• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA da dıs mekan fotograf ceken birini buldum :)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba arkadaslar Ankarada dıs mekan fotograf ceken birini buldum ve sizede tavsiye edeyim dedim Ankarada herkes 600-700 den aşağı çekmezken gayet ideal fiyatlı bir bayan buldum :34: Dilerseniz araştırabilirsiniz facebook arama motoruna heja esra deniz photography yazarsanız çekimleri göreceksiniz ayrıca kendisine fiyat + detaylar hakkında bilgi sormak isteyenler varsa heja esra deniz diye facebook adresinden özel mesaj atıp cevap alabilirsiniz fiyat aralığı gayet uygun benim düğünüme henüz var ama bende bu bayana çektireceğim :66:

Düğün salonları yanı anlastıgın salon zaten paket dahilinde veriyor neden extra bir çıkış olsun:1:

her dügün salonunda oluyormu o bilmıyorum ama genelde stüdyoda cekiliyor dügün salonuyla anlasmalı olanlar...Fakat benım bahsettığim dış mekan fotografları için

me şe photography var bı de facebookta rsımler cok hos yıne Ankarada ve fıyatta bayagı ucuz ısteyenler facebooktan baksınlar

facebooktan = Merve Kabasakal Photography diye birisi var çekimleri kaliteli henüz sadece 1 defa söz çekimi yapmış ama portre...vs cekimleri mevcut...fiyatta uygun araştırmak lazım

Düğün hikayesi + Selen Photography var
Sanırım ben düğün hikayesi ile anlasacagım (ayca karaoglan) ile cekimleirni begendim acıkcası

kızlaar anlaşan kimse var mı ben düğün hikayesi olarak anlaşmak istiyorum hani şu kuaförde başlayıp dış çekimle biten ama fiyatları çok uçuk kaçık....nişanlımı da zor ikna ettim hazır ikna olmuşken de güzel şeyler olsun istiyoruz yani madem çıkacak o para bizden....

benim düğünüm de Ankara'da olacak, nişanlımın fotoğrafçı arkadaşı çekecek fotoğraflarımızı ama Ankara'da dış mekan çekimelri için uygun neresi var ben bilemedim :(

Haziran sonunda uygun olabilecek, bildiğiniz güzel çekim mekanları var mı?

Hanımlar merhaba;

Her türlü iç-dış çekimlerinizi ve özel anlarınızı güvenerek şahsıma emanet edebilirsiniz. İsmim Tuğçe. İletişim fakültesi mezunuyum.Şu an yüksek lisans yapıyorum. Tezimin yoğunluğundan dolayı tam zamanlı işlerde çalışamıyorum,özel an fotoğrafçılığına zaman ayırıyorum.

*Düğün
*Doğum
*Nişan
*Söz
*Kına
*Eğlence
*iç/dış mekan

ve her türlü özel karelerinizi çok uygun fiyata çekiyorum.

Kullandığım profesyonel fotoğraf makinesi: NİKON D3100.

Fotoğraf bilgim hem mesleğim-mezun olduğum bölümüm- itibariyle hem de kişisel ilgim dolayısıyla vardır.
Dileyene portre-makro-düğün gibi çeşitli alanlarda mevcut olan fotoğraflarımı gönderebilirim.
Fiyatta pazarlık payı vardır,kendim de şu an öğrenci olduğumdan çiftlerimizden yüksek fiyatlar talep etmiyorum.

İç ve Dış çekimler paket halindedir,dış çekime ekstra ücret talep etmiyorum. Ücret 500 tl'ir,pazarlık payı daha da önce söylediğim gibi mevcuttur.
Düğün hazırlığı-düğün-sonrası için ise tüm gün beraber olacağımız için vereceğiniz fark 100 tl'dir.

Fotoğraf sayısı sınırsızdır.Tüm fotoğraflarınız CD içerisinde teslim edilir,seçtiğiniz fotoğraflar bastırılır(istenilen ebatta).

İlgilenen ve güzel bir albüme sahip olmak isteyen bayanlara duyurulur :)

benim düğünüm de Ankara'da olacak, nişanlımın fotoğrafçı arkadaşı çekecek fotoğraflarımızı ama Ankara'da dış mekan çekimelri için uygun neresi var ben bilemedim :(

Haziran sonunda uygun olabilecek, bildiğiniz güzel çekim mekanları var mı?

dikmen vadisi ve göksu parkı

Hanımlar merhaba;

Her türlü iç-dış çekimlerinizi ve özel anlarınızı güvenerek şahsıma emanet edebilirsiniz. İsmim Tuğçe. İletişim fakültesi mezunuyum.Şu an yüksek lisans yapıyorum. Tezimin yoğunluğundan dolayı tam zamanlı işlerde çalışamıyorum,özel an fotoğrafçılığına zaman ayırıyorum.

*Düğün
*Doğum
*Nişan
*Söz
*Kına
*Eğlence
*iç/dış mekan

ve her türlü özel karelerinizi çok uygun fiyata çekiyorum.

Kullandığım profesyonel fotoğraf makinesi: NİKON D3100.

Fotoğraf bilgim hem mesleğim-mezun olduğum bölümüm- itibariyle hem de kişisel ilgim dolayısıyla vardır.
Dileyene portre-makro-düğün gibi çeşitli alanlarda mevcut olan fotoğraflarımı gönderebilirim.
Fiyatta pazarlık payı vardır,kendim de şu an öğrenci olduğumdan çiftlerimizden yüksek fiyatlar talep etmiyorum.

İç ve Dış çekimler paket halindedir,dış çekime ekstra ücret talep etmiyorum. Ücret 500 tl'ir,pazarlık payı daha da önce söylediğim gibi mevcuttur.
Düğün hazırlığı-düğün-sonrası için ise tüm gün beraber olacağımız için vereceğiniz fark 100 tl'dir.

Fotoğraf sayısı sınırsızdır.Tüm fotoğraflarınız CD içerisinde teslim edilir,seçtiğiniz fotoğraflar bastırılır(istenilen ebatta).

İlgilenen ve güzel bir albüme sahip olmak isteyen bayanlara duyurulur :)

özelden mesaj atamıyorum bilgilendirirseniz sevinirim ama ben karabükteyim sizin içinde uygunsa görüşebiliriz

kızlaar anlaşan kimse var mı ben düğün hikayesi olarak anlaşmak istiyorum hani şu kuaförde başlayıp dış çekimle biten ama fiyatları çok uçuk kaçık....nişanlımı da zor ikna ettim hazır ikna olmuşken de güzel şeyler olsun istiyoruz yani madem çıkacak o para bizden....

FİYATLARIMIZ UÇUK DEĞİLDİR VE YÜZLERCE FOTOĞRAFIMIZ VAR FAKAT SAYFALARIMIZ YAPIM AŞAMASINDA HEPSİNİ EKLEMEDİK.YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜRSEK İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ.
xxxxxxxxxx -link paylasimi yasaktir!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar Ankarada dıs mekan fotograf ceken birini buldum ve sizede tavsiye edeyim dedim Ankarada herkes 600-700 den aşağı çekmezken gayet ideal fiyatlı bir bayan buldum :34: Dilerseniz araştırabilirsiniz facebook arama motoruna heja esra deniz photography yazarsanız çekimleri göreceksiniz ayrıca kendisine fiyat + detaylar hakkında bilgi sormak isteyenler varsa heja esra deniz diye facebook adresinden özel mesaj atıp cevap alabilirsiniz fiyat aralığı gayet uygun benim düğünüme henüz var ama bende bu bayana çektireceğim :66:

tarafınızdan ismimi görmek mutluluk verici Cok Teşekkürler ((:

Back