• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA DA DEVLET KREŞİ

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30.810
Puanlar
548
Kızlar Merhaba,
Oğlum Nisan 2015 doğumlu. Şu an 4 yaşında. Önümüzdeki eğitim döneminde kreşe gitmesini istiyorum ama özele gücümüz yetmez. Devlet kreşine aylık gider ne kadar oluyor? eğitimleri saatleri nasıl bilgisi olan var mı? Babannesi baktığı için ve ikametimizi orda gösterdiğimiz için Dikmen Sokullu civarında bir yere kayıt olur eğer kaydettirirsek değil mi? Aklımda sorular sorular.. Aklınıza ne geliyorsa yazarsanız çok sevinirim.

Tamam Nisan ise alınır geçen sene devlet okullarında aylık 95 TL idi bu sene ya 100 yada 105 TL olacakmış.
Ama Ankara da nerde okul var o konuda bilgim yok.
ya çok uygunmuş umarım böyle olur teşekkür ederim yardımınız için. normalde eşim bugün gidicekti kayıt vs bilgi almaya ama işyerinden izin alamadı artık yarına kısmetse

ya çok uygunmuş umarım böyle olur teşekkür ederim yardımınız için. normalde eşim bugün gidicekti kayıt vs bilgi almaya ama işyerinden izin alamadı artık yarına kısmetse
Rica ederim canım 💞

Arkadaşlar bu devlet kreşi dediğiniz ne oluyor. ben belediye veya kurum kreşleriyle görüştüm fiyatlar 700 den başlıyor

Arkadaşlar bu devlet kreşi dediğiniz ne oluyor. ben belediye veya kurum kreşleriyle görüştüm fiyatlar 700 den başlıyor
Devlet okullarının İçinde bulunan kreşler ilkokullarin ve ortaokullarin içinde oluyor

peki diğer kreşlerden farkı var mı acaba mesela kaç yaşından itibaren alıyor tam gün mü yemek durumu nasıl falan? bilgilendirirseniz çok sevinirim. çünkü şuan oğlumu kreşe yazdırma arifesindeyim

peki diğer kreşlerden farkı var mı acaba mesela kaç yaşından itibaren alıyor tam gün mü yemek durumu nasıl falan? bilgilendirirseniz çok sevinirim. çünkü şuan oğlumu kreşe yazdırma arifesindeyim
Yanina beslenme konuluyor bizim burdakilerde sabahçı öğlenci iki grup var biz gayet memnunuz

Back