keçiörende akvaryum var,ama pursaklar olmuyo diye biliyorum ben orayı,gittim çünkü erkek arkadasımla.güzel bi yer.zaten keçiörene gitmişken mutlaka teleferiğe de binin çok keyifli,ordaki selalelerin üst kısmında cafeler var,oturup dinlenebilirsiniz.ayrıca kızılay,bahcelievlerde de nezih cafeler var,gidip oturmak,sohbet etmek için uygun yerler.göksuya da gittim bence de görülmesi gereken yerlerden,harikalar diyarı da gezilmeli mutlaka sincan fatihte,güvenparkın ordan otobüsleri kalkıyor,çizgi filmlerden tanıdıgımız kahramanların büyük maketleri var ama öyle cocuklar gider diye düşünmeyin,büyükler de gidip gezebilir.kentpark,cepa ve armada alısveriş merkezleri eskisehir yolu üzerinde.eskisehir yolundan gecen her otobüsle veya dolmusla gidilebilir.ankamall alısveriş merkezi metroyla gidilen kolay yerlerden,akköprüde inmeniz yeterli.bi de oran tarafında panaroma alısveriş merkezi var.cankaya da atakulenin orayı da görmenizi tavsiye ederim,hemen yanında botanik parkı vardır.dikmen vadisi de cok güzel bi yer,cardaklar var ama şimdi kıs oldugu için dısarda oturmaya uygun değil,bi de orası vadi oldugu için daha soguk oluyo.gölbasını da görmenizi tavsiye ederim,özellikle Kösk restaurant diye bi yer var cok nezih bi yer.dısardan bakınca burası pahalı diye düşünüyo insan ama yemekler ortalama dısardaki fiyatlarla aynı,belki bi kaç tl daha fazladır ama cok büyük ucurum yok.en azından yazın gittiğimizde öyleydi.atatürk orman çiftliğinin orda da köfte yemenizi tavsiye ederim,cok güzel köfteleri vardır.ayrıca sıhhıyede hacettepe kampüsünün orda yurtlar sokagı vardır.evler eski evler gibidir ve cafeler vardır.dar sokakların arasında kaybolmak istersiniz,Mehmet Akif Ersoy'un evi de ordadır.daha aklıma geldikçe yazarım.yeni yerleri keşfetmeyi cok sevdiğimiz için sürekli farklı yerlere gitmeye calısıyoruz erkek arkadasımla.ama tabi bunun için bütce de önemli oluyo.bahar gelince de beypazarını görmeyi cok istiyoruz,orası da cok güzel bi yermiş.