• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ankara da çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
slm arkadaşlar ankarada, önerebileceğiniz çok iyi tecrübeli bir çocuk doktoru varsa lütfen yardımcı olun.tavsiye üzerine bisürü doktora gittim.özele gidiyodum çok memnun değildim ama gidiyodum.her gidişimde aynı ilaçları veriyodu.devler hast. daha iyi olur dediler gittim sıfır ilgi yüzümüze bile bakmadı.her biri başka bişey söylüyo.birinin dediğini diğeri yalanlıyo.bunlar aynı okulu okumuyolarmı kardeşim.kafayı yicem.tecrübeli,yenilikçi işinin hakkını veren,asla arkasından konuşturmayan bir doktor arıyoruuuum

[arkadaşlar biraz geç oldu ama yine de cevap vereyim dedim.
size önereceğim doktor bize göre ankarada 1 numara.
hacettepe hastanesinde prof.doktor ilhan tezcan.KENDİSİ HACATTEPE İMMÜNOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİDİR.
oğlumun takibini o yaptı.
mükemmel.para canlısı değil.
telefonla bile destek verir.
çok iyidir anlayacağınız.
şiddetle öneririm.
oğlum hastalandığında hala ilhan amcama gidelim diyor. valla

[arkadaşlar biraz geç oldu ama yine de cevap vereyim dedim.
size önereceğim doktor bize göre ankarada 1 numara.
hacettepe hastanesinde prof.doktor ilhan tezcan.KENDİSİ HACATTEPE İMMÜNOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİDİR.
oğlumun takibini o yaptı.
mükemmel.para canlısı değil.
telefonla bile destek verir.
çok iyidir anlayacağınız.
şiddetle öneririm.
oğlum hastalandığında hala ilhan amcama gidelim diyor. valla

ben oğlum doğduğunda 1 aylıkken ilhan tezcana gittik ve onun sayesinde bebeğim 4.5 aylkken emmeyi bıraktı dürekli bizi mamaya yönlendirdi bebeğim sırf anne sütüyle 600 gr aldı ilk ona rağmen sürekli mamayı arttırdı ve sonuç olarak 4.5 aylkken emmeyi bıraktı tabi bunda benimde tecrübesizliğimin payı vardı ama ben dr açok güvendiğim için çevremdekilere kulaklarımı tıkamıştım 3 aylıkken ilhan tezcanı bıraktım ayrıca kendisi para canlısı değil demişsiniz beni her hafta kilo kontrolüne çağırıyodu para ödemesi 15 günü geçtiyse tekarra ücret alıyodu yani kilo kontrolüne gitsek bile para alıyodu yani kısacası ben kendisinden hiç ama hiç memnun kalmadım ayrıca şu anki dr um PROF.DR MURAT TUNCER kendisinden memnunum biraz ücreti fazla ama gerçekten ilgili bi dr kliniği olmasıda çok ii idrar kan için başka yere gitmeye gerek kalmıyo hemşireler sürekli var

Güven Hastanesi'nde Dr. Sami Taner Aksoy oğlumun ilk günden beri doktoru. Hemen ilaca başvurmayan, paniklemeyen ve dolayısıyla sizi de panikletmeyen bir hekim. Oğlum şu an 12,5 aylık ve şimdiye kadar hatalı en ufak bir söylemi veya davranışı olmadı. Ayrıca Güven Hastanesi'nin 24 saat açık çocuk acil bölümü olması ve doktorlarının (ki onlar da çok başarılılar) bir tıkla çocuğunuz bütün tıbbi geçmişine ulaşabiliyor olması çok büyük avantaj. Kesinlikle tavsiye ederim.
Taner beyin muayenehanesi yok, ancak 24 saat telefonla danışabiliyorsunuz, o an açamasa bile en kısa sürede o sizi arıyor.

Son düzenleme:
Back