Ankara da hastane ve doktor önerisi olan var mı?

lutfiyenurkara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2
0
36
Ankara
Merhabalar,

Ankara da kadın doğum doktoru ve hastane tavsiye edebilecek olanlar var mı? Akropol hastanesi hakkında Ömer Bey dışında bilgisi olan var mı?

canım ben sincan lokman hekimde doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. sezeryan oldum ameliyat esnasında dikişlerim iltahap kapmış 40 gün uğraştım.. batıkentteki yenimahalle devlet hastanesinde tüm kontrolümü yaptırmıştım orada ki doktorum kurtardı beni iltahaptan.. dr. tülay özkılıç devlet hastanesi istersen tavsiye ederim bence süper bi doktor.

ya bende yenimahalle devlet hastanesinde mehmet beye gidiyordum, neyse doktor 1 aydır yoktu, bennde tülay hanıma gittim kadın hiç ilgilenmedi, bir şey söylemedi.ben memmun kalmadım. belkide başka doktorun hastasıyım diye öyle yaptı.

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

Tülay özkılıç hakkında bilgisi olan var mı?

Merhabalar,

Ankara da kadın doğum doktoru ve hastane tavsiye edebilecek olanlar var mı? Akropol hastanesi hakkında Ömer Bey dışında bilgisi olan var mı?
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…