• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara 'da göğüs küçültme ameliyatı olan veya bilgisi olan,lütfen doktor tavsiyesi ?

cansuyu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim;fakat hangi doktorda olmalıyım karar vermek çok zor..araştırdıkça,görüştükçe kafam daha fazla karışıyor. Ankarada göğüs küçültme ameliyatı geçiren birilerinden yardım rica ediyorum..Şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim;fakat hangi doktorda olmalıyım karar vermek çok zor..araştırdıkça,görüştükçe kafam daha fazla karışıyor. Ankarada göğüs küçültme ameliyatı geçiren birilerinden yardım rica ediyorum..Şimdiden teşekkürler..

ankara guvdn hastanesi dr gokhan adanali basarili bir cerrah gorusmenizi tavsiye ederim.bende ina buyutme oldum 2 arkadasimda kucultne oldu.sonuc basarili cokkk hemde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankara guvdn hastanesi dr gokhan adanali basarili bir cerrah gorusmenizi tavsiye ederim.bende ina buyutme oldum 2 arkadasimda kucultne oldu.sonuc basarili cokkk hemde

Toparlama aynı zamanda küçültme ve doğal bir görünüm için bence Dr.Muhitdin Eski Meme(büyütme,küçültme,dikleştirme) ve burun estetiği konusunda çok memnun hastaları.birkaç arkadaşım var. ama paylaşmıyorlar.sadece muhabbetini açan yakınlarıyla paylaşıyorlar.zaten hocada referansla çalışıyor.daha yeni web sitesi kurmuş gizli kalmış bir yetenek.ben botoksa gidiyorum ona.görüşme ücretsiz.312 4370737 veya cepten 532 2666905 arayın.çok dürüst yetenekli kaliteli bir doktor.

fiyat olarak bir aralık verebilir misin direk ücreti söylemek istemiyorsan

Back
X