• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da diş teli çok acill

llalemm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
9
1
16
kızlar diş teli taktırmam lazım ama fiyatlar çok pahalı ankarada uygun fiyatlı ortodontist bilen yardımcı olabilirmi çok acillllll.. kırıkkale ya da kırşehir de olur.....

hala arıyor musun taktırdın mı diş teli? yakın bir arkadaşım var ankarada numarasını özelden yazabilirim

kızlar diş teli taktırmam lazım ama fiyatlar çok pahalı ankarada uygun fiyatlı ortodontist bilen yardımcı olabilirmi çok acillllll.. kırıkkale ya da kırşehir de olur.....

Merhaba canım uzun zaman olmuş ama hala doktor arıyorsan kendi doktorumu önerebilirim sana. Dt.Yalçın Ergir Tunalıda yeri. Fiyat konusuna hiç takılmıyor" paran olunca verirsin "demişti bana. Ayrıca tedavi sırasında bir sorun olursa başka doktorlara yönlendirip ücretsiz tedavi ettiriyor. Kişisel sitesine ve yorumlara da bakabilirsin canım. Ben yaklaşık 6 ay içinde tedavimi tamamladım 1 yıl kadar tel kullandım şimdi koruyucu tedavim devam ediyor. Damaklık gibi klasik yöntemler yerine son teknoloji şeffaf plaka yaptı doktorum mesela, "çalışan insansın telle gezme" diye. Bu kadar da düşünceli yani. Bir görüş derim.

kızılayda doktor özge asma yağcının muayenesine gelen funda hanım var iletişim için özge asma yağcı yaz google sitesinde bilgiler mevcut ben taktırdım 1 yıl oldu dişlerim inci gibi dizildi eylülde tellerim çıkıyor::)

Back