- 1 Temmuz 2009
- 348
- 202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin çatlakları geçmiş sanırımmmm nasıl geçirdiniz bana da anlatın hadi
aynı şekilde bende böyle düşünüyorum tca yapıyorum ama bundan da umudum yok en azından durdursa diye bakıyorum ama onu da yaptığını düşünmüyorum. dermaroller yaparken azalmış gibiydi ama bıraktım ve yine aynı durumda ve dediğin gibi artmış bi şekilde ankaraya gitmeyi düşünüyorum orada baktırcam bir de ne yapabilirler diye en azından konuşmak için artık benimde umudum yok inan yaz gelsin bile istemiyorum zaten yakında hiç denize de giremiycem bu halde.. nasıl evlenirim bilmiyorum ben bu kdar rahtsız olurken.. neden arttığını da bilmiyoruz ama artıyor ve biz hiçbir şey yapamıyoruz nereye kadar gitcek böyle bilmiyorum ergenlikte bi başladı hala devam ediyo ölene kadar çatlıycaz sanırım! başkalarının en azından bi kere çatlıyo sonra kilo alıp verince tekrar oluyo bizim öyle değil ne yersek ne yaprsak ne kadar zayıf olursak olalım oluyor doktorlar nasıl çözüm bulamadılar bilmiyorum. biodermogenesi yaptıran da yok henüz bilgi de alamıyoruz sonumuz hayır olsun
off canım ya haklısın bende aynı sen gibiyim hiç bi fark yok bacağımın yan tarafndakiler daha belirgin ön tarafa yayılanlar küçük küçük ama bir sürü sebebi ne bende bilmiyorum dediğin gibi bence dermatoloji uzmanları bizim gibi olanları araştırmalı.. geçen bilgsyrmda resim gördüm 3 sene öncesi 2010 kısacık şort giymişim tatilde demek ki yokmuş bu kadar kalçmda basenlerimin orda falan varmış demek ki öyle giymişim 3 sene içinde ne oldu da bu hale geldim hiç bilmiyorum üni. başladım acaba stres düzensiz yeme falan mı kötü etkiledi diye düşünmeye başladım anlıycağın durumlar kötü şimdi palmers çatlak losyonuyla yağını aldım belki artmaz diye onları sürüryorum
canım ben daha bu sene temmuz ayında fotoğraflarıma bakıyorum denizde bikiniyle kısa şortlarla falan bacağımın ön tarafında hiç yoktu dizlerimde yoktu. şimdi şort imkansız yani giymemem. o fotoğraflara bakıp nasıl üzülüyorum bi bilsen ama o zamanda kalçamdaki 2 3 çatlağı dert ediyodum şimdi keşke o halime dönsem diyorum. beterin beteri var gerçekten Allah daha kötüsünden korusun bizi.. bi kaç ay içinde benim bi anda arttı kilo kaybettim 2 3 kilo o etki eder mi bilmiyorum daha önceden 5 6 kilo verdiğim zamanlarda bile olmadı ben de bio oil alsammı diye düşünüyorum bi ara almıştım 1 tane kullandım küçük olanından ama düzenli kullanmadım şimdi daha uzun süre kullanıcam sanırım....
aslında bizim senle doktora görünmemiz falan lazım gerçektn çok benziyo durumumuz ama sanırım senin daha hızlı artmış ben ztn etekli bikiniyle giriyodum ama o zamn bile ön taraflarda az az vardı görüyodum ama artık daha çok oldular arttılar yani kaç tane doktora yazdım bazı insanlarda olabilir falan diyolar anlamıyorum artık bu kadar basit mi yani.. beterin beteri var gerçekten ama resmen beterin beterine doğru gidiyoruz gibi
Ben boyle sebepsiz yere catlak olusan pek kimse gormedim zaten. seninle cok benziyo durumumuz catlaklarin yerleri sekli falan ne bileyim tuhaf boyle catlak gibide degil sanki tirnaklarinla kucuk kucuk cizmissin gibi ben daha hic etekli bikini giymedim ama bu yaz mecburen oyle olucak iyice altlara kadar indi. Belimde hic belli olmasada iki 3 tane olustu yan taraflarinda cok uzuluyorum bilsen hep aklimdalar hep mutsuzum tam kabulleniyorum artik uzulmicem diyorum yeni biyerde olustugunu goruyorum cok caresiz bi durun olunca da gecmek bilmiyo lanet seyler.. zaten iyice yayilirsa ben evlenmekten fln iyice sogurum. bide hamile kalinca ne hale geliriz bilmiyorum. Bu arada palmers nasil ise yariyomu bende bio oil siparis verdim gelmesini bekliyorum
sen daha önce normal bikini giydiysen basenlernde falan yokmuş daha önce canım o konuda şanslısın bacağımın yan taraflarında var diyodun ama çok belli olmuyo demek ki benim yan taraflarmdakiler belli olduğu için etek giyiyodum ki artık dizimin oralarda da çoğaldığı için etek de giyemem bu gidişle çok çaresizim hiçbir şey yapamıyorum sadece üzülüyorum benimde aklım hep bunlarda nemlendirici alcaktım palmers gördüm uygun geldi bide içeriğinde kolajen falan yazıyodu yabancı sitelerde de çok görüyodum aldım daha yeni başladım pek umutlu değilim zatn geçsin diye değil çoğalmasın diye sürüyorum
bacagımın yanındakiler şimdide çok belli olmuyo canım derimi gerdirince gözüküyo basenlerimde de daha yukarıdaydı yanı bikininin içinde kalıyodu ama şimdi yine 3 4 tanesi gözüküyo bikinide de.. şimdilik dizimdekilerde bacagımın ön kısımlarındakilerde beyaz değil sadece bacagımı yukarı kaldırdıgımda mesela dizlerimi çekip oturduğumda falan çukur oluyo çatlak olan yerler öyle farkediyorum yoksa beyaz değil şuanda. bende roc nemlendirici kullanıyorum onda da hyaluronic asit var ondan çok memnunum bakalım bio oil gelsin kullanayım sana yazarım canım seni o kadar iyi anlıyorum ki nasıl bi duygu çok iyi biliyorum aynı senin gibi olanları geçtim yeni olmasın diyorum artık.
senin durumun yine iyi canım ya benim bacağımın yan tarafındakilr beyazlar ve gözüküyolar hem de baya aşağılara kadar var ön taraftakiler çok bariz belirgin değil gerilince daha çok belli oluyo ama yine de var sonuçta ne yapsam fayda etmedi napcağımı bilmiyorum hiçbişey çözüm değil resmen
senin durumun yine iyi canım ya benim bacağımın yan tarafındakilr beyazlar ve gözüküyolar hem de baya aşağılara kadar var ön taraftakiler çok bariz belirgin değil gerilince daha çok belli oluyo ama yine de var sonuçta ne yapsam fayda etmedi napcağımı bilmiyorum hiçbişey çözüm değil resmen
merhaba canım senin durumun bizden biraz farklı tabi bizim sebepsiz yere oluşuyor çatlaklarımız.. senin kilo alıp vermekten dolayı olmuş en azından artmıyorlar şükret bence :) bu arada bende senin gibi bi süre dermaroller denedim dermarollerdan sonra lierac ya da değişik yağlardan sürdüm pek işe yaramadı yine arttı. ama en son uyguladığımda dermaroller sonrası madecassol sürüyordum ve 2 günde 1 yapıyordum gerçekten silikleşmişti çok umutlanmıştım ama tamamen geçmemiş çünkü ışık farkında her şey ortaya çıktı bende pes ettim bıraktım ve tekrar geri geldiler şimdi tca yapıyorum faydası var mı dersen malesef yok en azından bişey yapmak için yapıyorum ve palmers losyonunu kullanıyorum. belki durumun gereği yaptıramayabilirsin ama sosyal paylaşım sayfasında bir doktorun sayfası var kubilay isimli doktor antalyada güzellik merkezi var neyse nerede olduğu önemli değil biodermogenesi uygulamış bir hastaya ve resim koymuş eğer bulabilirsen ona bak umudunu kaybetme ben bu tedaviden umutluyum ama pahalı tabiki.. ankara da nereleri biliyorsun ne konuştun anlatabilir misin bende gitmeyi düşünüyorum da