Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
canım bende sana çok yakının bir türlü bulamayınca evi değiştirmek zorunda kaldım yine bulamıyorum bir terslik var bu işte ama hayırlısıbilmiyorumkismile:uhm:

ben size özel mesaj gönderdim ama geldimi bilmiyorum.Numara çıkmamışsa siz baba özel mesaj gönderim numaranızı yazarsanız sevinirim.

Ben sizin uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum,halinize üzüldüm ben size birini tavsiye edeceğiçok güvenilir,temiz,tecrübeli,referanslı,gözünüzün arkada kalmıyacağı biri.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,eğer numara çıkmassa siz bana özelden göndere bilirmisiniz size kolay gelsin,işallah hayırlısı neyse o olur. hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba benim iki çocugum avr ayrıca uzun süre ikiz kız cocuklarına baktım .sizinde cocugunuza bakmak isterim .görüşmek isterseniz xxxxxxxxxxx

rabia hanım merhaba bende çocuk bakıcısı olarak siteye ilan vermiştim bu güne kadar 3 tane çocuk baktım . konyayolu üzerinde oturuyorum.referans verebilirim.görüşmek isterseniz xxxxxxxxxxxxhoşçakalın mutlu sağlıklı günler.

Merhaba, ben Çukurambarda oturuyorum ve ulaşım sorunu olmayan ev işlerinde ve bebek bakımında tecrübeli bi yardımcı arıyorum. Şuan hamileyim ve bu işlerin çok zor olduğunu bildiğim için doğumdan önce düzen oturtmak istiyorum. Tanıdığınız bildiğiniz referansları iyi olan biri varsa lütfen yardım edin

pardon ama hem bakıcı hemde yardımcımı arıyorsunuz.söylermisiniz ev temizliğine yemeğe bakacak birisi çocuğunuza ne kadar bakabilir.bu işin erbabı meslek sahibi eğitimini almış insanlar var.eğer cidden gözünüzün arkada kalmamasını istiyorsanız bu tür şirketlerden yardım alın. hem temzlikçi hem bakıcı oh ne ala memeleket walla.

merhaba öncelikle bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almanızı diliyorum ben şu anda çalışmıyorum ama evime yakın balgat veya çukurambar semtlernde bebek bakmak istiyorum size trl no mu veriyorum görüşmek isterseniz mail de atabilirsiniz telefonlada araybilirsinizhoşçakalın xxxxxxxxxx

merhaba ben de size çok yakın oturuyorum ulaşım veya başka bir sorunum yoktur.zaten sitede bakıcı olarakda ilanım mevcut daha öncede 3 tane çocuk baktım yani size yardımcı olabileceğimi düşünüyorumgörüşmek isterseniz bana telefonla veya mail göndererek ulaşabilirsiniz xxxxhoşçaakalın

ayşegül-ty vf sudemm isimli kullanıcılara mesajdır.her ikinizede bu siteden ulaşmaya çalışıyorum ama baaaşarılı olamadım bebek bakıcılığı için sizlerle görüşmek istemiştim.özellikle çukurambar civarında bir çocuk aradığım için olumlu olur diye düşünmüştüm ama her ikinizede mesaj gönderemiyorum eğer bana ulaşmak isterseniz sitede ilanım varolumlu yada olumsuz haber verirseniz memnun olurum

size bir çok mesaj gönderiyorum ama size ulaşamıyorum görüşmek isterim siz bana daaaha kolay ulaşabilirsiniz.

Saygun hanim,is buldunuz mu? Ben de bakici ariyorum, balgatta oturuyorum. Yaklasik ne kadar ucret istiyorsunuz?referanslariniz hakkinda da bilgi verebilirseniz sizle de gorusmek isterim. Ozelden msj atamiyorum malesef.

merhabalar,

ben bahçelievler 1. cadde de oturuyorum. şu an 6 aylık hamileyim. diğer arkadaşların da belirttiği gibi bebeğimi güvenle teslim edebileceğim gözümün arkada kalmayacağı bir bakıcı arıyorum. bana yakın bi semtte yol sorunu olmayacak kişiler öncelikle tercihimdir. doğumdan önce güvenebileceğim insanı bulup tanımak istiyorum. ilgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.

ayşegül hanımmerhaba ben şükran bebek bakıcılığı ile ilgili olarak sizinle görüşmüştük izmir dönüşü arayacağınızı söylemiştiniz bende sizden haber bekliyorum eğer vzageçtiyseniz bende başka görüşmeler yapacağım .tekrar sizi kutlar mutluluklar dilerim.

önemli uyarı...
arkadaşlar lütfen ulaşım bilgilerinizi forumlarda direk olarak paylaşmayınız..bu sizin ve sitenin güvenliği açısından uygun değildir..
lütfen gerekli ulaşım bilgilerinizi özel mesaj yolu ile gönderin..
bu konuda hassas ve özenli davranmanızı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…