• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da burun estetiği olacağım uygun fiyatlı yerler ?

ArdaTuran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
8
0
36
Ankara
Evet kızlar burnumdan burun estetigi olmak istiyorum hem icinde et var hemde egri bir görüntüsü ve burun estetigi olmak istiyorum ancak fiyatlar cok fahisss 5 bin 8 bin tl arasında forumu biraz gezdim devlet hastanelerinde veya özel yerlerde 500-1.200 arası burun estetigi ameliyat olanlar varmıs bunlar Ankara'da nereler ?
Ssk guvencem var devlet hastanesinde bu ameliyatı ucuz bir fiyata olabilimiyim ?
Umarım yardımcı olursunuz =)

Evet kızlar burnumdan burun estetigi olmak istiyorum hem icinde et var hemde egri bir görüntüsü ve burun estetigi olmak istiyorum ancak fiyatlar cok fahisss 5 bin 8 bin tl arasında forumu biraz gezdim devlet hastanelerinde veya özel yerlerde 500-1.200 arası burun estetigi ameliyat olanlar varmıs bunlar Ankara'da nereler ?
Ssk guvencem var devlet hastanesinde bu ameliyatı ucuz bir fiyata olabilimiyim ?
Umarım yardımcı olursunuz =)

ben de ameliyat olmak istiyorum. doktor buldunuz mu?

bende bende olamk istiyorum

ben burun estetiği oldum. mükemmel ötesi yapıyor. iz bile yok o derece fiyat 3-5.000 tl arasında değişiyor. uzman dr. oğuz kılıç (ankara tunalı hilmi ertuğ apt. 88) ertuğ pasajı dibi ever-est diye bir yer. gidin bi görün ve konuşun çok çok memnunum ben

maliyetinden daha çok doktorun tecrübesi ve geçmişi önemli..yani 1.000 ytl yapan daha iyi de olabilir..

bende de nefes almakla ilgili problemler var,hem estetikde olmak istiyorum.max 2.500tl ile vede güzel sonuç alabileceğim bir dr varmıdır ankaa da

ankarada nebil beyi tavsiye eden veya atmeyenler nedenleriyle yazabilirlermi çok kararsızlık yaşıyorum =((

Back