• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA DA EN İYİ KADIN DOĞUM DOKTORU TAVSİYE

hoca_hanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
31
16
38
Merhaba arkadaşlar. Ankara'da özel de ya da devlet hastanelerinde tavsiye ettiğiniz iyi bir kadın Doğum doktoru var mıdır ? Ankara'da yaşayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Gebelik takibi için araştırıyorum da.

Zekai tabir hastanesi fatma salih, Aytekin hoca var bide ikisi çok kaliteli hocalar. Mhrs den randevu ile gidebilirsin. Özel Reyyan Özcan Temizkan ama çok tuzlu ücretleri

Tabii ki de Reyyan Özcan Temizkan.
Istersen bir arastir..

Ben gazi üniversitesinde Deniz Karçaaltıncaba hocaya gidiyorum, tavsiye ederim. Çok tatlı, şeker bir kadın.

Medicana Türkan Örnek ben ona gidiyorum Canım birde Medical Park Ayla hanım var oda çok iyi cana yakın ilgili bi doktor 'tavsiye ederim.

Sinan bey canim. Iyi ve ilgili bir doktor.
Teyzem 3 dogumunuda ona yaptrdi cok memnundu.

Ankara da başından sonuna güvenebilceğim bir doktor arıyorum. Yeni konu açamayı beceremedim burdan yazayım dedim. Doktor kadın olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ankara'da özel de ya da devlet hastanelerinde tavsiye ettiğiniz iyi bir kadın Doğum doktoru var mıdır ? Ankara'da yaşayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Gebelik takibi için araştırıyorum da.
Merhaba, geç gördüm epeyce ama yine de yazayım. Bende şuan 36 haftalık gebeyim. Başkent hastanesinde Doç Dr Sertaç Esin benim doktorum. Çok memnunum, tavsiye ederim gebe arkadaşlara. Gayet ilgili, güven veren bir Doktor. Doğumum esnasında Ankara dışında olmasın ve doğuma girsin diye dua ediyorum

Doktorumu seçtim tavsiyeler üzerine. Acıbadem hastanesinde Rana hanım. Çok tatlı insanı çok rahatlatıyor. Herkese öneririm

Ben Rana hanıma devam ediyorum. İyi bir doktor. Ama ona doğum yaptıranların yorumlarını okumak istiyorum. Epiduralli normal doğum düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Yeşim Gürel ve Aylin Totan var, ben instagramdan çok takip ediyorum onları ama Ankarada olmadığım için gidemiyorum. Hangi hastanede olduklarını bilemiyorum ama isteyen arastirabilir

Back