexandrite ve ndyag cihazlar olsun istiyorum çünkü İstanbul'daki arkadaşlarım hastanelerde hep bu cihazların olduğunu ve memnun olduklarını söylüyor, ayrıca bu cihazlar saf lazermiş ve ciddi maliyetleri olduğu için tüm vücut bitene kadar gibi komik fiyatlara bu cihazlarla işlem yapılamıyormuş kafam biraz karıştı çok pahalı olsun istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Herion polikliniğinde 6 seans kolaltı bikini yarım bacak alexandrite ve ndyag için 1200 visa ve 1000 nakit fiyat aldım ancak sadece Ağustos ayında ödersem geçerliymiş, Eylül'de 1500 Ekim'de 1750 olarak uygulanıyormuş ve hersene sadece Temmuz Ağustos'ta kampanya varmış! Güvenilir bir yerse düşünüyorum birde burası Ümitköyde bense keçiörendeyim bana tunalıdada şubeleri var dendi ama bulamadım?

Arkadaşlarım tunalıdaki yerlerine 3yıl önce gidip sonuç almışlardı ve bende tavsiyeleri üzerine geçen yıl devam ettim Nurhan hanım ilgilendi kolaltı bikini ve alt bacağım 6 seansta sonuçlandı ilk 4 seans alex cihazla , kıllar incelincede ndyag ile 2 seans yapıldı 1 yıldır o bölgelerime gitmiyorum ancak kollarım ve üst bacağım 8 seans oldu baya azaldı yinede 1-2 seans gerekeceği söylenmişti biraz beklemem ve kuvvetlenince gelmem söylendi ben çok memnunum hatta sonradan 4 arkadaşımız daha başladı 2 tanesi ümitköyde 8. Caddedeki yeni yerlerine devam ediyor diğerleri tunalıdaki yerde Nurhan Hanım'a gidiyorlar irtibat Ümitköy telefonlarından sağlanıyor sanırım

Cevabınız için tşk, bir sorum daha olacak doktorla görüşülebiliyormu? Siz fiyat ne ödediniz

Doktor İlker bey var ve ilk görüşmeyi onunla yapmıştım hatta tüylerin durumuna bakıp alt bacak ve kollarına alexle üst bacak ve kollara ndyag ile başlayalım dedi sanırım başlangıç dozlarınıda o belirledi, ben kendisine kaç seansta biter diye sormuştum hatta benimde tunalıda çok uygun fiyata ütüleme cihazlara bitene kadar diye para kaptıran arkadaşlarım vardı doktor bey bana üşenmeden ayrıntılarını anlattı, bikere sağlık bakanlığı estetik yetkili poliklinik dışında alex,ndyag gibi cihaz ve işlem yetkisi vermiyormuş ve bu bitene kadar diye kampanya yapan yerler kaçak yerlermiş, doktorum bana hiç bir hekim hastanın kıllarının nizamdan biteceği falına bakmaz diye bir espri yapmıştı ve bu tedavinin herkez için farklı tecrübe vesonuçlarının olduğunu ancak dünya standartlarında teknolojilerle siyah kıl ve beyaz ciltte 4-6 seansın iyi bir netice vereceğini yinede 10-15 seans vakalar bile gördüğünü baştan belirtti, ayrıca kalıcı sonuç aldım demek için işlem yapılmadan en az 6 ay geçmesi gerektiğini ancak bu şekilde sonucun başarısının değerlendirilebileceğini söyledi, zaten bu ütüleme ve ıpl cihazlarda kıllar çıkmadan sürekli işlem yapıldığı için kılların uyutulduğunu ve hastanın işler yolunda zannettiğini 1yıl sonunda biraz ara verildiğindede sonucun biçte başarılı olmadığının ortaya çıktığını bu süre sonundada bu tarz yerler genelde yer değiştirip kapandığından ortada kalan çok hasta olduğunu söylemişti, hakikaten benim ucuz diye bu şekilde garantili denen yerlere başlayan arkadaşım şuan muhattap bulamıyor çünkü sağlık bakanlığı orayı mühürlemiş sahipleride biz neyapalım demişler. Ben bir seansımda sağlık bakanlığının denetimine Herionda denk geldim beni biraz bekletmeleri gerekmişti hatta Dr İlker bey sonrasında dert yandı bakanlık 2ayda bir çat kapı bu poliklinikleri denetlerken kaçak ve yetkisiz çalışan salon ve klinik adı altında ruhsatsız yerleri şikayet olmadıkça denetleyemiyormuş, şikayet olduğundada bu yerlerin cihazları basit ve hafif aletler olduğu için saklayabiliyorlarmış, hakikaten ben alex cihazının çok büyük ve ağır bir alet olduğunu hatta çok ciddi elektrik çektiğini lazer odasındaki ampullerin titremesinden anlayabiliyorum, zaten bu cihazlar çok ciddi sarfları olan ve asla belli bir fiyatın altında işlem yapılamayan cihazlarmış ampullerimi nesi değişiyor ve ciddi maliyet çıkartıyormuş halbuki ütüleme makina sadece alınırken bir fiyatı olduğu ve sonra kaç atış olursa olsun bir maliyeti ve sarfı olmadığı için bitene kadar diye reklam yapılıyormuş ama neye yarar sonuç vermiyorki

Yalnız size çok iyi fiyat vermişler ben giderken sadece seans seans fiyat kabul ettiklerini toplu paket satmadıklarını söylemişlerdi ve Mayıs ayında yeni Ümitköy Herion polikliniğine başlayan arkadaşım kolaltı bikini birlikte 150 demişti ben tüm bacağa 300 kola 175 kolaltı bikinime 100 ödemiştim şimdi kol için kalan bölüme 100 üst bacağında 100 veriyordum? Bir sormak lazım ben niye bukadar ödedim ve toplu seans alamadım:((

Banada sadece Temmuz ve Ağustos'ta bu şekilde ciddi indirime gittiklerini Ekim'den sonra toplu ödeme kabul etmediklerini söylemişlerdi

Hatta şuan sizi kızdırabilir ama kolaltı bikini 59 tl tanışma fırsatları varmış bunuda insanlar iyi bir cihazla diğer cihazların farkını anlasınlar diye yapıyorlarmış eskiden bu fiyat sadece pazarları geçerliymiş:))) neyse ben kolaltı bikini ile başlayayım kampanya bitmeden kararımı veririm:)))

Hatta şuan sizi kızdırabilir ama kolaltı bikini 59 tl tanışma fırsatları varmış bunuda insanlar iyi bir cihazla diğer cihazların farkını anlasınlar diye yapıyorlarmış eskiden bu fiyat sadece pazarları geçerliymiş:))) neyse ben kolaltı bikini ile başlayayım kampanya bitmeden kararımı veririm:)))

tunalı daki yeri nerede acaba herion polikliniğin bir de once bakıp sonra randevu mu veriyorlar arayıp direk randevu alıp gidebiliyor muyuz ?

Yıldızdaki Herion polikliniğini asla ama ASLA TAVSİYE ETMİYORUM!! Para avcıları, yalancılar. İşi ticarete dökmüşler çalışanlarınında ağzı iyi laf yapıyor, kanmayın.

Back