G glycl06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2017 211 144 103 32 16 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #1 arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen
arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen
E eftelyarex Guru Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 121 40 298 18 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #2 glycl06 .!.: arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen Genişletmek için tıkla... Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum
glycl06 .!.: arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen Genişletmek için tıkla... Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum
A Aminebdy Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2015 430 210 33 31 5 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #3 glycl06 .!.: arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen Genişletmek için tıkla... İsi buldunuz mu daha once yazmissiniz ya merak ettjm
glycl06 .!.: arkadaşlar Ankara da evden çalışan varmı nikah şekeri sabun boncuk işleme gibi İstanbul da çok ama Ankara da varmı bilen varsa yazsın lütfen Genişletmek için tıkla... İsi buldunuz mu daha once yazmissiniz ya merak ettjm
D Dstdnc Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2017 13 2 1 40 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #4 Merhaba iş buldunuz mı
slalom861 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 10 1 6 5 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #5 Aynen iş buldunuz mu ? Yardımcı olabilecek birileri varmı bu konuda ?
F Feruze eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2017 2 0 1 40 11 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #6 eftelyarex .!.: Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ankaradayım Bende istiyorum yapmayı ihtiyacım var lütfen
eftelyarex .!.: Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ankaradayım Bende istiyorum yapmayı ihtiyacım var lütfen
G gamzelim080 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 1.651 3.023 133 44 30 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #7 eftelyarex .!.: Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhabalar bende evde boncuk ,ş yapmak istiyorum konu güncelmi bilmiyorum ama ankaradayım hala işi veriyorsanız görüşmek isterim
eftelyarex .!.: Merhaba, boncuk isleme isi verecegim, ben size fotografini atayim, yapabilirseniz konusuruz. Numaranizi mesaj olarak bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhabalar bende evde boncuk ,ş yapmak istiyorum konu güncelmi bilmiyorum ama ankaradayım hala işi veriyorsanız görüşmek isterim
S sinem79 Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2017 3 2 6 45 7 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #8 Merhaba bende Ankara’da oturuyorum boncuk işi yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim
G gamzelim080 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 1.651 3.023 133 44 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi glycl06 #9 sinem79 .!.: Merhaba bende Ankara’da oturuyorum boncuk işi yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben cok yazdım ama kimse dönmedi valla eğer dönenolursa abanda haber verin olurmu
sinem79 .!.: Merhaba bende Ankara’da oturuyorum boncuk işi yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Ben cok yazdım ama kimse dönmedi valla eğer dönenolursa abanda haber verin olurmu