• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ankara da gelinlikçi

bhrbydgn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3
0
16
Ankara
arkadaşlar önceki konuları okudum ancak 2008 paylaşımları olduğu için yeni konu yazmak istedim güncel olması adına.. ankara da öğrenciyim yaza düğünüm var ve nereden gelinlik bakılır hiç bir fikrim yok lütfen deneyimlerinizi paylaşın :)
fiyat sorun değil.. diktirmeyi de düşünebilirim.. ancak beden ölçülerimde çok büyük sıkıntı yok hazır gelinliklerde olur sanırım? fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

cnm bu gelinlik konusu benim içinde sıkıntıydı ben gelinliğimi tunalı da yasemin moda evine yaptırıyorum ancak tunalı da çok gelinlikçi ben kızılaydakileri önermiyorum tunalıya git derim ancak randevu al tunalıdaki bitin gelinlikçilere gidip denidim hepsini isimlerini vereyim en başta tabiki yasemin moda evi, aysira, aynur, diva, dai, güler cer, henna, hüsniye, hatun buraları bir dolaş kesinlikle memnun kalcağına eminim yardımcı olabildiysem ne mutlu

Canım ben de özellikle Güler Cer ve Yasemin Modaevini öneriyorum Dai, Aynur vs hepsi o kadar uç fiyat söylüyorlarki gerçekçi gelmedi bana. Pronoviastan istediğim model için 3750 fiyat verdi ilk iki odaevi dışındakiler. Ayrıca İzmir Caddesinde Elegant Gelinlik var orası da çok kalteli kumaşlar kullanıyorlar ve gerçekten işlerini biliyorlar. Ben bir olgunlaşma enstitüsüne gitmesim. Orayı da çok övdüler. Ondan sonra Güler Cer, Yasemin veya Olgunlaşma arasında karar vereceğim. Beğendiğin model de önemli fiyat için ben dantel ağırlıklı gelinlik beğendiğim için ilk yüksek söylediler fiyatı. Gerçi dantelden dantele de değişiyor fiyatlar. Kolay gele canım.

arkadaşlar önceki konuları okudum ancak 2008 paylaşımları olduğu için yeni konu yazmak istedim güncel olması adına.. ankara da öğrenciyim yaza düğünüm var ve nereden gelinlik bakılır hiç bir fikrim yok lütfen deneyimlerinizi paylaşın :)
fiyat sorun değil.. diktirmeyi de düşünebilirim.. ancak beden ölçülerimde çok büyük sıkıntı yok hazır gelinliklerde olur sanırım? fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

tam olarak bir yer tavsiye edemem ama miss defneden uzak durmanı tavsiye edebilirim...ankara şubesine 20 ocakta sipariş verdim ve düğünüme sadece 15 gün kalmasına rağmen hala doğru gelinliği hazırlayamadılar...kesinlikle tavsiye etmiyorum...hala mağduriyetimin giderilmesini bekliorum...sinirlerim altüst olmuş durumda...bugün tekrar gidicem bakalım nolucak...

Düğünün henüz yapıldı mı bilmiyorum ama ben gelinliğimi hrb elegant gelinliğe diktiriyorum, hatta 2. provama da gittim, çok beğendim gelinliğimi :16: dikişleri ve kullandıkları kumaşlar çok kaliteli. İzmir caddesinde, gidip konuşmanı şiddetle tavsiye ederim :)

cnm bu gelinlik konusu benim içinde sıkıntıydı ben gelinliğimi tunalı da yasemin moda evine yaptırıyorum ancak tunalı da çok gelinlikçi ben kızılaydakileri önermiyorum tunalıya git derim ancak randevu al tunalıdaki bitin gelinlikçilere gidip denidim hepsini isimlerini vereyim en başta tabiki yasemin moda evi, aysira, aynur, diva, dai, güler cer, henna, hüsniye, hatun buraları bir dolaş kesinlikle memnun kalcağına eminim yardımcı olabildiysem ne mutlu

kaliteyi tunalı olarak belirlemeyin arkadaşlar ben tunalıda büyük modaevlerinin modelistliğini yaptım ama şimdi kendime kızılayda yer açtım ...tunalıda pahalı mağaza tutup pahalıya gelinlik satıyorlar ben orda tasarladığım modelleri kendi işyerimde yarı fiyatına satıyorum kalite aynı ..

selamlar
daha önce de yazmıstım ama nedense yazdıgım mesajı bulamıyorum.
Dai gelinlikten uzak durun derim. :19: düğünüme cok az vakit kala gelinliğimi yapamıyoruz diye iptal etti, cok magdur durumda kaldım. detay bilgi almak isteyen olursa özelden mesaj atabilirse cevaplamaya calısırım.

geçen sene arkadaşım Dai gelinlikle baya sorun yaşadı. düğün boyunca gelinlikle de sorun yaşadı. durmadan gelinliği çekişritmek zorunda kaldı. kızın omuzları kızardı askıların kötülüğünden. benm de yaza düğünüm var. hazır gelinlik istemiyorum, kendi tasarladığım gelinliği istiyorum biraz da zıpır bişey :) tunalıda Dai'den başladım, tüm gelinlikçilere girdim. hepsi de sinirimi bozdu. çünkü ne istediğimi hiç anlamadan ellerinde ne varsa onu satmaya çalıştılar. direk satışa yönelik yani. gerisi önemlş değildi onlar için. pek de ukala idiler. ben sırf dantelli gelinlik istemiyorum diyorum, ısrarla önüme dantelli gelinlik çıkarıyor. neyse işte en sonunda Aynur moda evine girdim, ve gönlüm çok rahat bir şekilde anlaştım. tasarladığım gelinliği dikecek. kendimi de çok rahat hissettim ne istersem onu cevapladılar. nazımı da çekiyolar :D sadece tunalıda gelinlikçi gezdim ama Aynur modaevi dışında hiçbirinde kendimi rahat hissedemedim ve aradığımı bulamadım. gelinliğim bittikten sonra fotolarını da koyarım :)

Back